0 oy
70 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bu nedir anneler sizin bebeğinizde bunlar ne belirtisiydi? 

3 Cevaplar

0 oy
(14,168 puan) tarafından
Oğlum baya bir büyüyene kadar hep kulağını kasirdi uykusu gelince çekerdi ama inleme olayını bilmiyorum 
tarafından
Uykusundan mı diyosunuz benimkide uyku arasında yapıyor ama çekmiyor kaşıyor gibi daha çok dişten şüphe ettim ama kulak olunca bir tedirgin oldum bayrama girdik malum doktor imkanı yok
-Reklam-
0 oy
(7,458 puan) tarafından
Dişten olabilir canım bi kontrol et ağrısı olabilir 
tarafından
Demi  ben de öyle düşündüm Gecen haftalar diş atağı geçirdik baya uykusuzluk ağlamalar huzursuzluk çok kotuydu şimdi düzeldi yavaş yavaş bu gün de bu başladı korktum birde bayram girdi araya doktora da götüremem halbu ki doktoruna mesaj attim ama korktum içten içe
(7,458 puan) tarafından
Kuzum calpol varsa ver jel varsa sür rahatlar , aynen diş kuzum
tarafından
Calpol verdim yatmadan diş jelini doktorumuz yazmadı daha kendi kafama göre sürüp vermek istemiyorum ayın 7 sinde 7 aylık oluyor az kaldı kontrolüne uygun gördüğü jeli alır sürerim artık valla teşekkür ederim içimi rahatlattiniz kulak olunca tedirgin oldum
0 oy
tarafından
Diş veya iltihaptir
tarafından
Doktoruyla konuştum diş olabilir ateşi çıkınca acile götürün dedi bu gün de hiç öyle bir şey yaşamadık şükür inşallah iltihap filan değildir

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 239 göst.
20 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde soruicin (1,691 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 107 göst.
19 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Nurgizem (274 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 29 göst.
6 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Hnmbyraktar (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 300 göst.

401,014 soru

12,000,475 cevap

36,183 kullanıcı

...