0 oy
225 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (849 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar zamanmi kötü ergenlikmi anlayamadım gitti kendi kardeşime bakıyorum diğer ailelere bakıyorum kız çocuklarıyla baş etseler bile erkek çocuklarına edemiyolar çok kotu kavga etmişti babamla kardeşim birbirine girmistiler ramazanda 16 yaşında bugünde baktım binada biri babasıyla birbirine girdi ne olacak bu dünyanın halı ödüm koptu hamileyimde karnıma ağrı girdi korkudan :(

2 Cevaplar

0 oy
(6,700 puan) tarafından
Klâsik ergen işte kız korkma benim kardeşimde öyle babama küser ama itt gibide korkar sbsbns
(849 puan) tarafından
Ya çok saygısızlık yaptı babama insan korkuyor bu erkekler hiç normal konuşmayı bilmiyorlar hemen kavga ediyorlar insan korkuyor ya
(6,700 puan) tarafından
Korkma korkma askere gidene kadar öyle oluyor askerden sonra bı olgunluk geliyor
(849 puan) tarafından
İnsAllah öyle olur daha iki senesi var askere gitmeye
-Reklam-
0 oy
(578 puan) tarafından
Büyük kardeşim 32 yaşında ve babamla çok iyi anlaşıyor, küçük kardeşim 21 yaşında ve babamla sürekli çatışma halinde, sürekli bir gerginlik oluyor ikisi yanyana gelince 
(849 puan) tarafından
Allah yardım etsin erkeklerin biraz geninde var sertlik galiba normal konusamiyolar
(578 puan) tarafından
Ben karışmıyorum, bir şekilde çözsünler4, kazık kadar adamlar,  bana ne ya :)
(849 puan) tarafından
Ben çok üzülüyorum çok strese giriyorum aile konularında düşün üzüntüden kanama geçirdim onların kavgasında oradaydım hemen stres oluyorum :(
(578 puan) tarafından
Boş ver ya, *** yesin ikisi de diyorum ben içimden. Ne halleri varsa görsünler, benim önceliğim kendi ailem :)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 609 göst.
27 Mart 2021 Diğer kategorisinde Gizemmm12 (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,557 göst.
26 Mart 2021 Diğer kategorisinde Gizemmm12 (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 243 göst.
+1 oy
20 cevap 869 göst.
5 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde MARMELAT -_- (802 puan) tarafından soruldu