0 oy
538 göst.
Diğer kategorisinde (926 puan) tarafından

Kizlar bazen çok daralıyorum yok yere.bazen çok iyi oluyorum bazen ağlamak istiyorum. Hem kimseyi görmek istemiyorum hemde yanlız sıkılıyorum:(

Bide bu bebek mevzusu var sat a göre yarın tam 10hafta olacak. bastan beri lekelenme kanama vs yok ama yinede korkuyorum ya düşerse ya kalbi durursa kafayı yedim sanırım 

Haa bi de doğum korkusu var 71 kiloyum ee 9 ay tamamlanana kadar kim bilir kaç olucam .böyle bile bazen nefes alamıyorum astımdan dolayı o zaman napicam 20aralikta kontrole gidicem .göğüs doktoruna da mi görünsem. Ya en basit belki bilen vardır solunum testini bile yapamıyorum. Ya doğum anindada nefes alamaz ıkınamazsam bebek oksijensiz kalıp bisey olursa 

Ya ben mi çok abartıyorum yoksa herkes mi böyle dusunuyo hamilelik doğum vs olaylarda ?

Benim nefes darlığimın olduğunu eşim biliyo geçen konuştuk korkularımı söyledim ya nefessiz kalırsam ölürsem vs dıe gözleri doldu sarıldı Allah korusun dedi biraz sustu sonra biliyo musun ilk hamile olduğunu öğrendiğimde benimde aklıma bu geldi dedi.

Kötümü yaptım bilmiyorum ama eşime dedim ki eğer doğumda bana bisey olursa bebek doğarsa evlenirsen günahım boynuna çocuğumuza çok iyi bak ha ilerleyen zamanlarda buldun iyi birini gerçekten anne olabilecek birini evlen o zaman dedim ama içim parçalandı düşüncesi bile çok kötü. Esimde kizdi susturdu Allah seni bana bagislasin vs dedi .Ben sağlıklı biri değilim hiç olmadım zaten o yüzden çok korkularım var şimdi doktorlara gitmeye korkuyorum yine kötü sonuçlar alicam başa dönücek diye :(

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aklına böyle kötü şeyler getirme bitanem ya rabbim seni kocana evladını da size bağışlasın inşallah korkma doğumdan sezeryan olursun sende normal doğum şart değil kuzum herşey çok güzel olacak hamileliğin tadını çıkar böyle stres yaparak bebeğini de üzme herşeyin keyfini çıkar iyi düşün iyi olsun ❤❤
(926 puan) tarafından
Deniyorum ama olmuyo.sezeryan da  olabileceğimi sanmıyorum ya baştan ayağa hastalık var nasıl olucak bilmiyorum ki boyle bi vücutta bebekte sağlıklı gelisemez diye düşünüyorum:(
tarafından
Ama sen böyle stres yaptıkça bebeğine zarar veriyorsun bebek annenin sinirini stresini sevincini herşeyni hisseder sen ne kadar iyi olursan bebeğin o kadar iyi bunu unutma sen hep mutlu ol bebeğin de mutlu bebek olsun kuzum kaç sene sonra senin rahmini dolduran rabbim evladını sağlıkla sağ salim kucağına verir rabbime tevekkül et gerisini takma herşey güzel olacak bak gör hastalık vs düşünme sadece hamile olmanın tadını çıkar hepsi bu
(926 puan) tarafından
Guclu olmaya takmamaya calisiyorum ama bazen beceremiyorum
tarafından
Ama böyle yaparsan bebeğine kendin zarar verirsin sen artık annesin sürekli güçlü olman lazım
(926 puan) tarafından
Ya valla bilmiyorum ki kafam karışık duygularım karışık ne hissettiğimi bile bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
(1,431 puan) tarafından
Kuzum doğum anında ıkınma bebeğin oksijensiz kalması inan kiloya bakmıyor 50 kiloyla hamile kaldım 62yle doğuma gittim ıkınamadım bebeğim oksijensiz kaldı olacak olduktan sonra. Çok normal her hastaneye gittiğimde ultrasonda bebeğimin kalıp atışını duyana kadar ya doktor kalbi durmuş derse diye kendime zehir ediyordum günleri ilk aylar bu şekilde devam edecek bebeğin büyüdükçe bu korku yerini kilo aldı mı boyu uzadı mı güzel kilo alsına dönüşüyor son zamanlar nasol doğurucam :) inan bu düzen bu kuruntu 9 ay bitmiyor tatlı telaşlar bir kaç aya daha rahat olacaksın. Bu sıkıntılarını doktorunla paylaş sana en uygun doğum şeklini belirlerler zaten rabbim gönlüne ferahlık versin sağ sağlim kavuşursunuz inşallah ❤️
(926 puan) tarafından
Inşallah inşallah gerekli bölümlere gidicem doktorada bilgi vereyim bakalım ne olacak.bi yandan tatlı telaş bi yandan benim.icin korku flimi gibi geciyo
0 oy
(650 puan) tarafından

Önce sakin ol... YouTube da Recep özer akademi Acces bars eğitimcisi var onların videoları var sifalanmak üzerine.. onlardan izle ve yapmaya çalış... Aslında hastalıklar bize başkalarından gelen enerlilerdir... Bastırılmış duygular.. astım hastalığı gelecek kaygısı... Yüzde yüz her astım hastasında teyit ediyorum:(

Kendini rahatlatmak için doktora git..  geçmiş olsun Allah şifa versin

(926 puan) tarafından
Allah razi olsun .20sinde gidicem gitmişken bunlarida halledeyim bazen diyorum belki kötü bsiey çıkmaz herşey iyi olacak bazende kucuklukten bu yana hep sagligim kotu gitti simdide ayni durumlar olur diye cok korkuyorum
(650 puan) tarafından
Geçmiş olsun Allah şifa versin... Gece yatınca gözünü yum. Ben sağlıklıyım, sağlıklı olduğumu biliyorum diye telkinde bulun... Bebeğimi sağlıklı sıhhatli huzurla kucağıma almayı seçiyorum diye telkinlerde bulun
(926 puan) tarafından
Haklısın denicem.canim sağol
(650 puan) tarafından
Benim teyzelerimin(iki teyzem var) kızları hep meme kanseri, bende 3. Kız kardeşin kızıyım. Büyük teyzemin kızı vefat etti, küçük teyzemin kızları sürekli tedavi görüyor. Bu kader olamaz anneannem teyzelerim vs. Kimse kanser değil. Anneannem 93 yaşında vefat etti. 1,5 yıl önce araştırmaya başladım, bilinç altından geldiğini öğrendim, sevgisizlik çakraların kapalı olması hastalıkları tetikliyor. İlk ne zaman astım krizin tuttu? O zamanı bulup oradaki sorunu iyilestirmen gerekiyor. Mesela bu bir iyileşme tekniği... Bir sürü tedavi yöntemleri var... Allah yardımcın olsun... Ho'oponopono  tekniği diye bir şey var.. insan hasta olan organına veya iki kaşının ortasına "SENİ SEVİYORUM BENİ AFFET ÖZÜR DİLERİM TEŞEKKÜR EDERİM" dediğimizde vücud kendini yeniliyor...
(926 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin canım.ya hastalıklara alıştım ben ama konu bebegim ve eşim olunca daha takar duruma geldim.bunlsri denicem.insallah faydasi olur
(650 puan) tarafından
Her şeyin başı inanmaktır. Mesela şundan başlayabilirsin; her hamilelik / doğum kadını yeniler... Hücre yenilenmesi oluyor...
(926 puan) tarafından
Aynen haklisin canım  kendimi.motive etmem.lazim
(650 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun.. her şeyi başardığın gibi bunu da başaracaksın☺️❤️
(926 puan) tarafından
Aminn Allah razı olsun canım ❤❤
0 oy
(11,184 puan) tarafından
Yaaaa kıyamam ya canım korkma ınşaallah rabbim sağlık sıhhat versin bebeğini size sizi eşinizi hepinizi birbirinize bağışlasın ınşaallah sağ salim alırsın bebeğini mutlu huzurlu günleriniz olur RABBİM YARDIMCIN OLSUNNNNN...
(926 puan) tarafından
Allah razı olsun canım insallahhh
(11,184 puan) tarafından
Sendende allah razı olsun tatlım
0 oy
(1,115 puan) tarafından
Astım dışında ne hastalığın var canım?sana birkaç öneride bulunacağım. 
(926 puan) tarafından
Ne yokki :) bronşitle başladı bi iki kere bayıldım ağır bi zatürre dönemi geçirdim aylarca yıllarca hastanelerde süründüm. Annemde benimle süründü.sonra alerjik astım taniisi kondu buhar makinesi fısfıs vs sonra beyinde hidrosefali çıktı oda doktor oluşmuş durmuş dedi.ilerleyebilir de olduğu gibi kalabilirde dedi  defalarca mr a gir çık
Sonra polikistik over olduğumu öğrendim sonra reflu sonra sonra artık sayılarını unuttum
(1,115 puan) tarafından
Canım ya kuruntu yapma, bak zaten bir insanın yoktan var edilmesi muazzam bir şey. Akılalmaz, mucize gibi. Allah yaratıyor o bebeği. Dilerse tamamen hasta bir vücuttan sapasağlam bir insan yaratır. Koruyan O'dur. Öncelikle tevekkül edeceksin. Yani elinden geleni yapıp:" Allah'ım sana dayandım, Sen bebeğimi benden ve herkesten gelecek her türlü belalardan koru" diye dua edeceksin. Hergün her aklına geldiğinde "Ya Ahsenel Halıkin" diye zikir çek. Bebeğinin sureti vücudu sağlıklı ve güzel olsun diye. Onun dışında elinden gelen nedir canım onu da söyliyim. Öncelikle beslenmene dikkat et, her besinden tüket. Et, yumurta, süt, yoğurt meyve sebze ağırlıklı beslen. Bol su iç. İdrarının rengi açık olmalı her zaman. Koyu olursa yeterince su içmiyorsun demektir. Ve hergün nefes egzersizi yap. Hamileler için egzersizler var tavsiye ederim. Ayşe Öner in Hamilelik Doğum ve Bebek Bakım kitabı var. Onda nefes egzersizi dahil herşey var. Doğum öncesi sonrası. Nefesin ve vücudun güçlenir. Kaygıların azalır bunları uygularsan. Nefes egzersiziyle bebeğin de rahatlar, bol oksijen alır ve iyi gelişir. Bi de son olarak duosvit vitamin ilacı al. İçinde omega3 ve diğer vitaminler var. Harika bir takviye. Doktoruna danışınıp onu kullanabilirsin.
(926 puan) tarafından
Çok sağol denicem nefes egzersizi benim için.en önemlisi

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 391 göst.
12 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Dyg_1 (513 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 123 göst.
0 oy
1 cevap 99 göst.
1 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Ceren21 (56 puan) tarafından soruldu
0 oy