0 oy
136 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,074 puan) tarafından
Sanırım idrar yolu enfeksiyonu olmuşum çok kötüyüm yaa. Üstüne bide hastayım acile gitsem bişey yaparlar mı tahlil isterlerse falan. Bilgisi olan söyleyebilir mi?? Hastayken idrar tahlili yapıyorlar mı?

4 Cevaplar

0 oy
(2,074 puan) tarafından

En İyi Cevap
Bilen yok mu :(
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimde böyle enfeksiyon olmuştu kan istemişti canım sonra toz ilaç verdi
(2,074 puan) tarafından
Toz ilacı geçen hafta ictimhm bı tek o iyi geliyordu maalesef ki yine tekrarladi sanırım hepside üst üste geldi.
tarafından
Eşin de ilaç kullanması lazım eşindende bulaşmış olabilir canm
(2,074 puan) tarafından
Hamileyken vardı doğurdum yine devam etti sonra bayadir olmuyordum. Bı geçen hafta oldum bide bu hafta böyle böyle nereye kadar bilmiyorum yarına randevu aldım sabahtan gideceğim inşallah.
0 oy
tarafından
Bende çok çektim qma bi anda kesildi neden bilmiyorum 
(2,074 puan) tarafından
Bende sürekli tekrarliyordu. bayadir yoktu yine başladı :/
0 oy
(6,853 puan) tarafından
Eczaneden toz ilaç var monurol muydu neydi hamileyken içmiştim ben gece yatarken iciceksn 4 saat WC yok cnm. Adetliyken idrar testi olmaz .. kaşıntı varsa birebir sirke ve su karistirip taharetlen bol su iç cnm.cay kahveden uzak dur c vitamini meyveler yiyeblrsn üşütme birde
(6,853 puan) tarafından
Vücuttaki sıvı miktarıni azaltıyor cnm. Misal su yerine sürekli kahve çay iç sapsarı idrar olur sıvı kaybın olurm
 Özellikle çay idrar söktürücüdur. Ben çok yaşamıştım hamileyken doktorum öyle derdi birazda arastirmistim.
(4,659 puan) tarafından
Su içinse ben çok icerim 2 3 litreyi bulur bende var çay kahve içiyorum ondan sordum sağol canım
(6,853 puan) tarafından
Anladm cnm. Mesela cinsel ilişki sonrası hemen WC gidilmeli sonra önden arkaya doğru su ile yikanmali
 Tuvaletini asla tutma son damlasına kdr yapılmalı. Pamuklu çamaşır giyilmelim sık ped değiştirilmeli :)
(4,659 puan) tarafından
Haklısın canım hepsine dikkat ediyorum yinede oluyor malesef
(2,074 puan) tarafından
Monurolu gecen hafta içtim. zaten bı tek iyi gelen oydu şimdi yine tekrarladi nedense yaa karnımın sağ tarafında batma oluyor :/

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 203 göst.
4 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Zeynepin annisi (1,510 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,451,034 soru

23,825,117 cevap

318,564 kullanıcı

...