Merhaba kızlar, yaklaşık iki ay önce eşime ayrılmak istediğimi söyledim. Eşyaları vs her şeyi alıp babamın karşı dairesine taşındım. Bir buçuk yaşındaki kızımla beraber.
Ayrılık sebebi eşimin psikolojik sorunları sonucunda yaptığı hatalardi. Daha önce psikolojik destek almıştı ama uzun süreli sonuç alamamıştı. Beni sevdiğini biliyorum ama artık dayanamıyordum. Ayrıldıktan sonra doktor değiştirdi, ilaç kullanmaya başladı. Haftada iki üç kez kızımızı görmeye geliyordu. Bu süreçte maddi olarak veya başka konularda beni hiç yormadı ve üzmedi. Mahçup ve suçlu olduğu için ne dersem tamam dedi.
Bayramda herkes toplanınca ailesi beni de çağırdı, ben gitmek istemedim. Eltim yeni doğum yapmıştı hem bebeği görürsün hem kızın kuzenleri ile vakit geçirir vs dediler uçak biletlerimizi aldılar gittik. Eşim çok değişmişti. 13 yıldır tanıyorum ve çok şaşırdım. Ailesi de çok şaşırdı. O gergin, aşırı uç noktalardaki hareketleri gitmiş olgun bir adam gelmiş.
Sonrasında kızımız ile hiç tatil yapmadığı için denize gidelim dedi. Birlikte tatile geldik. Bu arada aramızda hiçbir temas, ilişki, canım kelimesi vs yok. İki arkadaş gibiyiz. Bu tatilde de gördüm çok değiştiğini. Tedaviye başlayalı iki ay oldu, şimdiden bu değişim çok güzel.
Velhasıl kelam benim aklım çok karıştı. İçim ona karşı soğuk yani aşk hissetmiyorum. Kırgınlıklarım daha çok. Kızım babaya çok düşkün. Acaba bir şans versem mi diyorum sonra içim istemiyor. Zamana bırakmak sanırım daha iyi. Biraz daha görelim tedavi ne getiriyor. Sizlerin de fikrini almak istedim. Bu değişimi görmezden gelmek kızıma haksızlık mı olur