0 oy
124 göst.
Diğer kategorisinde (2,472 puan) tarafından
Kızlar tıkandım vallah tıkandım yaaa nasıl olck bilmym psikolojim bozldu 2 yaşında kızım var acıkcası istmym ikinci gelmyr olmyr test yaptım 2 kere cıkmadı karnım ağryr gecyr ağryr gecyr gelmyr 

7 Cevaplar

0 oy
(11,691 puan) tarafından
Canım bir git lan testi ver önce bir gebe olmadığıni doktordan net bir sekilde duy,hem de hormonlara baksınlar ondan da gelmiyor olabilir ki bence pskolojik olarak var mı var mı diye stres yaptığına gelmiyor
(2,472 puan) tarafından
Lan oğlum :)) karnım ağrayınca olurdm yokk yok gelmyr hic aksamaz dı bacım
(11,691 puan) tarafından
Kız hormonlar oynamıştır ha.bende de öldü öyle 15 gün gelmedi oldum oldum dirildim
(2,472 puan) tarafından
Ah bacım ah kızım daha 2 yaşında istmym tekrar hamile olmayı inşallah bnde olurum
(11,691 puan) tarafından
Ben de gittim hormonlar alt üst oldu dedi ilaç verdi 3. İcisimde oldum.bana da demedi allahin cezası bak bu ilaç doğum kontrol hapının etkisini azaltır diye ertesi ay gebe kaldim
(2,472 puan) tarafından
Anaaa aaa aaaaa lan inşallah bn olurum gerek kalmz ya pazartesi gününe kadar oldm oldm yoksa hastene ye gitcm
(11,691 puan) tarafından
Git git.ama bak kafana takıyorsun.bu kadar gecikmeye varsa kesinlikle çıkardı testte
(2,472 puan) tarafından
Evet ya 2 kere yaptım bide kesin cıkardı bide elti var sende dedi :((
(11,691 puan) tarafından
Eltin ordinaryüs kadın doğum uzmanı mi bacım nasıl anlamış :D
(2,472 puan) tarafından
Valla sanki :)
-Reklam-
0 oy
(3,343 puan) tarafından
Bu ay benimde 4 gün gecikti normalde hiç gecikmezdi günü gününe olurdum havalardan bence sıcaklar başladı birde stres yaparsan daha da gecikir testte yoksa takma kafana yoktur gebelik 
(2,472 puan) tarafından
İnşallah ya elimde değil korkym
0 oy
(3,360 puan) tarafından
Bende aynı durumdayim sıcaklardan mi acaba bi arkadaşın da 7 gün gecikti benim 4 bugün 
0 oy
(711 puan) tarafından
Benim de 8 gün gecikti. Eczaneden test aldım negatif. Sağlık ocağına kan verdim negatif. Karnım 5 aylık hamileymişim gibi şiş. Ara ara sancı oluyor. 
0 oy
(7,753 puan) tarafından
Doktor kontrolü yaptıktan sonra söktürücü yazar bence git bi muayene ol kendini yemektense .
0 oy
tarafından
Bnde bu ay geç adet oldm 10 gün gecikti benmkisi . Canm kan ver istersen korunmuyomuwun kuzu kendinden eminsen korkma
(2,472 puan) tarafından
3 kere test yaptm cnm negatif cok şükür
0 oy
tarafından
Canım üç aydır korunmuyorum ve üç aydır bu şekilde adetim gecıktı en fazla 10 günü buldu sonra oldum geçen ay 7 gün gectı sonra oldum kesildi üç gün sonra bır daha geldi şimdide üç gündür adetim geçmiş test yaptım yine çıkmadı sanırım bu aylar herkes bu şekilde çok kişi duydum böyle adeti gecıken kan falan verdiysen adetini bekle olursun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 76 göst.
29 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,472 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 62 göst.
2 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,472 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 207 göst.
30 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,472 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 141 göst.