0 oy
157 göst.
Diğer kategorisinde (5,619 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
2nci kez başımıza geliyor ilki 2 hafta önce olmuştu gece çığlık çığlığa uyanıp ağlıyor bağırıyor ne susturmak ne de dokunmak mümkün değil bu sefer daha şiddetli bağırıp tekmeliyor.  İlk olduğunda daha uzun ve şiddetli oldu. Ağlamaktan kaskatı kesildi yay gibi gerildi vucudu çatlayacak zannettim sesli okudum ancak öyle sakinleşti. O zamanlar kayinvalidemler bizdeydi nazardan olabilir dedi çok içten sevdik. Bu gece de aynısı ama bir farkla kucağa kesinlikle gelmek istemedi ağlıyor beşiğinde ama bir türlü alamadım kucağıma. Tekrar okudum ve komple ışığı açtım tamamen uyandığında sakinleşti. Bu durumu yaşayan oldu mu Uyku terörü dedikleri şey bu mu? Tekrarlanmaması için ne yapmalıyım?

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kızımda 17 aylık ara ara oluyor gerçekten zor sakinleşiyor yerini değiştirdim dualar okudum fayda yok
(5,619 puan) tarafından
Yatağın yerini mi değiştirdiniz şimdi siz deyince farkettim daha önce yatağı farklı yerdeydi.
tarafından
Evt dedim belki yataktan rahatsız oluyor serin başka odaya koydum arada bi oluyor dün gece gene hep ağlıyordu dua açtım sessiz bi şekilde huzurlu bi şekilde yattı dua bu "subhanallahi ve bihamdihi" sabaha kadar açık kaldı mışıl mışıl uyudu
-Reklam-
0 oy
(2,877 puan) tarafından
Dis patlattigi dönemlerde oldu benim cocuklarimda.  Hatta yatağa kafa vururdular ard arda uyku arasi birde bisey olacak diye korkardim.  Patlayacak olan dişin olduğu yere jel surerdim biraz sakinlerdi
(5,619 puan) tarafından
O da olabilir en arkadaki azılar henüz çıkmadı
(2,877 puan) tarafından
O çok yapıyor tam patlayacgi zamanda canım
0 oy
(3,172 puan) tarafından
Uyku terörü diyorlar ama iyi guvrnirler bir hoca bulup okutun. Ablamın oğlunun başına geldi bu tarz bisey ama omun her gece oluyordu. Hocaya okuttular biseyler dedi yapın diye yapınca sakinledi günden güne
(5,619 puan) tarafından
Bizim 2 kere oldu henüz ama o bile kötü

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 333 göst.
15 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 439 göst.
3 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 230 göst.
21 Şubat 2022 Diğer kategorisinde & Madamcoco & (2,199 puan) tarafından soruldu