0 oy
697 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (1 puan) tarafından
Merhaba saçlarım çok dökülüyor ve artık bıktım

Kan değerlerim normal

Herhnagi bir sağlık sorunum yok saçlarımı kazitmak istiyorum

Saçlarını kazitan var mı ? Ne durumda oldu pişman oldunuz mu .

28 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aslında bende düşünüyorum ama kışın yapacam evden çıkmıyorum nasıl olsa öyle toparlanır biraz diyorum ☺
(1 puan) tarafından
Aynen gerçekten insanı bu kadar yoran bişi yok. Bende kapaliyim zaten
tarafından
En azından sen kapalısın ben açığım o yüzden şimdi yapmayı düşünmüyorum kışın ancak iyi olur
(136,934 puan) tarafından
ahaa hulyada siyirdi hosgeldin aramiza
tarafından
Len ben çoktan sıyırdım zaten ☺
-Reklam-
0 oy
tarafından
kazıtmak saçı gürleştirmiyor. kazıtmak yerine kısa kestir. ayrıca şampuanını değiştirip, yağ kullanmaya başlayabilirsin
0 oy
(4,508 puan) tarafından
Bende aynı durumdayım ve ön kısımlarım da kısa kısa saçlar var asla uzamıyor bu soruyu bende sordum ama herkes ise yaramıyor yazmıştı 
(1 puan) tarafından
Yarayanlar da varmis
 Kişiye göre değişiyor galiba. Doktora sordum yapma dedi. Ama yapan bir arkadaşım da çok memnun kaldi
tarafından
her gün papatya suyuyla tara
0 oy
tarafından
Ben değilde teyzemin de çok fazla dökülüyordu kazıdık şimdi çok rahat zaten kapalı bide saçların seyrelme vardı sıklaştı diyor:)
0 oy
tarafından
Bende duştan çıkamıyorum banyoda saçlarımdan arınmak için savaşıyorum resmen ama şimdi sprey yağlar vs. Aldım kestim yinede aynı oldu asla düzelmiyor bence kökünü güçlendirmeyi dene
0 oy
(15,952 puan) tarafından
Benımde coronadan sonra cok dokulduu resmen kel kaldımm kazıdımm benn hem daha gür hem rengıde koyulastııı kısın kazımıstımm tesettürlü olmama rağmen usumustu kafammm☺️
(1 puan) tarafından
Ususun hiç önemli değil yeter ki güzel gelsin. Güçlü mu simdi saclariniz . Gurlesti mi
(15,952 puan) tarafından
Evet canım gurlestı hatta diyorum bı daha mı kazısammm
(1 puan) tarafından
Mesela ne kadar sürede uzadı . Yani Eylül'de kazisam seneye yaza kadar ne kadar uzar
(15,952 puan) tarafından
2 sene olduu omuzlarımda canım benım sacımm cabuk uzar bıde senin sacın cabukmu uzar gecmı
(1 puan) tarafından
Çabuk uzar genelde.
0 oy
tarafından
İsırgan otunu hic denedin mi canm
(1 puan) tarafından
Hayır. Nasıl oluyor o
0 oy
(20,550 puan) tarafından
Ben yaptım zamanında n bı ise yaramiyor. Bence boşa kalkisma
0 oy
(5,014 puan) tarafından
Kolejen ve çinko vitamin kullan dua et bana sonra 
(1 puan) tarafından
Kullandım onları .
0 oy
(2,131 puan) tarafından
Ben kazittim biraz uzadiktan sonra tekrar dökülmeye başladı 
0 oy
(136,934 puan) tarafından
deliyim ama o kadar degil bacim yaa artik askerler bile kazitmiyo 
0 oy
(486 puan) tarafından
Hallales diur bi şampuan vaat onu deme
0 oy
(1,003 puan) tarafından
Üniversite yurtta oda arkadaşımınkini kazıttık. Tabi o kapalıydı işe yaradı mı konusuna gelince hiç bir işe yaramadı. Allah'tan rahat bir kızdı dert etmedi kendine. Kazıtacaksan bir kere değil çıktıkça üst üste kazıtmak lazım. Niyetin varsa öyle dene. 
(1 puan) tarafından
Arkadaşınızın sorunu neydi dökülüyor muydu
(1,003 puan) tarafından
Evet aşırı derece dökülüyordu ve çok seyrekti saçları. Yani ha vardı ha yoktu saçları sıfıra bursa kaybedecek bir seyi yoktu. Bu arada onun da değerleri gayet normal çıkıyordu
0 oy
(882 puan) tarafından
Teseddürlüysen ve sürekli saçını topluyorsan dökülmesi çok normal canım saç diplerin güneş görmeli evde terasın vs varsa mutlaka dene kazıtıp güçlenecek dersen sanmıyorum çevremde yapan oldu uzayınca yine aynı terane
0 oy
tarafından
Ya bende istiyorum kocam benle dalga geçer dıye utanıyorum ya vala çok güler sacımda geç uzar benim ya
tarafından
Hahahahaahaa kiz Allah iyiliğini versin ☺☺☺
0 oy
(4,439 puan) tarafından
Secim kazanmak istiyorum diye okumam :))))) anam dedim noluyo oyle psikolojim bozulmuş hahahaha 
0 oy
tarafından
Ahhh ahhh en çok jstedigim şey benimde çok uzun saçım bazen kökten kesip atasım var 
0 oy
(435 puan) tarafından
Ben canım hiç pişman olmadım benimde çok dokuluyordu şuan daha iyi 
(1 puan) tarafından
Ne kadar sürede ne kadar uzadı . Tavsiye eder misiniz
(435 puan) tarafından
1 yıl kadar oldu keseli belimin ortasına geldi tavsiye ederim ama tabi herkesin saçı aynı değil geç uzayabilir erkende uzayabilir canım
(1 puan) tarafından
Baya hızlı mi uzamış o zaman.
(435 puan) tarafından
Evet canım hep dogal şampuan kullandım artık alınmıyor ateş pahası gulme ama çocukların şampuanını kullanıyorum dalin:))
(1 puan) tarafından
Bende kazitacagim . Artık çok bunaldim gerçekten yoruldum
0 oy
(415 puan) tarafından
Ben yaptım cok rahat oluyor ama şekil almıyor. Smsı omuzlarıma kadar uzadı yıne avuc avuc dokülüyor. Kısayken hiç dokulmez pek rahattı
(1 puan) tarafından
Gurlesme oldu mu
(415 puan) tarafından
Oldu ama uzaynca yıbe aynısı oldu smdı cok dokuluyor
0 oy
(3,090 puan) tarafından
Ben yaptim.ama fayfadi olmadi dogumdan sonra saclarim hizlan beni terketti 

Bosa kazitma ise yaramiyo

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 435 göst.
20 Ekim 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde GullusahOyku (226 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 72 göst.
0 oy
12 cevap 177 göst.
31 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Gurmeanne (722 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 154 göst.
7 Ekim 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,765 soru

12,454,986 cevap

46,442 kullanıcı

Kategoriler