0 oy
589 göst.
Diğer kategorisinde (1,439 puan) tarafından
İş nedeniyle eşim farklı ilde bende kaynanam gilde izmirdeyim evi taşıycaz ya da idare edicem aileleriyle eşim tek başına farklı ilde yapamazsın dedi eve gelme durumu olursa ev tutucaz ama neyse İzmirdeyim kaynanamla bugün misafirliğe gittik neyse işten yeni ayrılan yani çıkışını veren kaynanam misafirlikte kadına işten yeni ayrıldım daha ayıkmadan başka şeyler geldi dedi bende işten kendin ayrıldın benle ne alakası var dedim birşey demedi sonra neyse mutfaktaydım biraz geçti salona geldim oturuyorlardı ve farklı misafirlerde var bende kanepe oturdum bir anda meğerse baş köşeymiş ve misafir otururmuş bende oraya oturdum ama bilmiyorum farkınds da değilim kadının kocası geldi bana diyo kalk ordan adam oturucak bende kalktım adam birşey olmaz nolucak otur dedi çok zoruma gitti birde emir vererek resmen azarlayarak dedi eve geldik dedi niye suratın düşük bende dedim 2dirli duyuyorum diyosun brn senin elini ayağını bağlamıyorum muhtaçta değilim ev tutarım dedim kendime siz dediniz kal kal diye kalıyorum kimseye laf düşmez onane dedim ayrıyeten kanepe mevzusuda neden öyle dedin dedim baş köşeye oturmuştun dedi dedim ki bilmiyorum ben öyle birşey ne bileyim ayrıyeten o kanepe bu kanepe ne fark ediyor öyle olunca ev sahibi kim bilmeyecek miyim büyük kim bilmeyecek miyim dedim sen ne dersem yanlış anlıyosun daha sana birşey demiycem dedi bende aynısını bide kendinde düşün dedim sen aynı durumdasım sen ne düşünürsün dedim birşey demedi buraya geldiğimden belli tansiyon şekerim oynayıp duruyor eşime dedim birşey olmaz diyo anneme söyle rahatsz olduğunu diyor ama nereye kadar ya abi herşeyime bi kulpları car var ha bire emir veriyor sanki askerdeyim siz akıl verin kızlar napayım ben sakarya da evim var eşyalarım orda gideyim dedim tek yapamazsın dedi kaldım onlar istedi yani 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
İyi demişsin kız.

Valla benim içim rahatladı sen konuşunca.

İyiki içinde tutmamissin
(700 puan) tarafından
Al bendende o kadar sanki kayinvalideme ben demisim gibi rahatladım
(1,439 puan) tarafından
Canım tuttum tuttum artk sabrım kalmadı ben normalde hiç sabırlı değilim laf diyemezsem çıldırırım ben düşüneceğime o düşünsün zaten sinirden ha bire tansiyon şekerim oynuyor ayrıyeten ben kendim kalmak istedim yok olmaz etmez bilmem ne ne dediler ben zorla kalmak istemedim ki işten kendi keyfiyle ayrıldı benmi zorla çıkardım Allah Allah
-Reklam-
0 oy
(813 puan) tarafından
Sen niye bu kadar kendini sıkıntıya koyuyorsun çık git evine . Yaparsın merak etme binlerce insan yalnız yaşıyor 
(1,439 puan) tarafından
Canım tek problem sürekli baş dönmesi yaşıyorum başka bi problemim yok açlığa gelemiyorum birde onun harici kızım bir yaşında biraz zorlanırım ama mecbursamda yapıcam yani napayım
0 oy
tarafından
Helal olsun yüz verme .niye tek yaoamiomussun ki bende sabahtan akşama kadar Tekim .eşim 7 de geliyor eve .ya uyuyor ya uzanıyor ya TV coxugu uyutmaya gidiyorum kaldı ki iki saat neyaoarsak yapioz birlikte .gece zaten uyku ha tekim ha eşim var yani aynı şey .
(1,439 puan) tarafından
Doğruda canım benim hiçbir şeyim belli değil eşim farklı yerde ben farklı eşyalarım daha farklı yerde eşte üzüyor ne kadarda olsa arkandaki dayanağın o yanımda olunca gık edemiyorlardı gidince yapıyorlar bende tersim sabırlı biri değilim benle ondan anlaşamıyorlar tek ben yaparım ama sürekli bayılacak gibi oluyorum başım dönüyor hep canım korkuyorum bide 1 yaşinda kızım da var tek sıkıntım o hastaneye gidiyorum bir şeyde demiyorlar
tarafından
Valla sende haklısın da onlarla da ömür geçmez .başka hastalıklar çıkar meydana stres sıkıntı üzüntü hep kafaya takmak psikolojikmen cokersin.ben bile gıcık oldum kaynanana
0 oy
(18,186 puan) tarafından
Kendi ailen yokmu onlara gitsen  eş yokken eş ailesinde kalmak kadar mantıksız bir şey yok ben bir kere yaptım bir daha tövbe ettim 
(1,439 puan) tarafından
Ailem depremzede prefabrikte kalıyorlar ve 1 yaşinda kızım var canım yoksa evimde var kalkar giderim de bunlar diyo eşin yok tek başına napıcan ne edicen kimseyi bilmiyorsun laf ederler falan filan
0 oy
(2,206 puan) tarafından
Vallahi canım çok iyi konuşmuşsun çok iyi söylemişsin sonuna kadar haklısın Aynı şey bende olsa ben s**** gibi susarım erçekten susarım İyi ki de söylemişsin içinde kalmamış ne kadar onlar kal kal dese de ev üstünde olmaz bir gün rahatsız olmazlar 2 gün rahatsız olmazlar 3 gün rahatsız olurlar Aynı şekilde sen de öyle kendi evinde kendini yaya yaya istediğin gibi oturmak varken onların yanında elleri üstünde oturmak çok farklı olur zorlansam da şey de olsa bence kendi evine git canım Kafan rahat olur en azından böyle şeyler duymazsın şekerin Tansiyonunu oynamaz
(1,439 puan) tarafından
Doğru valla zaten gidicem ya aynı duruma onlar da gelicek Rabbim ne beni onların eline ne onları benim elime düşürsün ikiside çok zor bak ben düşmedim ama onun gibi birşey oldum gördün mü naptılar kız elaleme madara etti beni kız benim evime gelirdi bak tek geliniyim eşim harici çocuğu yok insan acır bizde mutfağa giriyordu günlük 10 çeşit yemek yapardı 1 hafta sürmez 5 kilo yağ biterdi bak laf olsun diye değil yapsın etsin ama kendi evine geldim bana 3 gün aynı bayatlamış yemeği yedirdi en son bu ne hergün aynı yemek yeter dedim kendiö girdim aynısını yaptım bi zoruna gitti anlatamam sana
(1,439 puan) tarafından
O yüzden ev ev üstüne olmaz bana gelirdi neler yapardım ona ama onda aynı şeyi göremedim gitsem bile davet bile etmem bak tek çocuk eşim dağda ben yanındayım kanatlarına alacağına oğlumun emanetleri diyeceğine iyice atıyor ama gün gelir devran döner herkes ektiğini biçer bacım
0 oy
(7,799 puan) tarafından
Tek yapıp yapamayacağına neden senin yerine eşin karar veriyor ve sende onun sözünü dinliyorsun ki? 
(1,439 puan) tarafından
Neden eşim bana ben eşime genelde herşeyimizi arkadaş gibi anlatırız ben kötü hissettiğimde sarılırım ona ağlarım mutlaka şimdi yanımda yoktu aradım demiycektim aslında ama sen nasılsın diyince bide özlem olunca anlattım ağlaya ağlaya o da sıkma evimizi tutarız söyle herşeyi dedi eşim desede sözünü dinleyen biri değilim zaten hatta bazen keşke onu dinlesem diyorum o kadar dinlemeyen biriyim evimi tutup geçicem ya ben tuhaf tuhaf insaların ego tavırlarıyla uğraşamam kocası çeksin nazını gazını
0 oy
tarafından
Ben kimseyle duramam tek yasarım hazır kurulu evin varmış.emin ol bunun devamında gelir . Aman gelin küsmesi darılmasın burda misafir diyeceğine hor görüyor. 
(1,439 puan) tarafından
Kız bide tek geliniyim eşim tek çocuk yanlarındayım işlerini herşeyini ben görüyordum bugün ki olaydan sonra kestim evini görsen berbattı geldim çiçek gibi yaptım herşeyine yardım ederim ama böyle insanlar anlamaz ondan en kısa yol sen sağa ben selamete.
0 oy
(1,696 puan) tarafından
İçinde kalmamış cvbini vermişsin cokds güzel etmişsin , ayrıca evin var, burda okadar insan var kaynanası ile yaşıyor ayrı eve çıkmak için can atıyor, sende hazır varda ne diye kendine bunu yapiyosun ki, ayrıca tek kalan dünya kadar insan var niye yapamayacaksin kaldı ki yapamadın bunu denemeden bilemezsin canım
(1,439 puan) tarafından
Kız valla ben o kaynanayla yaşayanları neden yapamıyorlar diyordum Allâh yardımcıları olsun valla çıksınlar ya ne mecburiyetleri var bende en kısa zamanda çıkıcam tek sıkıntım baş dönmem ve açlığa gelemiyorum en ufağı bile o da burda öyle oldum önceden ötle değildim
0 oy
(13,598 puan) tarafından
Evime giderim 
(1,439 puan) tarafından
Aynen öyle kısa ve öz yol zaten bende öyle yapıcam
0 oy
(1,153 puan) tarafından
Evin varmiş,annengile prefabrikte kalıyormuş depremzede olduğu için aklıma bir şey geldi. Madem tek kalmıyorsun al ailenide canım kendi evine çık olmaz mı öyle. Hem sende rahat edersin ailemde rahat eder
(1,439 puan) tarafından
Önceden de benlelerdi ailem canım depremden sonra bizim tayin çıktı üstüne babannem vefat etti dedem de tek kalınca annem gitti babamda asla bırakmaz bakacak kimse yok çünkü dedem de problemli bi insan gel desemde gelmez bende canı gönülden istiyorum da nerde anne gibi yar varmı
0 oy
(51,593 puan) tarafından
git dene yapamazsan giderdin yanlarına ayrıca niye yapamican ki 
(1,439 puan) tarafından
Canım gündüzleri baş dönmesi ve açlığa gelemiyorum bayılacak gibi oluyorum 1 yaşinda kızımda var ondan korkuyorum ama o halde bile gidicem yani burda kalmaktansa giderim daha çok hasta ettiler beni buraya geldiğimden belli acıkınca bayılacak gibi oluyorum stres sinirden heralde

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 483 göst.
14 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esma Han (603 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,109 göst.
13 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Priwti (265 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 608 göst.
17 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 729 göst.