0 oy
421 göst.
Diğer kategorisinde (1,018 puan) tarafından
Benim görümce daha 19 yaşında çok iyi anlaşır sürekli birbirimize gider gelirdik ben de 24 

Neyse bunın sürekli sevgilisi olurdu bana anlatırdı falan sonra en son Bi sevgili yaptı ama uzak şehirden 2 3 günde bir gelen haftada bir gelmeye başladı sonra bunlar nişanlamdılar bu sefer bebeği özledim bize gelsenize diye aramaya başladı bize gelmiyordu artık 

Ve düğün tarihleri alındı vs şoka girdi çalışmaya 

Şimdi ne arıyor ne soruyor bayramda da aramadı 

Biz dün gittik onlara kayınvalidemin için gittim ben ama ne öpüp sarılma var ne bayram kutlama var öylesine muhabbet ediyor yani neyse 

Ben uzanıyorum Bi koltukta diğer koltuklarda birinde kayınvalidemin birinde görümcem yatıyor çocukda ortada oynuyor kendince sonra Bişey yaptı kızım yapma falan dedim 

Sonra görümcem dedi işte Eylül aşık benim yapma de otur izle canım benim dedi ben ilk çakmadım mevzuyu çocuga doğru söyledi çünki sonradan dank etti 

Hayırdır yani neden böyle Bişey dedi durduk yere niye laf çarptı anlamadım zaten soğuk soğuk hareketler gıcığım gitti sonra nişanlısı geldi birden istanbuldan sürpriz yapmış hiç anası varmı ben vaemıyım dinlemiyorlar yanımızda birbirine bacağına atmalar bacağından öpmelere sarılmalar yanaklardan öpmeler falan hal hareketlerinden tiksindim yani 

İlk defa soğudum kızdan çok severim normalde lafları davranışları 

9 Cevaplar

0 oy
(454 puan) tarafından
Edepsizlik saygısızlık diz boyu. Boşver sende takılma. Mesafeni koy gitsin.
(1,018 puan) tarafından
Valla ne ararım ne sorarım kendisi ararsa arar sorarsa sorar önemli değil benim için benim taktığım nokta neden birden bire o kadar samimiysen ortada Bişey yokken bana tavır alması
-Reklam-
0 oy
(4,341 puan) tarafından
Ne laf  çarpmış anlayamadim ki 
(1,018 puan) tarafından
Kızıma yapma dedim ya çocugu sever gibi yapıp ona dedi yapma de otur izle dedi yani uzaktan yapma demekle olmuyor kalk bak demek istedi bakılacak Bi mevzu olduğu zaman bakıyorum çocugun da tehlikeli yaptığı Bişey yoktu orda sehba da havlu vs eşyalar vardı onlarla oynuyordu
(4,341 puan) tarafından
İki gün sonra o da görür çocuk bakmayi o zaman anlar
0 oy
(993 puan) tarafından
Kızına ne demek istediğini anlamadım da  diğer konulara gelmek istersek, muhtemelen nişanlısına bir anlık sinir ile aranızda geçen kötü bir muhabbeti anlatmıştır herifide sinirlenmiştir görüşme demiştir ondan dolayı mesafe koymuştur aranıza . 19 yaşında cahil bir çocuk sonuçta. 

Vıç vıç hareketlere gelince , yengesi o daha çocuk 1 sene geçsin hele görürüm ben onu :D 
(1,018 puan) tarafından
Aramızda geçen en ufak kötü mesele şuana kadar hiç olmadı aksine hep arkasında durdum herşeyini bilirim ilk gelip bana anlatırdı birden soğukluk oldu nişanlısı onun aksine bana çok yakın davranıyor görüşme etme diyecek birisi değil
Çocuk orda oynarken ona yapma dedim ya oda çocugu sever gibi yapıp ona söyle gibi dedi ki yapma de otur izle yani yapma demekle olmuyor kalk çocuguma bak demek istedi ama tehlike arz edecek Bişey yapmıyordu kalkıp yapabileceğim birşey yok yani
(993 puan) tarafından
Anladım canım sinir olacağı senin fark etmediğin birşeye takılmıştır diyorum ya 19 yaşında daha çocuk o , dur kız hele bir evlensin sen gene sesini çıkarma bir zamandan sonra gene sana dadanacak zaten derdini anlatmak için :D
0 oy
(8,789 puan) tarafından
19 yaşında ya daha ne evliliği, aileside erken demiyormu.
(1,018 puan) tarafından
Bende 18 de nişanlandım 20 de evlendim erken evlenmek bence güzel özellikle ruh eşini bulursan ve gerçekten eşi olacak insan çok güzel biri oyüzden ses etmiyorlar tabiki
(8,789 puan) tarafından
Yani bilemiyorum bana göre erken yaa. Bende 22 de evlendim gerçide o bile erken bana göre.
(1,018 puan) tarafından
Dünya aldı başını gidiyor yolumuz nerde bitecek belli değil kötü günler gitmek bilmiyor gelecekte bizi ne bekliyor bilmiyoruz boşver şuan geçirecekler iyi bir zaman varken sevdiğiyle geçirsin
0 oy
(2,217 puan) tarafından
Zincir marketlerde çalışanlar genelde çok yoruluyor canım belki ondandır bir de Nisan telasida zor oluyor madem böyle sıkı fıkıydınız çek kenara sor bir şey mi oldu diye belki bu yanlış anlaşılma vardır 
(1,018 puan) tarafından
Ay hiç sorasım tok inanır ısın çünki Bişey olsa  olay büyüdü diyelim eşim annecim olduğu için o tarafı haklı bulur bu saatten sonrada kayınvalidemin görümce tartışması çekesim yok olay ne onuda bildiğim yok da kendi kendilerine kudursjnlar ben sessiz kalacağım birşey varsa gelsin söylesin yüzüme
(2,217 puan) tarafından
O zaman haklısın bir şey varsa illaki kokusu çıkar
0 oy
(5,219 puan) tarafından
Edep haya kalmamış ki sana nasıl eskisi gibi olsun görümce insan olmayınca malesef anlaşılamiyor cnm bize düşmedi oyle yani
0 oy
(16,381 puan) tarafından
Yuh bacağından mı öptü edep ya
(1,018 puan) tarafından
Evet bide bağıra bağıra söyle ay ısıran sandım korktum bacağımda öpcem desene diye bacağı dediğimde baldırı yani özel bölgesine yakın bir yer
0 oy
(1,697 puan) tarafından

Belkide senin yaptığın sey onun senle arasına sebeb oldu sen farkında degilsindir sorsaydin ya noldu diye ama aynı sey benm ve görümcemin arasında olsa o benden uzaklassa hayatta sorma o konusmazsa bnde konusmam:D 

Yanınızdaki hareketlere gelirsen cok rahatlar ya annesi kızını hic mi uyarmıyo 

(1,018 puan) tarafından
Görüşmedik ki bir buçuk aydır o mesafe koydu çalışıyor vs diye sanmıştım ama bilmiyorum benden uzak olana bende uzak olurum
Annesi gel biz gidelim ben biz bu odaya geçelim modunda çok rahat aynısını ben yapsaydım bekarken ağzıma ederlerdi
0 oy
(18,668 puan) tarafından
Ben kendim şahsen nefret ederim eşiyle, sevgilisiyle, nişanlısıyla toplum içinde sarmaş dolaş olanları yahu ben o vıcık vıcık terbiyesiz hareketleri görmek zorundamıyım diye düşünürüm 

Bence haklısın 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 418 göst.
20 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde merica87 (173 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 531 göst.
21 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Nazende (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 820 göst.
2 Ocak 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sevgi344 (394 puan) tarafından soruldu
+1 oy
35 cevap 2,030 göst.
24 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,352 soru

24,400,060 cevap

350,072 kullanıcı

...