0 oy
96 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,595 puan) tarafından
Kızlar yenidoğan kalası kokmaz diyorlardı son iki kakasi kokuyor kızımın neden kokar ya da zaten kokmasi normal mi bilgisi olan yazabilir mi teşekkürler 5 gubluguz bu arada

7 Cevaplar

+1 oy
(805 puan) tarafından
Hem de ekşi ekşi kokar. Ahhh en sevdiğim *** kokusuydu. Dün 9 aylık oğlum kuru fasulye yedi anlatmak istemiyorum öyle iğrenç öyle pis kokuyor ki kuru yiyince jskskskjd
(5,543 puan) tarafından
Ay sorma aynn artik insan bo. Kunkokuo bez degisince havalandirmak gerekio
Odayi;))13 aylik
-Reklam-
0 oy
(8,360 puan) tarafından
Bende beklim zor yapiyor uyarmayla yapiyor anca uyarincada kotu kokulu mukuslu yapiyor bana da ugrayin Analar 2 ayligiz
0 oy
(10,687 puan) tarafından
Ekşimsi bir kokusu olur
0 oy
(7,318 puan) tarafından
Benim kızımın çok kötü kokuyordu herkes diyordu normal değil bu kaka falan ama bişey çıkmamışti tahlilde sonradan düzeldi 
0 oy
(4,043 puan) tarafından
Kokar tabi niye kokmasin içtiği bi sutte olsa dışkı diskidir :)
0 oy
(545 puan) tarafından
Bizde 2 haftalığız henüz kokmuyo bizimki
0 oy
tarafından
Bazen kokabilir cnm genelde enfeksiyon olduğuna işarettir ama tahlillerde enfeksiyona dair bisey yoksa o zaman sadece kokuyordur benim oglusumun idrari feci kokar 3 tahlililede temiz çıktı... nasıl gidiyor annelik alıştın mı bağ kurdun mu etraftan sinir eden oldu mu seni en zoru ilk haftadır deneyimlerini alalım:))))
(2,595 puan) tarafından
En son sarılık için 3.gün topuk kanı alınmıştı başka bilmiyorum ishal mi oldu acaba diye düşünüyorum devam ederse götüreceğim ama sorun yoktur ınşaallah.
En büyük korkum annelik duygum olmaz mı diyeydi ama bebek karnından çıktığı anda geldi o duygu gervekten şükürler olsun diyorum bu kadar sevecegimi tahmin etmezdim. Emzirmezden huylanirim diyordum keşke yara olmasa da hep emzirsem diyorum. Altını almaya çekinirim dokunamam sanıyordum kaka yaptıkça ben rahatlıyorum kremini sürerken terapi gibi geliyor. Bunları yaşayabileceğimi hiç sanmazdım. Meme ararken ağzını yamuttugunda en güzel şeye bakıyor gibi hissediyorum çok duygusalimmmmmm  :''''')
Hiç tahmin edemezdim böyle olacağını korktuklarim başıma gelmedi rahatladım o yüzden çok sukurrr .
Memlekette doğum yapmadım o yüzden gıcık edecek çok insan gelmedi muhatap olmadım sadece kayinvalidem bir şeyler uygulamak istedi bir şey yiyip icirmeyin gerisi önemli değil dedim kaşıma gözüne sürme sürdü o çok canımı sıktı ama sorun çıkarmadım. Gittikten sonra sildim. Allahtan cıktı da rahatladım bi de çıkmasa çok psikolojim bozulabilirdi çocuğun tipi değişmişti çünkü. Ilk 2 3 gün de annemlerle çok tartıştım sürekli yürü vs diye zorladıkları için gerilmistim agrım çoktu. Ama şimdi iyiyim bakalım daha çok başındayız:')
Senin nasıl gidiyor bebiş de sen de iyi mısınız <3
tarafından
Söylemiştim sana kucağına aldığında o duygunun otomatik gelecek sen bile anlamayacaksın nasıl olduğunu nerden geldiğini Bi anda olup bitecek diye :)))) kimseye izin verme hicbisey için çocuğun annesi sensin aç mı tok mu üşür mu ne giyer ne emer ne mama alır en iyi sen bilirsin ve en önemli tavsiye sana çocuğa kesinlikle Bi düzen oturt şimdiden sallama sakın ne ayakta ne kucakta çünkü sallamaya alisirsa bidaha normal uyumaz uyku saatlerinede dikkat et ki gece uyusun uykusu bölünmesin uyurken sen dahil kimse kucağına almasın çünkü yenidoganlar uyurken kucağa alınınca hemen uyanır ve huzursuz olurlar bide şimdiden gurultude seste uyutmaya alıştır yoksa ilerde çıt sesine kalkar şimdiden bunları halledersen ben gibi çok rahat edersin ayak ayak üstüne atıp keyif yapıyorum genelde :))))) çok şükür iyiyiz bugün tam 40 oldu en başından kurduğum düzen sayesinde uyku uyanıklık saatlerini bildiğim için bütün işlerimi ona gore ayarlıyorum büyük temizlikte yapıyorum dusada giriyorum 2 3 saat kahve keyfide yapıyorum benden rahatı olamaz heralde :))))
(2,595 puan) tarafından
Ay çok sevindim sizin adınıza masaallah diyelim Allah nazardan saklasin böyle güzel devam eder ınşaallah. darısı da başıma:D
Aslında dediginiz çoğu şeyi istemsiz yaonusum su ana kadar ama karnimda da sabah uyur gece parti yapardı şimdi de geceleri uyanık gündüzleri tamamen uyku halinde uydurmanın mümkünatı yok :D
Sarılık var biraz ona bağlıyorum aslında 1 2 haftaya tam netlesir sanırım huyu diye düşünüyorum. Memeyle mücadele halindeyiz ağzına değer değmez kapatıyor emmeye çalışıyor yerleştirmek çok zorluyor beni bir de mercimek köftesi yemiştim sanırım o yüzden karnı bozuldu çocuğumun 3 4 saatte bir kaka yapıyor o yüzden koku olmuş sanırım gözlemleyeceğim 1 2 gune düzelirse mercimeği keseceğim öğünlerimden..
Çok minnoslar ya mis kokulular hayirla büyürler ınşaallah bebislerimiz <3<3

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 28 göst.
23 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Tugba42 (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 132 göst.
0 oy
3 cevap 199 göst.
16 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 545 göst.