0 oy
1,181 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bazı kişilerij gerçekten günlük hayatta nasıl olduğunu çok merak ediyorum yroumlara bakıyorum sayıp sayistiriyorlar onu yaotim şunu yaptım 5 6 çeşit yemek dip köşe vs ben çocukla akşam uyuduktan sonra yorgunluktan uyur gezer gibi yapıyorum yani ben mi beceriksizim bunlari yapan arkadaşlar süper aharika mi bilemedim :) ha yani ayrıca o kadar işi yaparken aynı zamanda buraya nasıl giriyorlar düşünmüyor değilim yapanada bravo tebrikler:) ❤️

41 Cevaplar

0 oy
(1,081 puan) tarafından
Burda herkes mükemmel yani kusursuz yok..
tarafından
Ona şüphe yok
-Reklam-
0 oy
(804 puan) tarafından
Hahahah şuan yediğim bulaşıklar bile duruyor masada. 9 aylık bebekle mi ugrasayim tayinciyiz 20 gün sonra gidiyoruz eşya mi toplayayyim. Üstüne ev eşyası alıyorum hangisini alsam onu mu düşüneyim. 1 yemek yapıyorum dip köşe temizlik kalsın 2 güne süpürge çalışırsa şükür Yarabbi diyorum.. tek başına çocuk bakmanın zorluğunu yaşıyorum sbjskama
tarafından
Seni en iyi anlayanlardanim tek başımayım kadar zor ki insan ayda bir defa bile birinden yardım alsa böyle olmaz
0 oy
(6,842 puan) tarafından

Valla bende şaşırıyorum sorunu kendimde arıyorum:D ben asla yapmadığım şeyi burda anlatmıyorum zaten hayatımla ilgili post açmam açmadım hiç

tarafından
Bende anlık postuna yazanlardan görüyorum yaziyoe da yazıyor okurken ben yoruluyorum
0 oy
(305 puan) tarafından
Valla bende sen gibi havalarda ısındı insan hiç birşey yapamıyor yemek bile canım çekmiyor bazen kahvaltılık hazırlarız eşimde öyle sorun edecek biri değil çok şükür 
tarafından
Yalnız değilmişim sukur
0 oy
(1,795 puan) tarafından
Mesele pratik olmayla alakali bence 
tarafından
Ne kadar pratik olsa da bence çocukla zor
0 oy
(1,025 puan) tarafından

Aslaa dip köşe yapamam her gün birde   elbet evimi silerim süpürürüm banyo mu felan yıkarım  benim evim küçük misal ama onu bile yaparken belim ağrır bazen yemek yapmak bile istemem ki kolay şeyler yaparım :D

tarafından
Canım bende öyleyim ama çok detay hergun çok zor ya
(1,025 puan) tarafından
Zor tabi her gün detay
0 oy
(2,786 puan) tarafından
Yoooo ben öyleyim sen öyle değilsin diye millet sana şey mi olacak yani sana kanalize mi olacak
tarafından
Sana bana uy diye bişey diyen oldumu ,?
(2,786 puan) tarafından
Yaaa offf offfff espri yaptım malesef hava da kaldı.
tarafından
Ben daha çok laf soktun sandım vallahi espri yaptıysan kusura bakma :)
(2,786 puan) tarafından
Espri yaptım yaa gebeş kaplumbağayı izle oraya degindim
0 oy
(4,459 puan) tarafından
Asla inanmam burda yazılanlara benimde dikkatimi çekti özellikle bir kaç kişi her gün evi dip köşe temizlerim yok her gün çocuğumu dışarı çıkararırım doğduğundan beri her gün yıkarım sonra bakıyorum tüm yorumlarda da maşallah burdalar ben çalışıyorum ancak gece oğlum uyursa ve iş yerindeyken girebiliyorum buraya evde mümkün olmuyor girdiğimde evde bütün işlerim kalıyor yarım yamalak oluyor haftalık evi temizlemeye gelen abla var pratik yemekler yaparım ya da dışardan söyleriz genelde sadece oğlumla ilgilendiğim halde aksaklıklar oluyor ya biri gelir ya biz bir yere gideriz ya hasta olurum yorgun olurum canım yapmakta istemez bunlar elbette oluyordur mümkün değil yani dört dörtlük yapmak 
tarafından
Yok canım baksana olan varmış
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Benim gerçekten yetiyor ki iş biriktirmiyorum evim hep temizdir ki nazlı bir insanım haftada üç gün yemek yapmam bazen her gün bazen sadece iki defa değişir yani eşim aşçı aynı zamanda kebap dükkanımız var dürüm döner vs soylerim yapar sağolsun üç çocuğum var eşim üzerlerine düşkün uyku saatleri var uyanma saatleri düzenin hep ona göre kuruludur keyf saatim olur ki çocuklarım küçük değil bebek değiller artık 
0 oy
(397 puan) tarafından
çok haklısın bu konuda ben öğrenciyim bazen ders ders bunalıyorum kafa dağıtmak için giriyorum Bi bakıyorum en az 1 saat zamn geçmiş oluyor
0 oy
(18,116 puan) tarafından
5 6 çeşit yemek çocukla yapmak imkansiz
0 oy
tarafından
Yani dip köşe temizlikten kastlari ne ki ben zaten hergun süpürür yeri silerim balkonu yıkarım tuvaleti yıkarım.bunlari hergun yapıyorum zaten kimse evinde bulaşık biriktirmiyo dolapları min dışını elimde beznher fırsatta silerim cekmecelerim.dagildikca toplarım cam kenarlarini haftada iki kez siliyorum hep açık toz oluyor  koltuk örtüleri haftada bir yıkıyorum genel temizlik den kastı bunlar mı 
0 oy
(771 puan) tarafından
Yukarı da arkadaşın birisi yazmış çoğu atıyor diye bencede öyle. Çalışıyorum hayatım iki kat daha zor çocuğami bakayım yemekmi yapayım ev mi temizleyeyim kocaya mi vakit ayirayim bunların hepsinin dört dörtlük yapamıyorum valla illa birinden bir kalıyor evim temiz öyle pasaklı birisi değilim ama inan haftada ev temizlemek zorunda kalıyorum. Bazen burada görüyorm kendini dört dörtlük göstermeye çalışıyorlar ne gerek ya neden yalan söyleyeyim ki doğru neyse o benim için. Ben sabah kalkıyorm hazırlan çocuğu anneme bırak işe git zaten eve gelmem akşam 9 yemek zor yapıyorm hatta inan çoğunluk dışarıdan hallediyorm 
0 oy
tarafından
Valla onlara bende şaşırıyorum bir çocukla iki yemek yapıyorum anca hergun tatlı yapamıyorum hafta bir ayda iki üç ama burada bakiyorum millet hergun farklı tatliyla geliyor nasıl hepsini yiyorsunuz birgunde birde geçim konusuna gelince nasıl geciniyorsunuz bu kadar zorkwn geçim 
0 oy
tarafından

Gel gör bacim hemdide çalıyorum esimede yemekler yapiyorum ham go tlu olunca hamaratlari inanmazsiniz:D

tarafından
Pardon anlamadım neyli olunca ,?
tarafından
Diyorumki iş yapmayı sevmeyenler dağınık olur
tarafından
Sevip sevmekle ilgili olduğunu düşünmüyorum
0 oy
(2,940 puan) tarafından

Valla ben bir pilav bir yemek zor yapiyorum. Birde çorba yapılacaksa eyvah diyorum 1 tane bebeyle :D hele bir temizlik yaparız uuuw uça uça. Ben inanmıyorum şahsen. Ki her zaman dip bucak falan yapamam benim kız asla asla izin vermez. 

0 oy
(1,760 puan) tarafından
Ay benden bahsettin sabah uyanıp başlıyorum Evi toplamaya sonra mutfağa giriyorum temizlik kahvaltı vb şeyler sonra da dip köşe temizlik sonra yemek yapma arada namazlar ve çocuk bakımları gece de evi topla uyu nasıl uyuduğumu anlamıyorum bile  sabah namaza kalkıyorum sonra geç uyuyorum az önce kalktım çocuğum uyuyor kocam uyanıp kahvaltı hasirlayacak bize :) 
(1,760 puan) tarafından
Ha bu arada mükemmel olmak sadece temizlik yemek yapmak değil ben mesela canım çıkıyor isim erken bitiyor hemen öğleni kılıp alıp çocuğu cjkiyorum gez gez sonra eve dönüp ekstra iş çıkarıp yapjyorum sürekli duzen şart
0 oy
(1,581 puan) tarafından

Isimden dolayi annem ve kiz kardesim benimle kaliyorlardi. Annem ogluma bakinca  ben sadece rutin islerimi ve yemegi yapabiliyordum

Detayli temizlik cok nadir yapmisimdir. 
Onun disinda bebegi uslu olanlar, ablasi abisi olanlar, cocugu henuz emeklemeye baslamayanlar , tvnin karsisinda zaman gecirenler islerini yetistirebilir bence
tarafından
Doğru tespit
0 oy
tarafından
Aynı postu zamanında bende açtım özeniyorum böyle insanlara dedim postu patlattılar kapatamadim sonra bi sürü cevap geldi şu saatte kalkarım erkenden su işimi bu yemeği yaparım gezmeye çıkarım falan herkes dört dörtlük bi ben perişanım saniyodum sonra düşündüm ben bu kadar yapabiliyorum adım Hıdır elimden gelen budur dedim benim oğlan en geç 9 da kalkiyo uyusa daha da uyurum ama kalkiyo bende kahvaltımızı hazırlıyorum yiyoruz onu topluyorum yemeği yapıyorum mutfağı temizliyorum derken saat 11 12 civarı oluyo çocuğu ilk uykusuna yatırıyorum uyuturken bi kahve içiyorum çünkü hala ayilamamis oluyorum 1 saat uyuyo sağı solu topluyorum ses çıkarmayacak işleri yapıyorum balkonu yıkıyorum tuvalet banyo yıkıyorum evi havaandiriyorum çocuk uyaniyo o uyanınca öğlen yemeğini yediriyorum hızlıca evi süpürüp siliyorum saat 2 gibi isim bitmiş oluyo ondsn sonra birazcocuka evde oynuyoruz 3 buçuk 4 gibi bi daha uyutuyorum 5de uyaniyo biseyler atistirip yallah parka 7 gibi geliyoruz eşimin gelmesine sofrayı hazırlıyoruz birlikte yemeğimizi yiyp 9 da bayiliyo çocuk ondan sonra kendim takılıyorum bende uyuyorum benim bu hale gelmem 14 ayımı aldı canım çocuk kendine gelmeden hiç bişey yapamadım 
(7,106 puan) tarafından
Kitap yazsaydın böyle olmamış
tarafından
Bende diyorum acaba hangi yorumuna gelecek benimki :D
(7,106 puan) tarafından
Koydeydim çok isim var öpüyorum seni beni soranlari op kulak memesinden ❤️❤️❤️❤️
tarafından
Öğğ kız manyak midemi kaldırdım kuscam assSSaaAs
tarafından
Merve gelen yorumları oku canım sen :)
0 oy
(13,375 puan) tarafından
Ben her gün 3 çeşit yemeğimi yapıyorum haftada 2 büyük temizlik dip köşe diğer günler süpürme ve çalışıyorum. Sistem oturursa zor değil aslında. Mükemmel olmak da değil bu. Mesela şu an kahvaltı sonrası soframı topladım çay içip buraya bakıyorum.kızım oyun hamuru ile oynuyor birazdan kalkar evi süpürür viledalarım kızı yıkar yatırırım hepsi en çok 1 saatimi alır. Yemeğe de akşam 4 gibi girerim. Kızı uyurken makineye çamaşır atar topladıklarımı katlarım yarım saat de o sürer. Eşimle kahve içerken yine girerim buraya :) hem onla konuşur hem buraya bakarım. 6 gibi kızı parka çıkarırız. 7 buçuk 8 arası akşam yemeği. Mutfağı toparlar kızımı yatırırım. Onu uyutur dizi izler yarım saat kitap okur 12 gibi dükkanı kapatırım kız. Günümü özetledim ahhahs :) bende tek çocuk var ama avantajım o

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 930 göst.
22 Temmuz 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde fatos18 (1,742 puan) tarafından soruldu
+3 oy
46 cevap 527 göst.
27 Aralık 2024 Diğer kategorisinde -MickeyMouse- (12,773 puan) tarafından soruldu
+6 oy
19 cevap 655 göst.
+1 oy
37 cevap 780 göst.
17 Kasım 2024 Diğer kategorisinde -MickeyMouse- (12,773 puan) tarafından soruldu

410,886 soru

12,364,720 cevap

41,889 kullanıcı

Kategoriler

...