Neden böyle bilmiyorum kendime çok acıyorum ben bu kadar mı basitmişim die düşünüp duruyorum istedigim sadece biraz ilgi ben varım yokum onun için önemi yok iş zevke gwlince yanaşmayı biliyorlar ya bi pazar izni var annesinin evinden çıktgı yok işe gittigi günlerde hemen gelir uyur ya nie biz kadınlar böyleyiz sesimizi çıkarınca haksız oluyoruz eşime bir sıkıntımı anlatamıyorum bilmiyor ben varım yokum çok üzülüyorum 2 çocugu var asl ilgilenmez ben bunu çekmek zorundamıyım ya az mnce herşeyi söyledim karı koca ilişkimi herşeyi mi bitirdim senle dedim git ananın yanında otur dedim anans meraklıysan evlenmeseydin dedim oda pişmanım evlendigime dedim ben de pişmanım dedim kalktı ****** ol git babanın evine dedi kendine çeki düzen vermezsen gidecem dedim umursamıyor bilmiyoruö napıcam istedigim ilgi saygı sevgi benimle birşey yapmsk istemiyor yanımda dogru dürüst oturmuyor söylüyorum da anlamıyor bana dua edin nolur huzurum yok düzelsin ailesine sahip çıksın yoksa gerçekten bırakıp giderim onu o zmn görür