0 oy
231 göst.
Diğer kategorisinde (50 puan) tarafından
Kızlar ailem ve eşim arasında ztn sürekli bir kaos ya ailem esim'in en ufak şeyine takılır ya da eşim ailemin en ufak şeyine takılır. Ben arife den bu yana annemdeyim aramızda 15 dk lik mesafe var eşim ile gittik 5 gündür orda kaldık eşim beni dışarı çıkarmadığı için çok sinirlenmiştim her gün kuzenlerim ile buluşuyoruz bende **** oldum beni niye çıkarmadın diye bugün de araba almaya gidiyodu abisinden sofradaydik biraz kızdım ona bu da onun ağrına gitmis ailenin yanın da beni azadlayamazsin dedi ama bunu eve geldikten sonra dedi tam çıktı araba almaya gidicekti ki Kızim kanlı ishal yaptı hastane için hemen geldi annemde benimle gelmek için çıktı geldi her zmn yanımda Allah var ama bziim bütün eşyalar annemdeydi hastane dönüşü de eşim direk annemlere gitti eşyaları almak için annemde bunu farklı şekilde anladı onu eve bırakmak için girmissiz diye bana etmediği beddua bırakmadı ya benim ztn eşim ile aram açık ne var bunda dimi 

3 Cevaplar

0 oy
(9,108 puan) tarafından
Bu milletin birbirinde kalma sevdasını anlamıyorum. Evin onbeş dk mesafedeyse evinde kalırsın. Bana çok ters geliyo bilmiyorum. 
(50 puan) tarafından
Valal ara da gidip kalıyoruz annemin evi bahçeli ferrah bina da sıkılıyoruz oraya atiyoruz kendimzii
(18,756 puan) tarafından
Aile evinde kalmayı çok seven biri olarak aynı şehirde yaşasam ev fazla bir gün kalırım ben bana da çok saçma geliyor
(9,108 puan) tarafından
Evi bahçeli tamam da gündüz git havanı al gel evine. Evinde yat. Valla bilmiyorum ben kendi evim olduktan sonra başka hiçbir yerde kalamiyorum. Çok yakınlık olunca da böyle sorunlar oluyor iste. Mesafe iyidir
(50 puan) tarafından
Doğru diyosunuz ama benim ailem hesap yapan aile niye gelip kalmiyosun vs eşin mi izin vermiyo sen kaei değilsin ki senin sözün geçsin birde annemin bir inadı vardır gelip kalicaksin dediği an gitmezsem beddualar ediyo abim mesaj atar gelme bu eve vs
(9,108 puan) tarafından
Ne diyim canım Allah yardımcın olsun.
(882 puan) tarafından
Size çok katılıyorum benim kendi ailemle aramda 500 km var mecburen gelip kalıyorum yada onlar geldiğinde kalıyor ama aynı yerde olsak annem veya ben hastalık sağlık olmasa asla kalmayız birbirimizde. Kayınvalidem çok yakın ama o bize gelip kalıyor oda tuhafıma gidiyor gel otur ama yatmaya evine git diyorum içimden 1 2 günde sorun değil 1 hafta kalıyor tuhafıma gidiyor. Uzak olunsa tabiki başka yada hastalık olur oda başka. Herkesin yattığı yer belli olsun derim. Ve fazla muhabbetin tez qyrılık getirdiğine inanırım
-Reklam-
0 oy
(15,889 puan) tarafından
Sorun annende. Eşin bişey yapmamişki. Fazla samimiyet sonrasi böyle yüz göz olunuyor. Sende en ufak sorunda annenlere gitme. Yani bazen erkekler bağlarını koparamiyor ailesiyle bazende kadinlar. Keşke biraz mesafeli olsaniz ailenle. 
(50 puan) tarafından
Ya eşim ile ztn kavgaluyiz yanında kavga ettik ben aradım acmadi sinirden abim vay niye açmadı telefonu annem diyo sen karı değilsin
0 oy
(363 puan) tarafından
Çok samimi olunduğu zaman bu şekilde sorunlar oluyor sende ailenin yanında eşine laf söyleme laf söylemeleri için cesaretlendirirsin aileni

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 227 göst.
1 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sedos (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 334 göst.
0 oy
1 cevap 45 göst.

412,201 soru

12,408,778 cevap

44,728 kullanıcı

Kategoriler