0 oy
595 göst.
Diğer kategorisinde (878 puan) tarafından
Eşimle dünden beri konuşuyoruz çocuğu hayvanlara goturelim diye neyse sabah oldu koştur koştur iş yapıyorum işim bitti hazırlandım çocuğu hazırlıyordum babası aradı bunlarin bahçeleri var babası bahçe sulancak oğlum sende gel dedi bahçede uzak yani yakın değil oda tamam baba geliyorum dedi bahçeye gidip gelse 5 saat geçecek yani bende bize söz verdin gidersen eğer anneme giderim gelmem bidaha yeter aileni sürekli ihmal ediyorsun çocuk onca heveslendi dedim ve gitti bende anneme geldim siz olsaniz ne yapardınız 

14 Cevaplar

0 oy
tarafından

Aynısını yapardım net öncelik biziz kusura bakmasın benimkide başlarda öyleydi beynine soka soka alistirdim 

Vay vay bacım alıyormuş bizi özlemiş gidek izinli gününde 
Köyde iş var annem çağırıyor gidek
Abim oiknik yapak dedi gidek 
Ablam geldi hoşgeldine gidek 
Şimdi oda resti çekti sen milletin hizmet iliğini yap dedim bu yıl ailesiyle başına bişey geldi rezil oldu anladı birbirine girdiler mazlumun ahı yerde kalmadı 
-Reklam-
0 oy
(7,712 puan) tarafından
Aynısını yapardım galiba söz verip yapmazsa dilimden kurtulamaz zaten. Bazen söz vermese bile bı yere gitmek istesem goturmese dilimden kurtulamıyor jsjsjs
(13,623 puan) tarafından
hak ediyorlar canım :)
(7,712 puan) tarafından
Aynen ya☺️ kankasi cagirsa uçarak gider ben diyince zorla gidiyorduk Allah'tan değişti şükür ben demeden kendi planlar yapıyor beraber biseyler yapalım diye ☺️
(13,623 puan) tarafından
yok konuda şanslıyım arar arkadaşları izin pazar günü çoçuk durmuyor ateşi var hasta der ya başka bahane uydurur gitmez
(7,712 puan) tarafından
Ya en güzeli valla benim arkadaşı taşındı kurtuldum diğerleriyle çok çıkmazlar zaten dışarıya jsjs
0 oy
(2,468 puan) tarafından
Bu büyükler evlatlarını neden salmiyorlar ki ya!! Biz de ilk başlarda çok yaşadık bu sorunu eşim hayır demezdi bizi bırakıp giderdi hep kavga dövüş olurdu. İki senedir tepki koydu şükür yoksa eşim evet dedikçe bunlar her hafta izninde götürdü çağırdılar bahçeye. Yani yapıyorlarsa bu işi kendine güvenerek yapsınlar. evlenip gitmiş adamalr yeni hayat düzen kurmuş her halta burun sokuyorlar yanii
0 oy
tarafından
Doğru olanı yapmışsın da çocuk nolacak yazık heveslenmistir aklında kalır hep.diyememismi bı plan yaptık baba haftaya falan yapsak olmaz mı diyemio mu .bu büyükler hep biz hep biz olsun istiyorlar .can atiolar çocuklarıni evlendirmek için bide böyle aralarini bozuyorlar.kocalara gelince iki aileyi bı arada yurutemeyecklerse neden evleniyorlar.siz aile olmuşsunuz ayrı bı duzeniniz var ayrı bı hayatınız .benim bile zoruma giderdi senin yaptığını yapardım.
0 oy
(4,231 puan) tarafından
Evli insanlarin onceligi kendi kurdugu ailedir.bunun bilincine varamayan bu olgunluga erisemeyen insanla zor zaten yani bide bahce icin cocugunun kalbini kirmaya deger mi? 
0 oy
(7,606 puan) tarafından
Doğru olanı yapmışsın da anneme giderim bir daha da gelmem demen yanlış olmuş mecbur gideceksin sonuçta eee  tüküdüğünü yalamış olacaksın? He bosuyorum diyorsan o ayrı. 
0 oy
(1,627 puan) tarafından
Ailesinin dibinden ayrılamayan ağzına bakan adamlar evlenmesin yaaa , hem elin kızının günahına girmesin hem verdiği sözü tutamayıp evladının hevesini kırmasin, en doğrusunu yapmışsin inşallah istikrarli olurda bir güzel burnunu sürtersin
0 oy
tarafından
çok iyi yapmışsın, ben de böyle yapardım. hatta inat olarak, çocuğumu hayvanat bahçesine götürüp; fotolarını whatsappta paylaşırdım
0 oy
(2,685 puan) tarafından
Aynisini yapardim agzima geleni de sayardim ... Hatasinin farkina vardimi ya pekii cevabi ne oldu
0 oy
(1,307 puan) tarafından
Babası da düşünmüyor belki planları vardır. Önce bi sor dimi işiniz varmı diye
0 oy
(19,045 puan) tarafından
Böyle bi sebepten anneme gitmezdim. Bu kadar buyutmezdim olayı 
0 oy
(3,957 puan) tarafından
Evet yaptığı doğru değil sorunu halletmek için tartışılır ama her fırsatta bitirmek için annenize giderseniz çocuk oyuncağı haline gelir artık umursamaz zaten gelecek deyip daha da salar 
0 oy
(5,234 puan) tarafından
Hep olan biseyse insan patlar bi zaman sonra en doğrusu bence 
0 oy
(17,282 puan) tarafından
Çok mühim bir is değilmiş yani gitmese de olurmuş sen haklısın canım 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 355 göst.
5 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Asli_eren_47 (955 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 842 göst.