0 oy
724 göst.
Diğer kategorisinde (415 puan) tarafından
Bugün kadın doğum polikliğine randovum vardı devlet hastanesınde sbh gttım muayene olmak için doktor zaten tavırlı bıri çıktı. Kimyasal gebelik yasadım onun için muayene oldum. Tupün bırınde hafıf şişlik var falan dedi. Gebe kalmaya engel mi dedım yok dedı eger ıkı uc duşuk yaparsan alırız dedi odadan cıktı. Kan tahlılı verdim saat 11gbı sonuc ogleden sonra cıkar dedıler. Eve geldim saat 3/30gbı geri  gttim ben vardığım da 4e 10vardı.sekretere gıttım sonuç srası almak için bana veremeyiz doktor hanım 3/30dan sonra sonuçlara bakmıyor dedi. bende neden dedim beşte mesaileri bitmıyor mu dedım doktor hanım o şekilde calısıyor dedi. Odasına rıca etmek için gttim almadı ble burnu bır karıs havada bu scakta gıt gel yptıgımla kaldım. Brn merak ediyorum butun hastanelerde boyle mi. Cok sinir oldum yani ben de dahiıl 4kişiyi kapıdan cevırdi. Doktorları kötülediğimi düşünenler hiç yazmayın linçleyecekler de hiç yazmasın. 

26 Cevaplar

0 oy
(2,096 puan) tarafından
Yoooo hepsi öyle bana görede yada bana denk gelmedi özelde doğum yaptım bende güya muayenehaneye gittim mikrobun teki cikti lohusa depresyona soktu 2 senedir çıkamiyorum zehir zıkkım olsun aldıkları para çocuk sevmiyorlar kadın doğumcu oluyorlar sırf parasi iyi diye özel muayene açarım derdinde özel hastanede Bir dünyaya para alırım derdinde neden doğuruyorsuz çocuk der gibi bikmis hepsi artık ne kadın doğum doktoruna nede çocuk doktoruna dahil gitmiyorum gitmek istemiyorum Allah da muhtaç etmesin onlara 
-Reklam-
0 oy
(2,206 puan) tarafından
Valla ben böyle bir sorun yaşamadım ama bende hamileyken sadece 1 dr enzar abdurahman töre afını hiç unutmam onun yüzündem saatlerce ağladım 35. Haftamda kontrole gittim o vardı sırf ikili test yaptırmadım diye bana aldır bu çocuğu nöbetçi olurum ben doğurturum özürlü doğar sorumluluk kabul etmem asla dedi aldır bebeği bebek 2 hafta sonra doğdu şimdi soruyorum 2 hafta sonra doğacak bebeği aldırmak mı? Ki zaten dediği test ℅100 doğruluk olan birşey değil detaylı ultrason yaptırım asla engel saptanmadı ve dr aldır hep alalım özürlü falan doğar dedi 

Yüksek risk kıydım tansiyon yüzünden 19/9 du hep bana son ana kadar normal doğurturum dedi bütün drlar sorun olmaz dediler 33. Haftamda birden karşıma geçip ben seni ellemem hayatı riskin var bebeğin ve sen ölebilirsin devlet hastanesinde doğuramazsın dediler üniversite hastanesine sevk edildim birden bire ama iyi ki orda yapmışım doğumumu sezeryan oldum ama r daha olsa orda yaparım doğumumu dr ların bazıları çok acımasız neden bilmiyorum ama hamile insana söylenmez böyle şeyler 
0 oy
(1,737 puan) tarafından
2 farklı devlet Hastanesi'ne gittim usul boyledydi 3 e kadar sonuçlara bakılır 3 ten sonra sizin gbi randevulu olan oglden sonrasu hastalarına bakılır onlarda sonuçları ertesi güne getiri döngü budurm yoksa sizin gibi geç gelenleri bakayım derken diğer randevulularin hakkını gasp etmiş olur. Bir sonuç bı randevu almak yerine 2 saatini sonuca ayririyor gibi bisey
0 oy
tarafından
Zulüm gerçekten.gecen ay çocuğumun randevusu vardı tam zamanında gittik 13:45 teydi randevumuz bekle Allah bekle meğer toplantıya gitmişler .mesai saatleri içinde yapılır mı ya bu saat 16.30 a kadar beyfendiyi bekledik.hepsi gitmiş gerçi ama çok saçma bir sistem gerçekten.cocugu zaptedemedik kocamla 19 aylık yemin ediom hamileyken de çok surundum .Allah nasip ederse ikinciye özelde doguracam.daha bir sürü basuma gelen şey varda ne sen sor ne ben soylim canim :((
0 oy
(7,915 puan) tarafından
Benim doktorum gayet iyi maşallah çok memnunum bende o saatlerde sonuç gösteriyorum araya alıyor hemen
0 oy
(3,479 puan) tarafından
Evet malesef ben de troit için kan verdim neymiş sknuç için de randevu akacakmışım daha gitmem o doktıra

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 327 göst.
2 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 380 göst.
30 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Emine S (17,355 puan) tarafından soruldu
0 oy
72 cevap 1,504 göst.
17 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Gamzeliwampir (2,507 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 155 göst.