Kabullenmeyi öğren sadece yoksa psikolojin dahada berbat halde olur başlarda bende böyleydim ama kabullendim eşimde benim yorgunluğumu gördüğü için ne temizlik arar oldu ne de yemek dışarıdan söylüyoruz yada dışarı çıkıyoruz o gün çok yorulmadiysam yapıyorum bazen , temizlik işi de cumartesi esim 12 de eve geliyor öyle hallediyorum ama cumartesi bi planımız varsa önceden mecbur eve temizliğe yardımcı çağırıyoruz pazar temizlik yapmıyorum esim de dinlensin diye
Bunlar da oğlumun sanat eserleri evin bütün duvarları böyle onceden yapma diye kızardım onun yüzünde bi mutsuzluk ifadesi olurdu gözleri dolardı artık beraber yapıyoruz o kadar mutlu ki anlatamam anne gel der elime kalem verir kuş yıldız falan filan der onları cizdirir misafir gelince de oğlum sanatı seviyor napalim diyorum gülüyoruz bitti gitti
yemek tükürme huyu bizde yok ama bardakta kalan içeceği haliya koltuğa vs dökme huyu var onun için de koltuk/hali yikama makinesi aldim peşinde geziyorum öyle dökmesin diye dökülmeyen bardak aldım kaç kez bu sefer de ağzında biriktirip döküyor sıpadD