0 oy
867 göst.
Diğer kategorisinde (35 puan) tarafından
Kızlar hamilelik sex ve doğum bu kadar iç iceyken birbirinden nasıl ayiriyorsunuz.henuz doğum yapmadım ama ilerde bebeğimi emzirecegim için göğsümden zevk almam pişmanlık ve sapikmisim hissi veriyor bunu nasıl asacağım lütfen linç değil yardım edin

17 Cevaplar

0 oy
(745 puan) tarafından

En İyi Cevap
Bende öyle düşünüyordum ama öyle olmadı canım gayette güzel güzel emiyor karnını doyuruyor diye mutlu oluyorum... Güzel şeyler düşün sağlıkla kucağına alırsın inşallah 
-Reklam-
+1 oy
(4,070 puan) tarafından
Annelik ayrı yatak ilişkiniz ayrı nasıl ki evladınızın size ihtiyacı varsa vücudun da ilişkiye ihtiyacı var. 
(997 puan) tarafından
Sexs denilince aklıma şey geliyor kızlar diğer gebe platformunda kadının biri şeyinin fotoğrafını atmıştı kara kara kıllı kıllı başlığa da "Açılmam var mı kızlar sancım var" yazmıştı :D bide insanlar tepki verdi diye onlara da kızdı :D
(4,438 puan) tarafından
Anammmm ciddi misin kizzzz öğğğgkkkkk
(997 puan) tarafından
He kız çirkin birşey ile karşılaştık:D
(4,438 puan) tarafından
Bazi sorulara yorumlara bakinca düşünüyorum bi de bunlar üremiş çocuk yetistirecekler hee diye vah vah vah milleti de gunaha sokmus
(1,932 puan) tarafından
Sen ciddi misin oranın resmini mi atmışlar
0 oy
(11,674 puan) tarafından
Annelik duygusu bambaşka birşey kucağına alınca anlarsın. Sadece bebeğini doyurduğun için ona yetebildiğin için zevk alır ve mutlu olursun 
(35 puan) tarafından
İnşallah bunlar vesvesedir ve sizin dediğiniz gibi olur
(11,674 puan) tarafından
Emin ol öyle 2 bebek emzirdim o dediğin olay aklının ucuna bile gelmez
(35 puan) tarafından
İlk hamilelik olduğu için böyle düşünüyorum sanırım
0 oy
(1,198 puan) tarafından
Kız nerden geldi aklına böyle bişey iki çocuk buyutum süt verirken bı kere bile aklıma gelmedi seninde gelmez merak etme o başka bişey cnm annelik başka bişey 
(35 puan) tarafından
Ya ne bileyim sosyal medya olumsuz etkiliyor beni Allah günah yazmasın 5 6 yaşına kadar emzirenleri görünce midem bulanıyor bı arkadaşta yazmış ya arkadaşı emzirirken kocasindan aldığı zevki aliyormus
0 oy
(8,930 puan) tarafından
Göğsume dokunmaz eşim emdırıyom diye hamilelikte bişey olmadı askere giti 
(35 puan) tarafından
Oda iyiymiş
0 oy
tarafından
Ay iç içe degıl bunlar asla degıl, olur mu oyle sey
(35 puan) tarafından
6 aylık hamileyim kocamla yakinlasinca kötu hissediyorum niyeyse bebek hareketleri de başladı o yüzden sanirim
tarafından
Yanı cok ayrı sey canım bunlar, bunları kafanda bır tutma, ha bebegın dogar zaten emzırdıkce goguslerını elletmıceksın ıstemdısı oluyor o cunku
(35 puan) tarafından
Doğurana kadar kafamdan atabilseydim bu konuyu iyiydi
0 oy
(18,801 puan) tarafından
Benim için kismi his kaybı oldu oğlum sagolsun oyuncak ettiği için eşimin dokunması pek anlam ifade etmiyor ama emzirme süreci tamamen bitip memeler tekrardan mahremiyetine kavuşunca fark eder diye düşünüyorum 
0 oy
(8,343 puan) tarafından
O duygu iptal suanda emziriyorum:)
0 oy
(1,063 puan) tarafından
Öyle hissetmezsin aksine sana sütüne muhtaç olduğunu görünce çok masum bir duygu beslersin 
0 oy
(6,924 puan) tarafından
2 çocuk emzirdim asla öyle bi his gelmedi sanada gelmez o an bebeğin emmesine odaklamıyorsun aklına gelmez merak etme canım
0 oy
tarafından
Bunu bende sürekli düşünürdüm yani sonuçta göğüsten zevk alınır falan diye 2 senedir emziriyorum hiç oylr birşey aklıma.gelmedi annelik öyle birseymiski değişik ysni
0 oy
(4,515 puan) tarafından

Hamileyken degilde emzirirken bende dokunulmasindan rahatsiz oluyorum. Ilk oglumda olmustu emzirme bitince geciyo :) simdi ikinciyi emziriyorum yine ayni his oluyor ister istemez. Suan memelerini bebegini doyurma araci olarak gordugun icin bence normal.

0 oy
tarafından
Yani 3 yaşında kızım var memelerimi açık görünce eller anne bır kere öpeyim der çok emzırdım sever hani ama kocam yaptıgında zevk alıyordum da kızım yapınca tamamen annelik duygusunun verdiği mutluluk oluyo hıc öyle şeyler düşünmedim hissetmedim de çok şukur burda yazmıstı biri biliyorum sende ondan öyle tuhaf olmuşsun da bence o da ne dediğini bilmiyor yoksa böyle bir şey yok  Allah korusun kadın çocuğunu emzirirken zevk alıyorsa tövbe yarabbim baba da kızını sevdiğinde öptüğünde başka şey mi düşünecek yani böyle bır sey olmaz ya
tarafından
Kızım 2 yaş 3 aylık. Ne hamileyken ne simdi asla aklıma böyle bi düşünce gelmedi. Insan nasil böyle bi sey dusunebilir gercekten aklım almıyor. Nasil kafa nasıl beyin. Ne yiyip ne iciyorlar. Gercekten anlayamıyorum. Kizim hala göğsümü sever, öper. Sadece sefkat duyuyorum bagrima basiyorum. Ben, hiç boyle seyler dusunmedim bence doğru da değil. Yazdıklarınıza katılıyorum
tarafından
Aynen vala bende anlamıyorum milllet gerçekten sapıtmış olabilir mi ya yada bu erkek doguranlar kudurdu mu acaba biraz erkenci ya bizim millet erkek çocuğu diye böyle sapık düşüncelere gırıyorlar
tarafından
Valla oğlum da olsa asla boyle bi sey aklimdan geçmez. Yani bir de utanmadan soruyor insan sormaya hâyâ eder.
0 oy
(247 puan) tarafından
Annelik hele o emzirme duygusu cok baska her emdiginde mutlu oluyordum heleki biraz buyup memeye daha duskunlesince daha cok hosuma gidiyordu kucagina alinca sex mex dusunmessin cocugum doysun dersin sadece
0 oy
(359 puan) tarafından
Kurban olduğum inşallah acimazda emzirirsin acirsa Allah yardımcın olsun ne zevk alması ah yavrum ahh

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 2,204 göst.
17 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (992 puan) tarafından soruldu
+2 oy
20 cevap 1,052 göst.
9 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Yesilim (2,091 puan) tarafından soruldu

412,399 soru

12,415,370 cevap

44,996 kullanıcı

Kategoriler

...