0 oy
270 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İlk defa yapacağım ama korkularım var bilen biri beni aydınlatır mi yaa dagilirsa kizartarak yapmayı düşünüyorum yaa olmasa diye püf noktaları nelerdir gekiverin bakayım ustalar

6 Cevaplar

+1 oy
(2,387 puan) tarafından
Hamuruna haşlanmış patates koyarlar 1 tane genelde patlamamaları için yumurtada tabii,  nar ekşisi falan da koyma suyuna öyle bi yorum gördüm berbat yapar emeğin çöp olur 
tarafından
Nar ekşisi çok kötü yapar ya
-Reklam-
0 oy
(8,305 puan) tarafından
Elinde çok yoğur canım açarken ince açmaya özen göster kizartarakta yapabilirsin suyuna limon tuzu nar ekşisi at dağilmaz
tarafından
Ayy inşallah her yemeği herşeyi denedim birde içli köfteye el atayım dedim
0 oy
(5,124 puan) tarafından
Yagin kizgin olsun bide atinca karistirma kendi kendine kizarsin ici zaten pismis kiyma. Ben zorlanmak istemezsem yagli kagidin arasinda yuvarlak acip yarim ay seklinde yapiyorum. Yuvarlak yapicaksan elini hafif islata islata yap zaten bulgur emiyo o suyu
tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim
0 oy
(9,244 puan) tarafından
Baya bi yoğur hamurunu cnm 
0 oy
(7,514 puan) tarafından
Hamuru guzl yoğur ve eline mandolina büyüklüğünde parça al elini hafiften ıslat bu arada önce baş parmağınla biraz aç sonra işaret parmağında devam et 

Oyma videolarıni YouTube dan izle yardımcı olur sana 
tarafından
Teşekkür ederim kuzum
0 oy
tarafından
Hamuru için baya yoğurman gerekiyor canım yağın da kızgın olsun önlü arkalı guzelce kizart. Hamurunda ince yapmaya çalış şimdiden afiyet olsun:)
tarafından
Canim ben akşam 7 gibi falan için yapacam ama şimdi kizartmasam olur mu
tarafından
Olur tabi canım buzdolabına koy altına havalar sıcak ya hamuru dağılır kizartcagin zaman çıkar ben fazla yapınca buzluğa koyuyorum mesela buzlu buzlu da kizartabilirsin
tarafından
Çok teşekkür ederim balim
tarafından
Rica ederim adaşım:)

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 1,092 göst.
6 Kasım 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Azkaban (3,247 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 353 göst.
23 Mayıs 2026 Yemek-Tarifler kategorisinde eylul123 (143 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 380 göst.

Kategoriler

1,514,409 soru

24,696,281 cevap

368,660 kullanıcı

...