0 oy
104 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İlk zamanlar kızımı emdirirken diğer gögüsümden de süt akıyordu maşşallah sonradan azaldı ve sütüm hiç yaramadı hastanede emzirme danışmanı baktığında sütğn var dedi ama kızımı doyurmuyormuş çok ağlıyordu zor uykuya dalıyordu sonra idrar yolu enfeksiyonu oldu kızım üzülmüştüm azalmaya başladı sütüm gögüslerimde yumuşadı şimdi ise çok az var sütüm 30 ml anca olur mama alabiliyoruz şuanlık çok şükür ama ben beni daha çok emsin istiyorum (belki cahillik ediyor olabilirim) ne artırır sütümü rezene içtim bol bol olmadı aklınız agelebilevek şeyleri denedim ama olmadı bana yardımcı olurmusunuz

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Goguslerın terbıye olmus olabılır ılk zamanlar cok gelır sonrasında bebek emdıkce gelır, senı cok ıyı anlıyorum ki ben emzirmeyi de sevmeyen bir anne olmama ragmen ınsan yıne de emsin istiyor, 22 ay emzırdım sana en buyuk tavsıyem cok su içmen ve tahın yemen, bimde satılan tahinleri alırdım keser keser yerdım hem susatırdı da, ne zaman aklından nıye sutum yok keske olsa dusuncesı cıkıcak o zaman vucudun rahatlıcak sutun gelıcek emın ol
-Reklam-
0 oy
(1,063 puan) tarafından
Benimde ilk başlarda coktu sonradan 30 cclere düştü hatta bazen o kadar bile çıkmıyordu. Bestlak damla ve düzenli sağım ile geri geldi şimdilerde 60-100 arasi çıkıyor 
0 oy
(1,136 puan) tarafından
Canım anlattığın durum cok normal bebek yeni doğduğunda süt dolup taşıyor sonradan memeler terbiye oluyor ve sadece bebeğin ihtiyaci kadar üretmeye başlıyor suan ayni durumdayım iki göğsümden 30 cc anca çıkıyor düzenli sağım yapmak gerekiyor ama vaktim olmuyor uğraşmak lazım biraz
0 oy
(11,954 puan) tarafından
Bestlac damla,tahin helvasi ,hurma bunlar çok süt yapar canım.
0 oy
tarafından

Dene bakalım belki gelir

image

image

İlgili sorular

+3 oy
3 cevap 188 göst.
31 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Figenfiliz34 (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 491 göst.
10 Ağustos 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Aygün24 (1,340 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 692 göst.
13 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,311 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 142 göst.

414,259 soru

12,467,082 cevap

46,940 kullanıcı

Kategoriler

...