0 oy
221 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Bulundugumuz şehirde yok o doktor bizde Ankara'ya gidicez neler yapiyolar anlatabilir misiniz sabah erken saate aldım randevuyu 1 gün de hallolurmu işlerimiz

4 Cevaplar

0 oy
(11,128 puan) tarafından
Sorun ne canım 
tarafından
3 yas 2 yaşa uygun konusuyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nuroloji bölümü denver testine gönderir canım ona da gün veriyorlar
tarafından
Gelişim testi
tarafından
Burda yaptılar 1bucukk yaşa uygun dediler çocuk gelişim uzmanı bakti
tarafından
Ekranı komple kestin mi canim
tarafından
Yok malesef kestigim an kıyameti koparıyor bide 6 aylık bebeğim var ona zarar veriyor
tarafından
Canım evet çok zor ama daha geçen gün gittim benim rutin kontrol doktor böyle durumlarda komple ekran kesmek lazım demişti
0 oy
(1,795 puan) tarafından
Konusma icin direk norolojiye nasil randevu aldin once cocuk sağlığına randevu verilmesi lazimdi ben ankaradayim oğlumda 4 yasinda gec konusma için goturdum yine götüreceğim once cocuk sağlığı sonra gelisimsel pediatri bakıyor sehir hastanesine gidiyoruz 
tarafından
Ben burdaki cock doktoruna götürdüm zaten
(1,795 puan) tarafından
Hm anladim onun yönlendirmesi o zaman
tarafından
Evet canim
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Bacım bizim yigende öyleydi çocuk gelişim bölümü mu ne varmış orayw götürdü oda kulak burun bogaza yolladı konuşmayan ve ya az konusan cocuklarew ilk irwyw yollarım ben demiş bizimkilerde üstüne düşmedk.aykar sonra kardeşinin kulağı akıyor diye götürürken onu da götürdüler kulağında sıvı birikimi varmış enfeksiyon varmış çocuk meğer onkadar az duyuyormus ki konuştuğuna şükredin demiş doktor 
tarafından
Özel eğitime goturuyorum
(4,589 puan) tarafından
Bulabildin mi doktor peki
tarafından
Evet canım
(4,589 puan) tarafından
Ay sevindim canım hsyir haberler alın inşallah
tarafından
Amin canım insallah

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 60 göst.
3 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Milkasu (804 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 125 göst.
0 oy
2 cevap 89 göst.
0 oy
0 cevap 46 göst.
31 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde pinar23 (66 puan) tarafından soruldu

407,371 soru

12,227,946 cevap

36,836 kullanıcı

...