Hiperaktif bir kızım var bir de minik oğlum akşama kadar hiç bir şey yapmama izin vermediler. Akşam temizlik yaptım çocukları doyurup banyo yaptırıp uyuttum. Eşim göreve gideli bir ay oluyor inanmazsınız bir aydan sonra ilk defa çay demleyip içebiliyorum. Yağmur eşliğinde çay keyfi yapıyım dedim. Sizin nasıl geçiyor günleriniz miniklerle
Kız uyumadı gözümden uyku akıyor karnım acıktı hava çok sıcakkk hiç iyi gitmiyor bu gece
Bu gün eşimin zoruyla kızıma doğum günü yaptım. Normalde 4 Temmuzdu hastaydı o zaman birşey yapamadık diye hafta sonu hem herkes evde diye aile arasında aldık öyle. Aileyi topladığımızda 11 kişi oluyoruz. Yine getir götür yap et çocuğu uyut derken herkes gitti çocuk hala ayaktaydı dışarı çıkarttık biraz enerjisini atsın diye. Benim kızım da sağ olsun hiperaktif bir çocuktur. Bir de hasta olduktan sonra mız mız ve çok sinirli bir çocuk oldu. Normalde herşeye gülüyordu. 1 haftadır anam ağladı. Bu günde değişiklik olsun dedik onda bile mız mızdı az önce zar zor uyuttum. Kalabalıktan birşey yiyemedim öyle doğum gününden kalanları tırtıklıyorum
412,309 soru
12,411,662 cevap
44,871 kullanıcı