0 oy
84 göst.
Diğer kategorisinde (216 puan) tarafından
Iyi geceler kızlar 5 aylık kızım 1 aylıktan beri evolvia mama kullanıyorum ilk başta guzel içiyordu sonra icememeye başladı mama içerken sürekli agliyo kasiliyor bazen çok acıktığım zaman birde uykusunda anlamıyor içiyor sma mama aldim denedim o da alerji yapti aptamil de çok şekerli siyolar başka hangi mama kullanabilirim kafam çok karışık içmediği zaman da üzülüyorum ac kaliyo hangi mamayi onerebilirsiniz 

3 Cevaplar

0 oy
(2,182 puan) tarafından
Hiip ben memnun kalmıştım 
(216 puan) tarafından
Hipp te biraz pahalı bacım  haftada bi bitiyor 350 gr 300.lira o da 3 gunde biter haftada 600
(2,182 puan) tarafından
Doğrudur 1 senedir almadım. Bebelac nasıl bebelac gold u överlerdi bana
(216 puan) tarafından
Bilmiyorum ki canım hiç kullanmadım onu da bakalım olmazsa kucuk paket alıp deniycem
-Reklam-
0 oy
(7,459 puan) tarafından
Aptamil şekerlimi bilmem ama Bebelac için çok duydum sma optipro kullanıyoruz biz ama alerji yapmış doktorunuza danışın en iyi doktorunuz yönlendirir 
(216 puan) tarafından
Aynen bakalım canm oyle yapicam
(7,459 puan) tarafından
Alerjik bebek olduğu için doktor daha sağlıklı yönlendirir kuzum
tarafından
Sma alerji yaptigini ilk defa duydum benim essek sipama en baştan beri sma kullanıyorum onda yapmadı tam tersi olarak ben herkesten aptamili duymuştum çok gaz yapıyor çok şekerli çok alerji yapıyor diye o yüzden sma almistim
(216 puan) tarafından
Her bebek bir olmuyor işte canım benim kızıma alerji yapti her tarafında döküntü oldu zor gecti vucudundakiler benim eltimde kizina kullandı onda sa bisey yapmadi
tarafından
Yani tabi her mama her bebekte ayni etkiyi yapmaz smadan ilk defa alerji duyunca çok sasirdim acikcasi... bebelac hiç denedin mi onda şimdiye kadar reaksiyon duymadım kimseden
0 oy
(13,699 puan) tarafından
4aylikken takvıye istendı içmedı hiç birını bebelac gold içiyor

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 128 göst.
29 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Trknkrc (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 71 göst.
7 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sorucukk (127 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 131 göst.
6 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde duygu0404 (349 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 110 göst.
19 Kasım 2024 Diğer kategorisinde zeynos1234 (3,201 puan) tarafından soruldu

408,125 soru

12,257,942 cevap

37,282 kullanıcı

Kategoriler

...