+1 oy
494 göst.
Diğer kategorisinde (172 puan) tarafından
Bebeğimi tuzlamak konusunda kararsızım ailem tuzlamak istiyor ben bişi olur diye endişe ediyorum sizler tuzladınız mı 

37 Cevaplar

0 oy
tarafından
Öyle saçma şeymi olur tuzlamadım tabiki tavsiyede etmem 
-Reklam-
0 oy
(8,342 puan) tarafından
Allahn seversen hic insan tuzlanirmi ya yemekmiyiz sacma sapan bebek tuzlanirmi ya 
0 oy
(507 puan) tarafından
Tuzladim halada tuzluyorum :) tuzlamak derken avuc avuc degil arinma suyuna bi tatli kasigi kaya tuzu eritiyorum hala yapiyorum sirkede atiyorum nazara ootu enerjiye karsi cok yararini gördüm tavsiye ederim.hatta banyo suyuna kil dokenler bile var malum artik topraga bile basmiyoruz enerjiyi atsin dye
0 oy
(20,185 puan) tarafından
Önceki gün tuzladik daha. Çok az.bi tuz koyduk. Sembolik yani. Şükür gayet sağlıklı 
0 oy
tarafından
Balık mı bu tuzlayalım tövbe yarabbim 
0 oy
tarafından
Allah aşkına hangi devirde yaşıyorsunuz çocuğu tuzlamak nedir :/ 
0 oy
(481 puan) tarafından
Saçmalamayin ya çok cahilce bi davranış kim uydurmuş bunu bilmiyorum çevremde de duyuyorum bazen insanlar gerçekten şaşırıyorlar bazen 
0 oy
(465 puan) tarafından
İki kova su yaptık birine bir avuç tuz attık diğeri sadece suydu bı tuzlu sudan bı normal sudan döktük 
0 oy
(13,537 puan) tarafından
Asla! Sakın böyle bir hataya düşmeyin bebeğinizin cildini yakmayın 
0 oy
tarafından

Tuzlama bırak beya büyüyünce  rolon alır parfum sıkar kokarsa sana sover:D

0 oy
(18,122 puan) tarafından
Tuzlayinca sanki kokmuyor çok saçma ya sende he de geç 
0 oy
(486 puan) tarafından
Saçmalamalıktan başka hiçbir şey değil girin araştırma yapın ne kadar zararlı olduğunu görürsünüz Googleye bakın
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Tuzladim canım ikisinide gönülleri olsun diye ama zaten öyle bazıları avuç avuç vuruyormus öyle değil büyük bı.tasa cimdikler minicik minicik atıyon o kadar
0 oy
tarafından
Tuzladim tuzlatmam yani riski var bebek susuz kalır dehidrasyon oluşur. Yazık bebeğe yaptırma 
0 oy
(882 puan) tarafından
Vallahi kuzum herkesin tuzlama şekli ayrı biz bir tas suya (1ltre kadar) bir tutam tuz atarız bebeğin sileriz bir 5 dk tutarız sonra normal banyosunu yaptırırız bunu hem yarı kırkında hem tam kırkında yaparız. Kimisi tuzu direk sürüyormuş tenine okadarda değil yani 
0 oy
tarafından
Tuzlama olmaz şekerlemek lazım üzerine Yumurta kırıp un eklemek lazım ki kek cirpilsin.... hassbinallah ya hangi devirde yaşıyoruz doktorlar bas bas bağırıyor tuzlamanin ölümcül zararlarini  
0 oy
(1,058 puan) tarafından
Tuzlaninca ölen bebekler var arkadaş bir tanesini yazmış da onlarcasi var bir araştırın isterseniz bebegin vücudu su kaybediyor ve kalp pompalamayi durduruyor lütfen izin verme 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 351 göst.
29 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 78 göst.
19 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Kbraaa.a (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 124 göst.
26 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Serapse (169 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 426 göst.