0 oy
195 göst.
Aile kategorisinde (119 puan) tarafından
Kizlar çocuklarımın ikiside el ayak hastaligina yakalanmis dün gece hic durmadilar bugun goturduk ve bu teşhis konuldu ama sadece boğazlarında var simdilik bide küçük oglumun biraz bacagiyla agizinin kenarinda tane seklinde var ama cok az bir sürü suruba basladik bugun benim merak ettigim bu dahada ilerlermi dagilirmi ne bilim interntten arastirdim ayaklarda soyulma ellerde taneler ayaklar falan baya kötü oluyormuş boyle sadece bogazlardan gecermi acaba yasayan varmi cok canları yanıyor yavrularimin sudan baska bisey yiyemiyorlar 

6 Cevaplar

0 oy
(7,074 puan) tarafından
Çok illet bir hastalık o bir kere yakalandı oğlum ağzının içine varana kadar bütün vücudu döktü. Sık sık duş aldır biz hastalığı atlattıktan 1 ay sonra da el ve ayak tırnaklarında dökülme yaşadık 
(119 puan) tarafından
Sık sık aldirmaya calisiyorum canim
-Reklam-
0 oy
(83 puan) tarafından
Ağız yaraları olur vücuda yayılabilir. Kendiliğinden 5-10 içinde geçer. Yemek yemeleri için zorlamayın sıvı şekilde besleyin. Hijyene önem verin. Bulaşıcıdır çünkü. Bol bol ellerini yıkayın ve günlük duş aldırın. Geçmiş olsun.
0 oy
(1,521 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun cnm ne kadarlık çocuklar
(119 puan) tarafından
Biri 3 digeri 8 aylik canim birbirlerinden gecmis ikisindede var suan
0 oy
(1,063 puan) tarafından
Bizim ilk ayakta sonra elde çıktı ateş gibi yanıyordu yavrucak elleri güneş kremi sürdüm travazol sürdüm bı haftada yeni gevtiy cnm
(119 puan) tarafından
Bizim sadece bogazlarda var canim vucuda daha yayilmadi ama yayilirmi bilmiyorum insaallah bu kadarda kalot
0 oy
(8,028 puan) tarafından
Benim kızımın bademcikleri boğazı berbattı. Böyle kocaman kocaman 6-7 tane yara vardı. Sonrasında ateşler içinde yanıyordu. Sürekli uykulu ve hiç yemek yemiyordu. Sadece su içiyordu. Sonrasında ellerinde ve ayaklarında da çıktı. Daha sonra da bitti çok şükür. Tırnaklarda dökülme demişlerdi bana da ama çok şükür kızımda olmadı 
(119 puan) tarafından
Suan tam olarak ayniyiz canim şükür ateşleri düştü çıkmıyor suyla duruyolardi kac gündür bugun hafif yemeye basladilar oda bogazlarindaki yara acidigi icin sivi tüketebiliyorlar sizin istahiniz kac gunde geldi acaba
(8,028 puan) tarafından
Bir hafta sonra filandı
(119 puan) tarafından
Şuan bizimkide oyle küçük olan buyuk daha toparladi yiyor ama küçük 4 gündür su iciyor sadece zayifladi gitti cok üzülüyorum hic bisey yediremiyorum mama dahi içmiyor
(8,028 puan) tarafından
Biz ne kadar zorlasak da değişen olmaz canım. Kendisini iyi hissedince başlar yemeye inşaAllah. Sıvı çorbalar yap da yedir. Benim kızım sadece emiyordu o zamanlar. Emmeyi de bırakıvermişti. Acıyor acıyor diye ağlıyordu
0 oy
(2,692 puan) tarafından
Bizim sadece ağızda vardı. Aftoral diye bi sprey vardı onu kullandık, şükür çok iyi geldi ve atlattık. Çok geçmiş olsun :(
(119 puan) tarafından
Cok saol canim o spreyi kuzenimde soyledi ama doktor zaten birsürü vitamin yazdigi icin ayreten onu almadik insallah toparlarlar kısa surede

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 136 göst.
2 Nisan 2024 Aile kategorisinde Zeze (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 284 göst.
0 oy
6 cevap 94 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Gunani (14,126 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 268 göst.
17 Temmuz 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Siiiiiiiii (436 puan) tarafından soruldu

407,121 soru

12,219,176 cevap

36,811 kullanıcı

...