0 oy
77 göst.
Diğer kategorisinde (126 puan) tarafından
Bir buçuk aylık hamileyim belim çok agiriyor ne yapmamı tavsiye edersiniz tecrübeli anneler

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Magnezyum icebilirsin. Doktoruna sor zaten hemen magnezyum onerir
(126 puan) tarafından
Sağlık ocağına mi gitmem lazım
tarafından
Orasida yazar evet ama kendi doktoruna ne zmn gitceksin
(126 puan) tarafından
Bayramdan sonra gidcem
-Reklam-
0 oy
tarafından
Istediğini  iç hayatta geçmez özellikle kuyruk sokumu off eşiniz biraz haiti masaj yaparsa anca rahatlarsınız 
(126 puan) tarafından
Eşim bugün biraz masaj yaptı iyi oldum ama şimdi yine agirlarim basladi
tarafından
Dinlenmek önemli çok masajda iyi değildir ben yatarken yaptırır uyurdum hafif yapılır o da zaten el gezdirmek gibi
(126 puan) tarafından
Anladım canim sagol
0 oy
(4,139 puan) tarafından
Bol bol dinlen canım bebek yerleştikçe böyle ağrılar oluyor ayaklarını belini sıcak tutmaya çalış ama sıcak su torbası kullanma 
(126 puan) tarafından
Olur canim sagol
(4,139 puan) tarafından
Çok masaj falan da yaptırma canım bence iyi değil yine de sen bilirsin
(126 puan) tarafından
Yaa. Doktoruma bir sorayım o zaman
(4,139 puan) tarafından
Yani bende çok tecrübeli değilim ama mesela doğum sancısı çekerken bele masaj yaptırıyolar doğum kolaylaşsın diye. Yada yapılacaksa iyi bilen işinin ehli biri yapmalı bence canım
(126 puan) tarafından
Dimi. Anladım canim sağol
0 oy
(18,502 puan) tarafından
Hamilelikte belimi o kadar kötü incitmisim ki tuvalete dahi gidemedim. Enekleyerek gittim  günlerce geçmedi. İlaç da alamiyosun. Eşim masaj yaptı ancak o şekilde hafifledi ve geçti şükür 
(126 puan) tarafından
Benimde eşim masaj yaptı biraz iyileşti ama yine belim çok agiriyor
(18,502 puan) tarafından
Her gün yapsın. Ancak gecer..bı günde geçmiyor malesef
0 oy
(1,030 puan) tarafından
O bel ağrıları beni yatakta bile doğrultmadı ağlayasım geliyordu covidden sonra zaten bel ağrısı kalmıştı daha da arttı (iyi olsun da ben ağrısını çekmeye razıyım) bacak ağrıları felan olsun sağlık ocağında 20.haftama doğru testte zaten eksiklikte çıkmıştı magnezyum zaten semptomların yaşadığım için magnezyum ilacı verdi ama senin haftan daha yeni o yüzden sağlık ocağı yerine kadın doğum doktoruna görün bazen haftan yeni diye kullanmanı istemezler ve bana kadın doğum doktorum ilk haftalar da günde 1 tane sade soda iç eğer geçmezse yazarım demişti sende sor bakalım sade sodayı ve magnezyumu 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 104 göst.
14 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Erceyl (379 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 44 göst.
6 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melike Tt (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 227 göst.
2 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gul karaaa (804 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 59 göst.
28 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,226 puan) tarafından soruldu

403,850 soru

12,098,732 cevap

36,408 kullanıcı

...