LÜTFEN LİNÇLİCEK OLAN HİÇ YAZMASIN BUGUN KALDIRAMAM
Kızlar Bi aile dostumuz önermiş dün aradılar dayımgilde bizdeydi neyse yarın gelsinler dedik bugunden için yengem dedi bizde gelek tamam gelin dedik neyse teyzemi almıslar 3 cocugun hepsini getirmişler bir dk durmak bilmezler 1 kez de dur demezler evi basımıza yıktılar resmen sonra diğer teyzemi de aramışlar onlarda geldi 4 kişi biz olduk 15 kişi onlar kalabalık gelmicekti zaten annesi babası kendi aracı olan 2 kişi toplamda 1 araba gelecekti ben 5 çesit cayın yanına birşey yaptım babama pasta tatlı aldırttım sonra aracı olan kadın aradı eksik birşey var mı diye annem yok dedi kadın gürültüyü duydu herhalde kim var dedi anneme kardesimgil bacımgil var dedi kadın da sizin misafiriniz varmıs biz yarın gelelim dedi 0ben kaldım ortada sap gibi o kadar yaptığım hazırlık boşa gitti evin her yerini dolap içlerine kadar temizlemiştim leş gibi oldu her yer yarın aynı temizlik yine olacak cok güzel hazırlık yapmıstım maf ettiler bende dedim anneme Bi daha sakın gelecek olsalarda asla kabul etmiceksin ben misafire mi ilgi gösterip ikramlar yapacam kendilere mi dedim hepsi laf arıyor yayladayız bulaşık makinesi yok öyle oturuyor Bi yandan cocuk aglıyor sinirlerim cok bozuldu bir defa beni babamın milleti yaktı bir defada bunlara yaktırmam kendimi dedim fikir verin bana haksız mıyım bugun sadece tanısmak için gelecekleri