0 oy
404 göst.
Diğer kategorisinde (869 puan) tarafından
Kızlar bu uygulama sayesinde bır cok sey ogrendm herksten tek tek ve watsap uygulamasınıda burda ogrendm ve bir cok kısı kocama guvenıyorum diyip hayal kırıklığına ugradı onlar ıcın cok uzgunum ve bu zmna kadr esımın bır yanlısını gormedım sadece burdan bırzcık etkilendim ve denemekten bırsey kaybetmem dıyerekten watsap uygulamasını kullanmak ıstyrm bilen bana detaylı bir sekılde anlatrmı lutfen n ben normal watsap uygulamasından baska uygulama kullanmyrm o yuzdn bılmyrm anlatrmsnz bılen

4 Cevaplar

0 oy
(6,123 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

O uygulama degilki bilgisayara whatsap web yazcan qr kod soruyor esinin telefonundan vhatsap ayarlarindan qr kod i okutcaksin  bilgisayara esceleseck yani bilgisayar ve telefin. Ama farkli cihaza bagli diye uyari da cikar hem esin telefonunda. hemde sen bilgisayardan gorursun

image

imageSu qr kodu tarayip baglaniyorsun.  Bagli cihazlar sekmesinde nereye bagliysa onu gosteriyor mesela dell bilgisayar toshiba bilgisayar samsung telefon. O yesil kutucuktaki bilgisayar isareti cikiyor saatin yaninda telefonun. Webe baglaninca

(6,123 puan) tarafından
Ben vhatsapimi evdeki laptopa bagladim. İki sene önce kizim 5 yasindayken evde cizgfilm izliodu ben kendi telefonumu alip spir salonuna geciyordum oturdugum binada. Beni cagircagi yada bisey soyleyecegi zaman annemlerle olan grubumuza. Baskonus sesli msj atiyordu bilgisayardan. Bende telefonumdan onu dinliyor okuyordum. Spor salonundan:). Suan kardesi oldu telsizimizi goturuyorum kardes evde uyuyor kizi evde brakiom. Ya boyama yapar ya cizgfilm izler. Bende spir yaparim bi 1 saat kadar
(165 puan) tarafından
Nasıl bir uyarı geliyor
(6,123 puan) tarafından
Bilgisayar simgesi cikiyor yaninda ok var baska cihaza bagli anlaminda telefonu sessize alinca hani isaret cikar ya yada interneti acinca vifi isareti gibi o da baska cihaza bagli vhatsap uyarisi isareti cikio belki telefon modellerine gore degisir bilmiyorum
(869 puan) tarafından
O hattı kullandığı dakikadan ıtabren eskı msjlarda cıkıyrmu onun ıcn ne yapmm lazım indirince bırdr sadce 1 kere bildirm. Gitmiyormu elimdeyken o bildirimi silsem bır daha gidermı bırde o watsap wepte aktif görünsem dıger kullandığım watsapta damı aktif görünüyorum k b çok sordum ama bilmek ıstyrm sımdıden saglosn
(6,123 puan) tarafından
Silinmeyen mesajlar aynisi cikiyor bilgisayardada webde yani. Bilgisayrdan girdigin anda bildirim degilde ekranda simge isaret cikiyor. Benim telefonda. Baska midellerde nasil bilmem iphone 14 pro kullaniyorum. Bagli cihazlar ayarinda gozukur bak ekran goruntsu atim suan bagli degilim oteldeyim de hangi yerden oldunu
-Reklam-
0 oy
(1,003 puan) tarafından
Tavsiye etmiyorum. Bildirim giderse eline yüzüne bulaştırır üstüne sen suçlu olursun ve ayrıca bir şey yakalasan boşanacak mısın ? Eğer öyle olmayacaksa hiç yapma ve bilme 
0 oy
(18,059 puan) tarafından
Chromede acican canm WhatsApp Web yazık arat çıkan sayfada ki kodu eşinin telefonunda vhastsabinda okut öyle bağlanırsın ama kendi vhatsabinda göremiyorsun chromede görüyorsun ama eşine bildirim gidiyor anlar mı bilemem 
(165 puan) tarafından
Nasıl bir bildirim gidiyor canim
0 oy
tarafından
O öyle uygulama değil eşinin telefonundaki kodla okutuyorsun öyle oluyor ayrıca burdan etkilenip yapmak çok yanlış aynısını eşiniz yapsa bide öyle düşünün hiç bulasmayin derim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 57 göst.
8 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esma Alakel (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 87 göst.
20 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 164 göst.
7 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Azracan11 (869 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 259 göst.
16 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Saliha (111 puan) tarafından soruldu

410,134 soru

12,331,912 cevap

39,242 kullanıcı