0 oy
170 göst.
Diğer kategorisinde (7,786 puan) tarafından
Selam bebişler kuuck oğlan 3 gün sonra 1 yaşına giriyor bugün bezde mukuslu kan gördüm birazı Kip kırmızı birazda pembe idi bir haftadır aşırı huysuz bazılarınız bilirsiniz daha önce açık renkte beyaza yakın kaka yapmıştık kackere hastanelik olduk bir haftadır ishal dişten dolayı olmuştur diye düşünmüştüm şimdi bu kan neyin. Nesi ya alerji de yok 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne çektin be kuzum yaaa ☹️

Üniversite hastanesine gotursene
(7,786 puan) tarafından
Vallahi varya bıhtıkkkk artikk

Cnm araştırmaya götürüyorum en iyi doktorlara :/
-Reklam-
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Uhhheeeyyyyyyyy kızlar 
0 oy
(13,781 puan) tarafından
Canim bence bi başka yerlere götürün aynı hastaneye değil de Bayadır çekiyorsun yani bi sorun olmasa neden olsun ki böyle 
(7,786 puan) tarafından
Kan bayadir yoktu ya busefer mukuslu olunca korktum cuma günü randevu bulabildim ancak bakalım nedicekler
(13,781 puan) tarafından
İnşallah ciddi bisi değildir canim gelmis geçmiş olsun
(7,786 puan) tarafından
İnşallah canım teşekkür ederim ❤️
0 oy
(5,233 puan) tarafından
Alerjisi var test yaptırın cikar cnm 
(7,786 puan) tarafından
Offf  çocuğum maf oldu vala hastanelerden :/

Teşekkürler canım ❤️
(5,233 puan) tarafından
Geçmiş olsun cnm mukuslu demek alerji demek bütün besinler için test iste bide sen dikkat et ne yedirince oyle oluyor
(7,786 puan) tarafından
Bilmiyorum ki cnm yumurtayi falza yedi iki üç gündür acaba onu dokandi
(5,233 puan) tarafından
Yumurta 1 yasa kadar sadece sarısı verilir 1 yaştan sonra beyazı baktın ki alerjisi yaoiyor vermiyorsun biraz ara veriyosun bence yumurta cnm benim küçük kıza dokunuyor egzamasini azdiriyo fakettim hemen kestim vermiyorum
(7,786 puan) tarafından
Cuma gününe randevu aldım ozamana kadar vermicem inşallah sadece yumurtadan dir ya
(5,233 puan) tarafından
Onu verdiğinde oluyosa kesin o degisik bisey vermediysen alerji kötü süt ürünlerine falanda olabilir kuruyemis çeşidi cok bu alerjinin geçmiş olsun
(7,786 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 350 göst.
0 oy
1 cevap 126 göst.
23 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde huriyecan (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 79 göst.
17 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Ozgen (1,009 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 164 göst.
31 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,206 puan) tarafından soruldu

410,959 soru

12,367,110 cevap

42,115 kullanıcı

Kategoriler

...