0 oy
44 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (9 puan) tarafından
Kizlar merhaba geçen hafta bir boğaz ağrısı ile başlayan hastalığım daha bitmek bikmedi bronşit olmuşum nefes almada sıkıntı yasiyorum hastaneye gittik hava verdi emzirdigim için ikinci gün tekrar gittim  ama bişey yapamıyolar hava yi da ikinci gün vermediler nefesimi alıp verirken hır hır ses geliyor oksuruyorum boğulur gibi..ne yapsam da nefesimi acsam.. zencefill bal limon da yaptım karabiber bal da yaptım ıhlamur nane limon da  nane buharı da baska önerebileceğiniz bişey var mı şimdiden çok teşekkür ederim.. 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Akut bronşit mi allerjik bronşit mi? Eğer alwrjik ise seni çok zorlar kuzum üzülerek söylüyorum kolay kolay geçmez de:( ama akut bronşit ise kendini sıcak tutarak soğuk yiyecek ve içeceklerden uzak durarak ve bol soğan bal kürü var duydun mu bilmiyorum ya da süt ve incir kürü bunları kullanarak atlatabilirsin. Evde nebilizatör ile günde dört defaya kadar ventolin hava alabilirsin. Allahın izniyle geçecektir. Çok geçmiş olsun.
(9 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım bı an önce günler geçsin ve hastalığım.vitsin istiyorum
-Reklam-
0 oy
(3,007 puan) tarafından
Dut pekmezi tuketebilirsin tereyağını erit yiyebilecegin sıcaklıkta olsun dut pekmezi koy yatmadan önce 2-3 çorba kaşığı yut üstüne su vs icme sabah kalkıncada yap gogusun yumuşar hiriltin azalir. Bebise dikkat et geçen sene yaz ortasında akut bronsit oldum 5 gün sonra kızıma geçti 3 hafta surunduk.
(9 puan) tarafından
Tek istegim kızıma gecmemesi.. gerçekten çok korkuyorum inşallah hemencik biter de bende bı rahatlatum
(3,007 puan) tarafından
Maske kullanmayı sık el yıkamayı unutmayın yaz zaten  başka o dada iki cami açık bırakın  yaninizda biri varsa bol bol uyuyup dinlenin  bol ilik su tuketmeyi unutmayin surekli ev havalansin geçmiş olsun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 70 göst.
28 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 91 göst.
23 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tugceceribassss (144 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 143 göst.
2 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 126 göst.
31 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde XxDeryaaaa (373 puan) tarafından soruldu

378,959 soru

11,343,464 cevap

34,809 kullanıcı

...