0 oy
96 göst.
Diğer kategorisinde (79 puan) tarafından
Ne olur yardım edin bana emzirme bıraktık iki hafta olacak nerdeyse ama birtane memem felaket acıyor ben hareket ettikçe bile mastit oluyordum sürekli zaten bu meme ne olacak şimdi dün elimle sağdım aynı koltuk altında ağrıyan yer ne zaman çekilcek bu süt

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sürekli soğuk su tut o göğsüne çekilecek sütun 
(79 puan) tarafından
Dün yapamamıştım ondan sonra oldu ne acıymış sürekli olurdum  ama bu farklı sanki sağ olun
tarafından
Benimde öyle hep sağ göğsüm mastit oluyor kizimk sütten kesicem sırf bu ağrı için çok korkuyorum cesaret edemiyorum
(79 puan) tarafından
Canım o kadar iyi anlıyorum ki seni sana önerim emzirmeni blok yap yani 4 saat bir memeyi dört saat bir memeyi ilk zorlanabilirsin ama bu yöntem işe yarıyor bende emzirme danışmanı demişti soğuk yap emzir diye inşallah sen sorunsuz atlatırsın
tarafından
Ay insallah canım sanada geçmiş olsun ❤️
(79 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ❤
-Reklam-
0 oy
(2,944 puan) tarafından
Hap var süt azaltıcı ondan önermedi mi doktorunuz? Ben kullandım hiç ne şişme ne mastit yaşamadım. 
(79 puan) tarafından
Doktor demedi arkadaşım dedi çekersin git al die canım eşim karşı çıktı hormon diye gidip almadı ilacı ona ayrı sinirliyim zaten şimdi çekiyorum
(79 puan) tarafından
Birde canım şimdi baslasam ilaca kesilcek gibi değil bu mastitli hali toparlarmi kimsemde yok gidemiyom doktora
(2,944 puan) tarafından
Ah canım ya. Onu bilmiyorum ki. Doktorum çok şişerse sağım yap demişti :/yaptın mı sen
(79 puan) tarafından
Elimle az yapmiştım gece canım ilacı aldık içtim birde bulantı yaptı sanki iyi gelir inşallah şuanda devam ediyor ama hemen etki etmez heralde
(2,944 puan) tarafından
Canım doktor ağır bir ilaç demişti. Beni etkilemedi ama tabi olabilir. İnsallah faydası olur :/ benim sütüm aşırı değildi zaten o yüzden sorun yaşamadım birde tek memeydi
(79 puan) tarafından
İnşallah canım sorunlu tek meme şuan
(2,944 puan) tarafından
Merak ederim yaz. İnsallah geçer
(79 puan) tarafından
Yazarım canım amin

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 106 göst.
0 oy
3 cevap 82 göst.
12 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde EsraNur_56 (24 puan) tarafından soruldu