Bn nsl sevdim bole birini anlamiom.dun aksam annemlere inelim kahvaltiya dedi bnde onlari cagrilam hep biz gidioz dedim tm dedi.sabahin korunde kalktim seviolar diye bazlama yaptim kahvalti hazrladm kendinide kiyamadim kaldrmaya uyusun dedim cocuga da bn baktim.tlfn geldi halamin kizi geliom diye bna yardim et evi temizlemeye dedim etmedi.anasi da sofrayi toplamis gtmis biliodu misafr gelecegini bari bulasklari yikasaydin.merdivenle balkonu yikadim evi topladim ki supurgeyle alim oglum uyandi altini degistrirken kanepe ortusne isedi agliyoda bi yandan bnde sinirlendim Allah cezasini vermesin senin gbi cocugun dedim.uzerini degistim esim geldi sn niye oyle dion cocuga misafirine de baslarim sanada kufur etti ses etmedim.ortaligi topladm misafr geldi gtti.rahatladin mi gelip gittiler diye laf soktu cok mu onemliymis heryeri temizlemeye calisiomusum.senin bi daha yuzune bakmam gorursun dedi.bnde bakmazsan bakma yeter artk dedim.surekli bni sidddet uygulamakla tehdt ediodu sonunda yapti tlfnu firlatti geldi vurdu bi tane sonra yuzune bakmicaksan sktr gt dedi.smdi gelmis oglumu birak sabah gt dio bn oglumu birakmadan gtmem.vermezde bna kahretsin annemlerde burda dgl otogara nsl gidecem oglumu nsl alacam bn bundan :(((
Durun durun bi sinirle olmus hersey . Senlik bisey yok esin sirf o lafa takilmis bence . Bisey yok esinle guzelce konus bak yardim etmediler yetisedim herseye ondan sibirlendim sersin ama esininde yaptgi tabiki alttan alincak bisey degil siddet ne olursa olsun boyle bos bi muhabbetten olamaz . Bence ikinizde sakinlesin
Hiçbir zaman için ayrılma taraftarı değilim Gülüm ama şiddete çok karşıyım ve üstüne üstlük kovmuş ****** git demiş .k.bjma ama bunlar kolay şeyler değil. Sabret diyecem sana ama bı kere affedersen yüz bulmuş olur .o yüzden habersiz çocuğunu al git . İllaki ariycak. Aramazsada kendisi bilir.
Ne olursa olsun ne kadar üzgün sinirli olursan ol el kadar bebekten hırsını cıkarmamalısın. Onun suçu günahı yok işer de pisletir de olsun onun canından önemli mi? Kocana da Allah hidayet versin. İnşallah düzelirsiniz
Sende mi bacım :(
Canm git Kaynanana bakalım kovabiliyormu seni orda kal ama evi terketme
bukadarcicik sey icin nasl buyutmus meseleyi ya hemen ayrlmakmi cozum brak gitmis defol kendin git madem oyle
Bir yandan eşin haklı ama el kadar bebek cnm benm oğlum kaç kere ewin ortasına sıçtı hiç baqırmadım qüldüm qeçtm.. Eşin de çok abartmış haklıyken haksız duruma düşmüş yani bu durumda Bi masum olan cocuk..
Bu kadar basit tartismalardan snra hemen bosanmak lafi da ne anlamiyorum resmen ewlilgi cocuk oyuncagi yapmslar ewlilik idare demektr yeri gelnce sen yeri gelnce esin alttan almayi bilicek ki dengeli dewam etsin
Hicbir sey bebeginden onemli degil canim sen misafir gelcek diye panik olmussun buyuk ihtimal ondan oyle demissindir cocuguna ama adi ustunde cocuk ne yaptigini bilmiyo esinde sinirle soylemistr bence hemen gitmek fln dusunme sinirle bir seyleri yikmak cok kolay
Eşinle sorunun için yorum yapmıycam ama evinle titizliğinle alakalı yorum yapmak istdim.habersiz pat diye biri geliyo evin pis de olabilri dağınık da olabilir sen çocuklu kadınsın seni kimse yadırgayamaz.haberli gelse dahi diyorum ya bebeklisin ...bebek kusarda sıçarda hasta da olur.demem o ki ev işi yapamadığın olabilir... bu kadar takıntılı olma .sen titiz olabilirsin bunu kendin bilmen yeter ona buna kanıtlamaya gerek yok.senin evinin psiliğine temizliğine bakacak olan insan zaten evine uğramasın....bu hali kendimde de görüyorum bebeğim çok küçük işlere yetişemiyorum evim hep dağınık bende takıyorum kafaya.biri gelcek etcek diye stres yapıyorum ama .bi komşum var amaçsız hedefsiz tek derdi ev temizlemek olan ,çocuğu yere bişey dökse tokatlayan bağıran çağıran aklıma o gelimce öyle olmaktan korkuyorum Allah muhafaza...hemen sirkeliyorum kendimi .el alem benim yavrumdan önemli değil.yol yakınken sende takıntından vazgeç derim canım bu kadar mükemmelliyetçi olmana gerek yok.
1,492,476 soru
24,386,544 cevap
349,034 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın