0 oy
203 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (349 puan) tarafından
çok zorlanıyormusunuz kasımda dogumum olacak oğlum 13 aylık olmuş olcak

12 Cevaplar

0 oy
(213 puan) tarafından
Aralarında 4 yaş var bn çok zorlanıyorum 
(349 puan) tarafından
ne olarak zorlanıyorsunuz peki
(213 puan) tarafından
Küçük duemuyor yaramazlık yapıyor. Buyukte küçükle ilfilenriken fırsattan istifade sürekli kıyafet giyip çıkarıyor oyuncakları yerlere atıyor kağıt kesiyor bilmem ne. Durmuyorlar yani
(105 puan) tarafından
Korkutma beni benimkilerin arasında da 4 yaş var :)
(213 puan) tarafından
Korkunun ecele faydası yok. İnşallah sizinkiler daha sakin olur
-Reklam-
0 oy
(4,090 puan) tarafından
Rabbim yardımcınız olsun 
0 oy
(8,476 puan) tarafından
Normal doğummu
(349 puan) tarafından
evet normal doğum
0 oy
(6,027 puan) tarafından
Kişiden kişiye değişir cnm bnm kız 9 aylıktı bn hamile kaldım. Şuan kızım iki yaş olcak oğlum altı aylık bn çok zorlanıyorum yeri geliyor ağlıyorum  yorgunluktan. Birlikte büyüyorlar arkadaşı olmuş kızımın diye diye avunuyorum;)))
(7,458 puan) tarafından
Aa benim gibi ama ben çok keyif alıyorum ağlamıyorum :)
(6,027 puan) tarafından
Vala cnm bn çok zorlaniyorum  ;) bnden iki hafta sonraydı galiba doğumun konuşmuştuk ;)
(349 puan) tarafından
şimdi bilemiyorum oğlumun uykusu duzene girdi sabaha kadar uyuyor genel olarak gunduzde fazla zorlancagimj dusunmuyom
(6,027 puan) tarafından
İnşallah seni yormaz cnm bnm kızımda kucik daha oda ilgi istiyor arada kıskançlık oluyor ne bilym kahvaltı temizlik duşlari derken kendimi unutuyorum ilk zamana göre iyi blki ama sonuç yoruluyorum . Ha birde şu var kızım uyanınca muhakkak kardeşini de uyandırır oda var
(7,458 puan) tarafından
Kolay gelsin valla  biz rutin oluşturduk tabi tek çocuğa göre zor ama çok keyifli aralarındaki iletişim :)
0 oy
(17,523 puan) tarafından
Hem de çok zor Allah sana şimdiden sabır versin. Küçükken zorluğunu anlamıyorsun aaa ne kolaymış bile diye diyebilirsin ama büyüdükleri zaman çok zorlaşıyor. 
(349 puan) tarafından
Bende en fazla 2 sene zorlugunu çekerim diye düşünüyorum.
0 oy
(5,233 puan) tarafından
16 ay var çok zor oluyor ama guzelde oldu şükür 
(349 puan) tarafından
yani birbirlerine arkadaş olcaklar en fazla 2,3 sene zorlugunu çekerim diye düşünüyorum
(5,233 puan) tarafından
Valla cok zor işte nasıl anlatayım ki öyle  2 3 senelik bisey degil benim ikiside kiz cok uğraşıyor büyüğüm küçükle yapma etme demekten yoruldum küçük cok aktif bir dakka durmaz cok zor demekten başka kelime bulamıyorum inanki hamilelikleride sayıyorum 3 yıldır uykusuzummm
(349 puan) tarafından
benim oğlumun eziyeti yok uykusu düzenli 8den once kalkmaz diş dönemindede oyle zor bir bebek degil ikinci doğduğu zaman huyu değişmezse okdar zorlanmam
(5,233 puan) tarafından
Değişiyor iste benim büyük cok usluydu şuan küçükten bile daha zorluyor beni
0 oy
(7,458 puan) tarafından
1,5 yaş var ve iyi ki var diyorum oyun arkadaşı oldular 2 yaşına gircek oğlum haftaya kardeşi de bu ay 6 aylık olcak çok keyifli:)
(349 puan) tarafından
İnşallah benimde öyle olur
(7,458 puan) tarafından
İnşallah ❤️
0 oy
(136,901 puan) tarafından
gazan mubarek olsun 2 yas 1 ay var mahvoldum 1 yas dusunemiyorum
(349 puan) tarafından
benim büyük oğlum şuan uykusu felan duzene girdi o konuda rahatım gündüzleride artık bisekilde halolur annem yakin arada ona kaçarım
0 oy
(13,937 puan) tarafından
benim kızımla oğlum arası da 18 ay görünüyor bklm neler beklıyor bizi 

sağlıcakla kavuşun
(349 puan) tarafından
sizde sağlıcakla kavusun
0 oy
(9,101 puan) tarafından
Benimkilerin arasında 18 ay var. Bir düzen oturtana kadar zor oluyor. İkisi de bebek her konuda sana muhtaçlar çünkü. Şimdi büyük iki yaşında küçük 6 aylık. İyiki olmuş diyorum.
(349 puan) tarafından
Aynen alısana kadar zor olur sonra bişekilde buyucekler 2,3 sene zorlugunu çekerim diye düşünüyorum
0 oy
(1,052 puan) tarafından
Birisi 19 diğeri 8 aylık ve çok zorlanıyorum 
(349 puan) tarafından
elbette zorluklar olur büyük oğlumun uyku düzeni oturdu şükür değişmezse şuan öyle zor bir bebekte degil ikinci dogunca en fazla 3 sene zorlanırım diye düşünüyorum
(1,052 puan) tarafından
Ah ah nasıl anlatsam ki benim oğlumda cok masum uyku düzeni oluşan gece kalkmayan bir bebekti ama dişleri onun düzenini bozdu hala zor bir bebek değil tabi ama tek iken  uyutmakta zorlanıyorum çünkü birbirlerini uyandırıyor küçük gece uyutmuyor sabahta büyük hele ilk zmanlar buyugumun altını bile alamamistim 1 saat
0 oy
(208 puan) tarafından
Oğlum Haziran 19 doğumlu kızım haziran 5 doğumlu kızım şu an aralarında bir yaş ble yok gerçekten çok zorlanıyorum gece nasıl uyuduğunu bilmiyorum
(349 puan) tarafından
neler zorluyor seni canım mesela benim korktuğum şey uykuydu büyük oğlum sallanarak uyuduğu için korkuyordum ama bayadır sallanmadan uyuyor ve gece uykusu güzel gun icjnfe nasıl bilemiyorum annem yakin bana arada ona kaçarım
(208 puan) tarafından
Şükür oğlum gece uyanmiyor sadece su için uyanır arada kızımda uyumadan mama veriym geç uyanıyor o zmnda emzrym sqbah 6 da ikisi uyanıklar
(349 puan) tarafından
Küçük nolur bilmem ama büyük oğlum 8den once kalkmıyor

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 1,061 göst.
0 oy
4 cevap 258 göst.
0 oy
36 cevap 413 göst.
25 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde esrausen676 (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 315 göst.