0 oy
244 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
2-3 yere sordum hep 150. 200 arası dediler 50 liralik olanlarda bişeye benzemiyor valla kapalılarin kıyafetleri şallari daha pahali

10 Cevaplar

+1 oy
(18,815 puan) tarafından
Açıklarınki pahalı kapalıların ki pahalı yorumuna katılmıyorum her şey çok pahalı ben giymiyorum ama crop diyorlar el kadar kumaş ateş pahası çünkü paranın değeri yok 
tarafından
Evet ama biz başimizdan başliyoruZ ya kapatmaya açıkların o derdi yok en azından bide tesettür kıyafetlerine bı bak bence 700 lira bı pantolon tunik
(701 puan) tarafından
evet başınızdan baslıyorsunuz kapatmaya ama acık ken de sureklı boyası bakımı yagları maşası duzlestırıcısı vs  vs hepsı para kapalıyken de ılla bakım yapılır ama acıkların da kendıne göre var harcaması tatlım
-Reklam-
0 oy
(18,164 puan) tarafından

Ben 60 TL'lik aldım 200 TL veremedim :D

tarafından
Kız onlarada baktım kumaşlari bı tuhaftı
(18,164 puan) tarafından
Aldım artık hatta şimdi takil çarşıya çıkıcam☺️
0 oy
tarafından
 sadece sallara zam gelmesiyle kalsa :D dün konyaya bur güncelleme geldi of of of:D suyundan şehir içi yolculuğa 
tarafından
Anam anam nolacaksa
tarafından
Ben yasamıyorum valla konya da konvoya çıkanlar düşünsün :') halbu ki benim gittiğin yerde ayrı değilde olsun hdhsbsb
0 oy
(5,562 puan) tarafından
Bayramda bir tane aldım elbisemin üzerine 200 TL Ama pazarlık yapa yapa 150'ye getirdim gönlüm el vermedi 200 TL vermeye
tarafından
Kız bnde mecbur aldım ama varya 40 defa da düşünüyorum çokmu verdim diye Bende 160 aldim
(5,562 puan) tarafından
Ah ah ne yapacağız biz
tarafından
Bidaha alamiycaz malesefz
0 oy
tarafından
Bayadir şal almıyorum kendime ama.ucmustur muhtemleen
tarafından
Kız bende almazdimda bayramda harçlık verdiler onunla aldim
tarafından
Bunu kocam düşünsün şuan zAyiflama aşamasındayım o gelene kadar idael kiloma gelirim gelince dolabimi degistiricek kendisi düşünsün sgsj
tarafından
Kaç kg fazlan vat
0 oy
(6,708 puan) tarafından
Şalım cok epeydir almıyorum geçen bı sade renk bı dulbent aldım 50 lira 

Önceden 12 liraydı sjsjs
tarafından
He ya ben desenli aldım o yiuzden pahali
0 oy
(5,569 puan) tarafından
150 den aldim bende salımı 
0 oy
tarafından
Bende uzun süredir şal almıyorum ciddi olamazsin 
0 oy
tarafından
Açıklarında roflesi 2 bin tl olmus beterin beteri var
0 oy
(2,786 puan) tarafından
Ben 60 tl ye alıyorum pazardan yazlık çok güzel 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 192 göst.
31 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde OgretmenAnnee (1,685 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 505 göst.
10 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 304 göst.
7 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatmaa (1,781 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 69 göst.
18 Şubat 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Prens_annesi (218 puan) tarafından soruldu

412,445 soru

12,416,826 cevap

45,053 kullanıcı

Kategoriler

...