+1 oy
774 göst.
Diğer kategorisinde (1,438 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bebeginizin başına kötü birsey gelip te kurtulduğu oldu mu kizimin üzerine dolap düştü cok sukir iyi durumu.ben kendimi çok yetersiz hissediyorum.ve cok korkuyorum ona birsey olacak diye 

22 Cevaplar

0 oy
(258 puan) tarafından
Doğar doğmaz yoğun bakıma alındı ciğerleri iltihap doluydu nefes alamadı boğuldu entübe ettiler yaşayacağının garantisini de vermediler. Çok şükür kurtuldu 
-Reklam-
0 oy
(657 puan) tarafından
Büyük oğlum yeni doğmuştu aşırı zor Bir bebekti hiç uyumazdi ne gece ne gündüz gel Zaman git zaman eşim duvara Monte edilen hamaktan almış neyse kurdu dedim ki çocuğu içine yatırırken emniyet kemerini bağla yanındayım korkma dedi çocuğu bindirdi Bir salladı iki salladı üçüncüde tepetaklak düştü çocuk kafasını Aynaligin kenarına vurdu birden gözümün önünde morardı nefesi kesildi öldü çocuğum diye kıyameti kopardım sınır krizi geçirdim eşim o sirada ters çevirerek sırtına vurarak nefesinin geri gelmesini sağladı hastaneye koştuk hemen gerekli müdahale yapıldı çok şükür hiç birşey çıkmadı düşme kaynaklı şok geçirdiği için morarmış ben kafayı yemiştim neyse ki geçti gitti şuan 6 yaşında tosun oğlum 

İlgili sorular

+1 oy
20 cevap 842 göst.
0 oy
21 cevap 607 göst.
23 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Eda06 (3,743 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 978 göst.
25 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
55 cevap 1,405 göst.

411,424 soru