+16 oy
1,851 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (577 puan) tarafından
Burdaki kadınlara bakınca tek görevimiz hamile kalmak sanki.evliliginde 40 tane problem var ikinciye hamile üçüncüye hamile çocuklarin arasi 2 yaş 1 yaş.aradan çıksın diye çocuk dogurulur mu ya?topluma insan yetistiriyoruz asla kolay bı şey değil.ayrica ben evlilikleri çok etkilediğini düşünüyorum çocuklarin.iyi anlamda da kötü anlamda da.cogu evlilik çocuktan sonra bitiyor.bi durup dinlenin ya sakinlesin çocuk çocuk...kadınların hayattaki tek görevi bu değil çok da yipraniyoruz çocuk büyütürken bunu da düşünün 

64 Cevaplar

0 oy
(6 puan) tarafından
Bakıyorum  kocasiyla  anlaşamıyor  3 4 çocuk yapıyor  sonra  hamile kalınca aldırmak istiyorum  yok istemeyerek oldu yok eşim beni aldatıyor  hamileyim yok eşim bana yardimci olmuyor  hamileyim durumu iyi değil bunu  bildiği  halde 4 çocuk yapıyor  insan çocuk yaparken bile onun geleceğine hesaba katararak yapmali çok çocuk yapmayı  marifet  sananlar var  sonra bakamayınca da büyünce de     çocuk  kendi hayatına kendisi yön veriyor    insan biraz önümü görerek  hamile kalmalı yaşı 21 olan biri bile 2 , 3 çocuğu var acelen ne biraz eşini  tani gez dolaş evliliğine  alış sonra çocuğunu  yap 
-Reklam-
0 oy
(4,590 puan) tarafından
Yani doğurup doğurup sokağa salmiyor hepsine yetebiliyor ve mutluysa bence isteyen istediği kadar doğursun çocuk güzel bişi ama yetemeyip çıkanı gece yarilarina kadar sokaklarda büyutecek olan bence bir tane de dogurmasin
0 oy
tarafından
Ay kusura bakma ya bende ikinciye hamileyim araları 3 yaş olacak görüyonmu ne yapsakkki 
0 oy
(113 puan) tarafından
Bitane de pert oldum 2 asla kaldıramam heralde büyük konuşmak için değil en az bi 7 8 yıl arası olması lazım yoksa yok

İlgili sorular

0 oy
38 cevap 680 göst.
10 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Neslihankce (1,953 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,449,712 soru

23,807,927 cevap

317,751 kullanıcı

...