0 oy
68 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,208 puan) tarafından
Kızlar bebeğim bugün 5 aylık oldu sabah 10.30 da içti 1 sat önce kalktı acıkmıştı ve tutmadı bineronu ilk kez böyle bişey yaşadım kaşıkla verdim mamayı öyle iştahla içti annemde ek gıdaya başka ek gıda istiyor diyor ama brn dr un dediği gibi 6. Ayı beklemek istiyorum bunu dedim diye de trip yiyorum üstelik neden olur acaba bu durum  annemde ben öyle diyince sana 4 aylıkken başladım neyin var sanki aman sende diyor reflü mi gastrit mi ne var bilmiyorum ama midem hep yanar uyutmaz bir sürü mide ilacı kullanıyorum diyor sağlamsın

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dinleme anneni
(2,208 puan) tarafından
Canım dinlemiyorum zaten sağık o. Da 4 te başka zaten mama içiyor dedi asla başlamadım ama bizim yediğimiz şeylere çok ilgili her yemek zamanı mama sandalyesinde bizimle olur bizi yerken görür yediklerimşze bakar ister ağız şapırdatır hatta vermiyoruz diye de ağlar bunlar hep ek gıda için belirtiler ama inan ki 6. Ayı bekliyorum sadece kaşıkla ile yedi mamasını
-Reklam-
0 oy
(2,939 puan) tarafından
Biz 5. Ay başladık ama doktor tavsiyesi ile kızım mama da içmek istemiyordu cünkü. Anneni asla dinleme. 
(2,208 puan) tarafından
Dinlemiyorum zaten canım hep yorum yapar ama hiç dinlemem ha tamam derim geçerim bebeğim geçen ay 7 kiloydu şimdi sadece 250 gram almiş sınırın çok altı dedi dr ama ek gıdaya 6 da geç dedi annemde onu dinlemiyorum diye triplerde ama bebeğime bişey olursa ben koşturucam hastane hastane o zaman tek olucam hiç kimse olmayacak yanımda konuşmak ne kolay
0 oy
(309 puan) tarafından
Kesinlikle doktorunuz ne derse dinleniyin ben 5 aylıkken yawas yawas tadimlara başladım daha yeni aslında ama ben dr tavsiyesi ile başladım benim kızımda biberon asla tutmuyor malesef ne yaptıysam da tutmadi
(309 puan) tarafından
Benim kızımda sadece bu ay 200 Gr almıştı
(309 puan) tarafından
Maşallah sizin kilonuz iyi benim kızım 5 aylık 6 kg
(2,208 puan) tarafından
Canım bebeğim gerçekten doğduğunda beri iyi toparladı 2.600 Doğdu 4 aylıkken 7 kiloydu şimdi yedi 250 ama 1,5 ay beni emdi sonra mama yani mama sayesinde bu kadar kilo aldı diye düşünüyorum Çünkü çevremde kim bebeklerine mama verirse versin böyle kof şişiriyor
(309 puan) tarafından
Evet mama kilo yapıyor gerçekten haklısın ama sağlıklı olsunda kilo önemli değil benim bebeğimde 2700 doğdu ama ilk 1 ay her emzirme sonrası kusuyordu reflü vardı  yawas yawas toparlanmaya başlamışti ki bu sefer de bu ay sadece 200 Gr almis bu şekilde olunca bende üzülüyorum ister istemez
(2,208 puan) tarafından
Aynen canım kilo önemli değil ama insan a aldığını görünce affalıyor bir anda

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 80 göst.
13 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Syma30 (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 120 göst.
29 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 103 göst.
29 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Reyhan Karaca (789 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 92 göst.
30 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,161 soru

12,439,163 cevap

45,918 kullanıcı

Kategoriler

...