Şimdi çok cocuk sahibi olmakta sakinca görmeyenler linç edecek ama çok haklısınız. Ben de Allah nasip ederse 2 üstünde istemiyorum. Ona verebileceğim eğitimi, hayat şartlarını, kaliteli bir yaşamı düşünüyorum çünkü. Sonra yardımlarla, maddi sıkıntılar içinde sürekli bir şeylerden keserek çocuk yetiştirmenin anlamı olduğunu düşünmüyorum. Çok çocuk yapanlar kendileri aksini iddia etse de eşit derecede iyi yetistiremiyorlar. Ortalama maddi durumu olan normal bir Türk ailesi olup çok çocuklu olunca çocuklar illa bir parça sefil oluyor. Ya tablet telefon bağımlısı ya sokaklarda ne yaptığı dikkat edilmeyen ya eğitimi yarıda kesilen ya da aile tarafından dikkat edilmeyen cocuklar oluyor. Ve nüfus arttıkça suç oranı da arıyor ne yazık ki. Çocuk gerçekten güzel bir şey ama dünyanın kaynakları tükeniyor. Nüfus kontrolü çok önemli. Nitelikli yetiştirmek ülkeye hayırlı insanlar yetiştirmek eğitimlerini sonuna kadar devam ettirmek çok önemli. Bir sürü çocuk yapmanın anlamı yok. Gelecek belirsiz. O çocuklar ileride nasıl bir dünyada yaşayacak? Şu an tek bir çocuğum var haberleri izledikçe ağlıyorum özür dilerim böyle bir dünyada yaşamak zorunda bıraktığım için diye.