86 kiloda ne var belki dersiniz dersen olmaz bu is canim . Bu cumleden ben ne anlarim biliyomusun?
86 kilo sana cokta fazla gelmiyor kafanda normalin az ustu olarak goruyorsun . Bn bunu anlarim bu cumleden
Boyun 175 180 ise tamam ama standart turk kadini 160 civari boydaysan 86 kilo baya baya baya fazla. Ben ilk ccgumu 87 kilo ile dogurdum da resmen kendimden igreniyordum yerimden bile irganamiyordum. Normalde 57 kilo ile evlendim 67 ile hamile kaldim 87 ile dogurdum ilk ccgu. İkinciyi 56 ile hamile kalip 66 ile dogurdum geberene kadar spor yaptim son gun bile. Suan 58 kiloyum ama yine fazlayim. Neden daha iyisi olmasin iki digum yaptm vucut genisledi suan 54 kiloya sussem bile 60 lik gozukuyorum gibi hissediyorum canla basla didiniyorum. 49 50 kiloyu girmek hedefim istersem 20 yil sonra goreyim sorun yok ben. Standart rutinimde cebellesiyorum )) 34 yasindayim suan. Niye daha iyi gozukmeyimki
Sende kafandan bu 86 da ne var cokta degil aslinda ama gibisinden dusunce tarzini degistirceksin ilk basta burdan baslicaksin
1,491,985 soru
24,379,167 cevap
348,597 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın