0 oy
379 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (275 puan) tarafından
İyi akşamlar kızlar biraz sohpet etmek istiyorum benim 2 görümcem var biri farklı şehirde biri de oturduğum şehirde oturuyor aynı şehirde oturduğum her geldiğinde ortalığı karıştırip gidiyor biz iki eltiyiz eltimin hakkında şeyler söyleyip gidip ben söylemişim gibi gösteriyor Eltime kaynanama da ben onun yanına ağzından laf almak için gidiyorum demiş ben 32 haftalık hamileyim 17 aylık da oğlum var evimizin üstüne ev yapıldı ve evin sıvası felan hep camlara geldi bir kere temizledim ikinci diğer katı yapınca tekrar sıva geldi bu sefer 32 haftalık hamileyim ve erken doğum riskim olduğundan pencereye çıkıp silmeyi göze alamadım bayramın ikinci günü buraya gelince kaynanam temizle demişti bende kuzenime dedim o gelip temizlicek abla sen temizle dedim ısrarla temizlicem dedi temizledi diye demedigini bırakmadı arkamdan ben mecburmuyum temizlim felan demişti bide iki pencere temizledi sadece bana diyor hamile olabilirsin ama iş yapmıyorsun seni hiç beğenmiyorum gibi şeyler söyledi bana kendisinin çocuğu da yok çocuğun olabilir hamilede olabilirsin ama iş yapmıyorsun diyor oysaki evimi temizleyen ben yemeğimi yapan ben çocuğum çok zor bir çocuk asla durmuyor bide iki yaş sendromu yaşıyor fazlasıyla zor bende onun peşinden git gel yoruldum biraz uzandım çünkü karnımin altı ağrıyordu diyor sen uzaniyorsun telefonu eline alıyorsun yani baya şeyler dedi bana bende huzursuzluk çıkmasın diye hiç cevap vermeden dinledim ama en çok zoruma giden bana gelip eltimin dedikodusunu yapıp gidip ben onun yanına sadece ağzından laf almaya gidiyorum yoksa ne işim var yanında demesi bende dedikodu yapan biri değilim ağzına da laf vermem numarasıni bile silmek istiyorum bu bir değil iki değil kaç defa oldu kaynanam zaten ayrı dert sürekli laf söyleyip duruyor hamileliğim zaten beni yoruyor oğlum da yoruyor bide bunlarla uğraşıyorum siz ne yapardınız benim yerimde olsaydınız 

11 Cevaplar

+1 oy
(270 puan) tarafından
Bu nedenle ben kimsenin bana 1 bardak su vermesini bile istemiyorum. Kafam rahat. İşkence göreyim, ölecek seviyeye geleyim yine de kimse bana yardım etmesin kafasındayım. İnsanlar bir yaparlar bin konuşurlar, neden izin verdin silmesine? Bırak kirli kalsın. Kaynanan da bugün konuşur, yarın söyler sonra kış gelir. Boşver. Çocuğun çok küçük bir de hamilesin, hiç muhattap olma. Ben dedikoducu insanlar evime geldiğinde hasta da olsam kalkıp arı gibi çalışıyorum ki yanlarında oturmayayım da sohbet etmeyelim diye. Sen de öyle yap dedikodu peşindeyseler. Camı, temizliği de boşver. Yaparsın yavaş yavaş. Bir de çocuğu olmayan insanlar çocuklu hele de bebekli anneleri anlamasını bekleme, anne olunca anlarlar neler çektiğimizi
(275 puan) tarafından
Ya ısrarla silme dedim ama gelip sildi bende istemiyorum hiç bir şekilde bana faydaları olmasını ama dinlemedi sildi lafını da yaptı işte
(270 puan) tarafından
Ah ya, bir daha izin verme. Zararları olmasın da faydaları kendilerine kalsın. Bu arada benim görümcem melek gibi bir kız. Kız kardeşimden farksız ♥️
(275 puan) tarafından
Bende yengeme karşı öyleyim oraya gidince hem yemeği ben hazırlarım kahvemi yaparım onuda çağırırım gel derim beraber yiyelim beraber içelim birşey olursa benden çekinme hep burdayım diyorum bide bana denk gelene bakın
(270 puan) tarafından
Kişilik meselesi. Hamilesin o yüzden takma bunları
-Reklam-
+1 oy
(486 puan) tarafından
Valla hic biriyle de görüşmezdim. Eşini karıştırmadan mesafeni.koy derim. Sustukça tepene çıkarlar 
(275 puan) tarafından
Eşime anlatmak istiyorum bir yandan da istemiyorum
(486 puan) tarafından
Kendin halledemezsen kocana söyle
+1 oy
(18,184 puan) tarafından
Susup oturmakla hata etmişsin ev benim pisim temizim seni ilgilendirmez diyeceksin ev benim evim kime ne ya hamile olan benim ister sabahtan akşama iş görürüm ister ayağımı uzanıp yan gelip yatarım ona ne 
(275 puan) tarafından
Bunlar benim herşeyime müdahale ediyor normalde pis biri değilim ben temizim temizlerim ama bunlar benden ne bekliyor anlamıyorum gerçekten
0 oy
(2,788 puan) tarafından
Bunlar bu cesareti nerden nasıl alıyor pardon?

Senin başındaki kocan sus mu yavrum ?

Anan baban yok mu ?
(275 puan) tarafından
Hep sustugum için böyleler annem şeker hastası diye birşey diyemiyorum ona
0 oy
tarafından
Evimi *** da götürse minnet etmem 
0 oy
tarafından
Ben anlamıyorum arkadaş bende görümceyım gelinle konuşmuyorum evet ama bir kere bile evine karısmadım sadece o sevmiyor bizi hıc bırımızı ıstemıyo ama bugüne kadar fıkrımı sorduğu şeylerde bile ben karısmam sen bilirsin dedım banane ya kım temız kim kirli banane mılletın evının temizliğinden aynı şekilde gorumcelerımle de konuşmuyorum ve onlarda bir kere evime karısmadı karısamaz o hakkı vermem onlara arkamdan diyebilirler içi içlerini yiyebilir ama karısamazlar  karısacaklarsa da güzelce abla gibi karıssınlat yani olan sana olacak eltınle durduk yere kötü olacan sustukça rezil olursun yüzüne söyle yeter ortalığı karıştırma numarasını sılıyorum evıme gelme de ne olacaksa olsun ben yıllardır eşim ıcın aynı gorumcelerım gibi ıkı yüzlülük yapıyorum iyi oluyorum çünkü onlarda öyle sevmediği halde eşimin gözünde ben haksız olayaım diye hep iyi oldular bana ama yeter dedım vala son kavgada görümceme agzıma geleni dedım telefonu üstüne kapattım oh dedim ya vala yeter yani nereye kadar susacağız ben de görümceyım yemın ederım gelinle kavga bıle etmedık kendisi konuşmuyo hıc bırımızle
(275 puan) tarafından
Numarasını silmek istiyorum bende mesaj atıp demek ki yanıma laf almak için geliyorsun diyip numarasını silmek istiyorum
0 oy
(5,233 puan) tarafından
Ağzını yırtarım napcam 
(275 puan) tarafından
Bende onu yapmak istiyorum
(5,233 puan) tarafından
Dengesizmis valla benimde iki tane var hele biri var 40 yaşına gelmiş evde kalmış demediğim laf kalmıyor değişikler ben tahammul edemem kimseye sende kendini ezdirme cevabini ver
(275 puan) tarafından
Hep cevap vermedigim için zaten böyle üstüme geliyorlar
(5,233 puan) tarafından
Valla ver birkere bak nasıl susuyor dengesiz kadin
0 oy
(3,097 puan) tarafından
Seyrek görüşürüm asla da evimde iş yapmasına izin vermem bu saatten sonra. 
(275 puan) tarafından
Ben zaten izin vermiyordum ki bu sefer ısrar etmeme rağmen kendisi sildi
0 oy
tarafından
Bnm 2 görümce var biri yeni bu yol evlendi cehennem oldu gitti kurtuldum çok şükür diğeride 1 saat uzaklıkta oturuyo ams öyle fenalığı yok diğeri şeytandııı 
0 oy
(4,388 puan) tarafından
Buraya bu kadar yazacagina iki laf etseydin icinde kalmazdi. Ayrica geliyo yanimda konusuyo diye bisey yok çıt dese susturacaksin onlemini alacaksin. 
0 oy
(737 puan) tarafından
İlk hamileliigmdede ikincide de kimseden yardım almadan yavaş yavaa yaptım temizliğimi ilki riskliydi ikincide 2 yaşında çocuğum vardı ağrım vardı otururp kalkıp yapıyordum riskliydi dinlenerek yapiyordm kimseye laf vermemek icn tabiki yapmasanda olur ama işte insanlar konuşmaya yer arıyor. yerinde olsam eşime anlatır bidha bana laf almaya gelme diue mesaj yazar engellerdim 
(275 puan) tarafından
Bende yardım almadan yapıyorum ama pencere yüksek korkuluk yok karnımda büyüdüğü için o riski göze alamıyordum yoksa ölsem bile onların bir bardak suyunu istemiyorum kendisi ısrar ederek sildi karnında büyümüş 8 aylık hamilesin günahsin sen silme dedi bende kuzenim gelip silecek dedim sıkıntı yok zaten bir haftaya kadar taşınacam dedim taşınırken pencereleri siler öyle taşınırim kendi ısrar ederek sildi demedigini de bırakmadı
(737 puan) tarafından
İşte laf söylemek icn yapmis demkki yazk günah

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 303 göst.
0 oy
6 cevap 400 göst.
11 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zehra800 (1,084 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 442 göst.
9 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Elvinimm21 (1,264 puan) tarafından soruldu
+1 oy