0 oy
991 göst.
Diğer kategorisinde (256 puan) tarafından
Kızlar dün gece yazmıştım eşim şiddet uyguladı diye geldim karakoldayim şimdi o pislik hala beni istemedigini söylüyor utanmadan birde  kim kimi istemiyor gostericem ona ifade vereceğim şimdi bakalım nolucak kaynanam olacak kadın canımı sıktı ama son dakika beni çıkarken gördü evden bu ne hal bu sıfır kol elbise sana yakışmışmı diyor niye bunu giydin diyor ulan sanane hehe diyip.ciktim çocuğumu alıp 

14 Cevaplar

0 oy
(692 puan) tarafından
Kıyafetine karısmak ne haddineymiş çok istiyorsa çarsaf giysin kendisinde ne kadar cahil düşünce konuşma gecmıs olsun inş düzene girer hayatın 
(256 puan) tarafından
Sürekli değil ama ilk değil
(692 puan) tarafından
Sürekli olmaması ilk olması bu önemli olmuyor işte sen kendine değer vermezsen karsı tarafa saten vermez lütfen kendini ezdirme bu hayata dayak yemek bazı kendini bilmez hayvanların esiri olmak afedersin otel gıbı kullanıp eşşekliğini yapmak değildir. Seninde bu hayatı düzgün daha değerli kılacak sekılde yasaman gerekir bu hayat senin unutms
(256 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim farkındayım kendime geldim zaten biraz kendimi toparlamaya ihtiyacım var darp raporu işini hallettim sıra boşanma davası açıp iş bulmakta
(692 puan) tarafından
İnşş canım başarabilirsin her seyi kendine güvenip ayaklarının üstünde durman yeterli hersey gönlünce olsun
(256 puan) tarafından
Sağol canım benim Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(2,786 puan) tarafından
Çok iyi yaptın kral hareket . Asla taviz verme birde seni istemiyor muş beyzadeye bak.  Gören sanır sen dovmussun
(256 puan) tarafından
******** iste
0 oy
tarafından
En iyisini yapmışsın şiddete aldatmaya susup oturmayan kadınları alkıçlayasım geliyor 
(256 puan) tarafından
Sonunda akillandim
0 oy
(4,461 puan) tarafından
Ailen arkandaysa eğer onlara haber ver bence yanında olsunlar 
(256 puan) tarafından
Babam kalp hastası üzmek istemiyorum onu
0 oy
tarafından
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canim Rabbım yar ve yardımcın olsun 
(256 puan) tarafından
Sağol kuzum
0 oy
(928 puan) tarafından
İnşallah doğrudur ve inşallah kendine güzel bir hayat kurarsin. Rabbim kotulerden uzak eylesin hepimizi
(256 puan) tarafından
Sağol canimm
0 oy
(1,700 puan) tarafından
İyi yapmışsın yolun açık olsun Allah yardımcın olsun 
(256 puan) tarafından
Amin canim
0 oy
tarafından
Keşke dün oğluna insanlık dersi verseymis sana kıyafet dersi verene kadar 
(256 puan) tarafından
Allahın belaları başıma bela ettim bunlari
0 oy
(406 puan) tarafından
Baba evinemi döneceksin canım kalacak yerin varmı desteğin
(256 puan) tarafından
Eşimin ailesinede söyledim baba evine geri dönmeyeceğim bu evi torunun hakkına oğluna verme bir süre kalmama izin ver dedim oğlunu al yanında kalsın dedim
0 oy
(18,164 puan) tarafından
Ailene söyledin mi
(256 puan) tarafından
Onlara söylemedim daha ama darp raporunu aldım şimdi ki Aşama eve gidip o şerefsizi eve almamak
0 oy
(155 puan) tarafından
Çok sevindim canım polis napti ne dedi darp raporu aldinmi 
(256 puan) tarafından
Darp raporu alındı uzaklaştırma da alındı hatta yarında bosanma davasi icin gidecem sabahtan
(155 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun inşallah hayirlica kurtulursun ömür boyu bu insandan
(256 puan) tarafından
Amin kuzum Rabbım kimseye yasatmasin
0 oy
(2,568 puan) tarafından
Helal olsun sana bacım bende bu postu görmek istiyordum hakkında hayırlısı olsun güzellikler seni bundan sonra hep bulsun inşallah 
(256 puan) tarafından
Sagol kuzum benim canımı yakanın hayatını yakicamm
0 oy
(870 puan) tarafından
Canım ne yaptın sıkkayet ettınmı hersey yolundamı
(256 puan) tarafından
Ben kötüyüm çok kötüyüm hastanedeyim gece fenalastim

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 818 göst.
17 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,925 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 60 göst.
+2 oy
4 cevap 93 göst.
0 oy
11 cevap 391 göst.

412,408 soru

12,415,590 cevap

45,009 kullanıcı

Kategoriler

...