0 oy
3,748 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (945 puan) tarafından
Kızlar 28+4 günlük hamileyim iki gündür iltihaplı dişten ağrı çekiyorum bugün de şişti yüzüm aile hekimi antibiyotik yazdı ama 1000 gram bende içtim bı tane bugün . Sabah da kadın doğum doktoruma gidicem ama korkuyorum bı zararı oldu mu bebeğime diye . İnanılmaz agriyor napsam geçmedi saat  4  oldu toplasan bı saat anca uyudum ağrıdan nolur bilen eden varsa akıl versin :((( çıkmazda kaldım 

1 cevap

0 oy
tarafından
Canm gidene kadar icini rahatlatmak icin receteyi oku hamileler kullanabilir mi diye yada internete yaz ama kesin doktorunada sor sadece için gidene kadar rahatlasin
(945 puan) tarafından
Reçete de doktor tavsiyesiyle kullanılır yazıyor. İnternette de iltihabın yoğun olduğu zaman gidermek için mecbur kalınırsa kullanılır diyor . Ama 1000 mg normalde de ağır ya ister istemez düşündüm . Bunu yazan doktor da biliyor hamile olduğumu herhalde bile bile riske etmez diye düşünüyorum
tarafından
Doktor yszdiysa insallah bi sey olmaz canim bende dogurduktan sonra emziriyordum enfeksiyonum vardı bayaa internetten baktim recetede fian ilac agir sute gecer yazıyordu hemen gittim doktora sordum yok bu en guvenilir ilaç dedi riske atmazlar inşalla merak etme canım:)))
(945 puan) tarafından
Aile hekimim yazdi akşam da diş aciline gittim oda doktora sor bilgim yok ama bile bile riske atmaz dedi . bekliyorum işte şimdi hastanede . Rabbim insaAllah şafi ismiyle şifa verir şu dişim gecrr :/ :))
tarafından
Amin canm inşallah şifa versin Rabbim:))
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 210 göst.
+1 oy
14 cevap 1,628 göst.
15 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 2,734 göst.
9 Aralık 2024 Diğer kategorisinde ahsenguzel61_ (153 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 153 göst.
22 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysegul&20 (9,048 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,511,698 soru

24,659,618 cevap

366,679 kullanıcı

...