0 oy
135 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (425 puan) tarafından
Dikkat etmem gereken bişeyler var mı... Direk suys koyup kaynamaya mi birakicam... Düdüklüden korkuyorum normal tencereye koycam

5 Cevaplar

0 oy
(769 puan) tarafından
Kaynamaya başlayınca üstte köpukler oluyor rengi siyah gibi onları Bi kepçeyle alirsin mis gibi kaynar ama tencerede çok geç kaynar 
-Reklam-
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Sadece kopugunu al yeter bol su koy kaynadiginda köpüğü al kısık ateşe al demlene demlene pissin iliği cıksın yüksek ateşe alma ölmesin vitaminleri 3 4 saat kısık ateşte de pissin 
(425 puan) tarafından
Ocağım cam da biraz korktum 7 8 saat diyenler de var
0 oy
(6,716 puan) tarafından
Uzun uzun kaynat, eğer et varsa kemik üstünde ayrılmaya başlayınca etleri ayıkla sonra azıcık sirke koy kaynatmaya devam. Ne kadar çok kaynarsa o kadar çok kolajeni çıkar. Jel gibi olur iyice. Sonra da ister kavanozla konserve gibi istersen de buzluğa at
0 oy
(1,798 puan) tarafından
Düdüklü de olmaz kemik suyu elde etmek icin kisik ateste en az 8 saat kaynatmalısın 
0 oy
tarafından
Ben bir kere kaynatıyorum önce 5 dakika filan sonra komple yıkıyorum tekrar koyuyorum kaynatmaya ustden köpüğü çıktıkça alıyorum 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 124 göst.
0 oy
4 cevap 166 göst.
16 Ocak 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde G.ll0 (1,548 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 132 göst.
28 Aralık 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde O bir anne... (1,170 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 262 göst.
16 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,382 puan) tarafından soruldu

384,717 soru

11,508,214 cevap

35,165 kullanıcı

...