0 oy
149 göst.
Diğer kategorisinde (41 puan) tarafından
Kızlar 16 aylık bebeğim var Dün akşam dışarda yiyelim dedik girdik restorana daha girer girmez bebeğim ağlamaya başladı korkuyo değişik geliyo herelde naptiysak susmadı en son yemeden kalktık yaz geldiginden beri hep böyle parka cikartiyorum ama böyle dükkanlara falan girince durmuyo huysuzlaniyo nasıl alistirabilirim neden böyle yapiyo acaba havalar güzel evde durmuyalim hava alsın istiyorum ama yok 

3 Cevaplar

0 oy
(18,668 puan) tarafından
Kapalı alan olunca belki girmek istemiyor olabilir açık alanları tercih edin
-Reklam-
0 oy
(6,078 puan) tarafından
18 aylık oğlum kapalı alan sevmiyor :) yemeğe gidince bahçeli yere gidiyoruz dışarıda oturuyoruz sorun olmuyo yemeğinide yiyor ama kapalı alanda daraltı geliyo çocuğa 
0 oy
tarafından
Balkonunuz varsa önce ona alıştır canım yavaş yavaş alışır brnimki de sokak köpeği gibi eve girmiyo kaynanamlara gidince kayinbabamin elinden tutup surukluyo kendi ayakkabilarini adamın eline veriyo parka götür beni diye ama dün bizde yemeğe gittik bizide perişan etti hiç yapmazdı niye oyl oldu bilmiyorum restoranın sahibi adam lolipop verdi biraz öyle oyalandi da yemeğimizi yedik şükür 

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 363 göst.
0 oy
8 cevap 424 göst.
18 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 406 göst.
23 Kasım 2025 Diğer kategorisinde damlaaktas4682 (1,241 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 311 göst.
18 Ekim 2025 Para & Ekonomi kategorisinde Serapse (294 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,428 soru

24,385,930 cevap

349,006 kullanıcı

...