0 oy
481 göst.
Diğer kategorisinde (136 puan) tarafından

Selam kızlar dün sormuştum burda kalan varmı diye. Adetim 2 gün gecikti bugün test yaptım ve 2 çizgi çıktı 1 kızım var 2bucuk yaşına geliyor oda diğer bebek gelene kadar 3 olucak sizce Aralık iyimi yoksa erkenmi kafam çok karışık sizlerin yaş aralıgı kaç kendimi hazır hissetmiyorum :(

12 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Canım doktora mutlaka bildir ertesi gün hapı kullandığını Allah korusun bi zararı olmasın nasibi varmış demekki o kadar şeye ramen tutunmuş Allah kaldıramayacağı yükü bermez korkma 
(136 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun canım yarın kan testi vereceğim soracağım mutlaka
tarafından
Hakkınızda hayirlisi olsun canım sevin bence Allah ol deyince oluyo işte nasibi varmış tadını çıkar :)
(136 puan) tarafından
Saol canım benim çok motive ediyorsun beni
tarafından
Ay rica ederim ne demek
-Reklam-
+1 oy
(7,841 puan) tarafından
Yaş aralığı 2 olsada zor 5 olsada zor oluyor BENCE 

Sağ salim kucağına alırsın inşallah canım hayırlı olsun 
(136 puan) tarafından
Evet canım aynen öyle teşekkür ederim
tarafından
Katiliyorum
0 oy
(349 puan) tarafından
Yaş aralığı iyi 

Hayırlısı olsun
(136 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
tarafından
Sağlık olsun canım bence yaş araları iyi 
(136 puan) tarafından
İnşallah canım amin
0 oy
(1,759 puan) tarafından
Ertesi gün hapini ilişkiden ne kadar süre sonra attin
(136 puan) tarafından
Saol canım inşallah
(1,759 puan) tarafından
Ertes de etkili ama bu ilaçlar olduğu gibi aynı saatte atılmalı yoksa etkisi qzaliyor
(136 puan) tarafından
Açıklamasında 72 saat e kadar alınmalı diyor 8 saat te geç değildi yA bilmiyorum hazır değilim ben psikolojimi nasıl ayarlayacağım bilmiyorum:(
tarafından
Akışına bırak benimde iki oğlumun arasında 3bucuk yasa yakin var beraber büyüyorlar ♥️
(136 puan) tarafından
Öyle canım doğrudur
0 oy
(6,716 puan) tarafından
Kız 3 yaş Aralık'ta ne var doğumdan  3 ay sonra kalan bile var 

Hayırlı olsun 
(136 puan) tarafından
Oda ayrı bir konu  ama şöyle bir 4 yaşına gelsin kendini bilsin iyice diyordum hem kendimide öyle ayarladım ama olmadı malesef
0 oy
(3,002 puan) tarafından
Benimkilerin arasında 28 ay var ilk 15 ay mükemmeldi herşey :D sonra oğlum ayaklandi huysuzlandi 5 aydır baya zorlanıyorum ama canları sağolsun :) kızım 4 oldu oğlum 20 aylık :)
(7,080 puan) tarafından
Benimde 27 ay var aralarında :) oğlum 4 yaş dolduruyor 23 Temmuz'da kızımda şuan 22 aylık
(136 puan) tarafından
Maşallah canım
0 oy
(18,180 puan) tarafından
Yaş aralığı bence iyi valla korunmayıp hamile kalamayan ben korunup hamile kalan sen ☺️ nasibi varmış 
(136 puan) tarafından
Kesinlikle canım Allah’ın istediği oluyor ben planlar yapsam ne Allah’a gücümüz yetermi işte bizimki si  taktiri ilahi karşısında boş Kalıyor
Verdiği de vermedigide ondandır
Seninde inşallah  senin için hayırlı bir zamanda olacaktır
(18,180 puan) tarafından
Öyle canm hayırlısı olsun Allah istedimi hersy olur Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım
(136 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(19,823 puan) tarafından
Bence gayet ideal evlilikte sorun yaşayan bir daha asla çocuk yapmam diyen ( çalışan anne dramı çocuğumu kendim büyütmeliydim pişmanlığından) ben 20 aylık oğlum var acaba ikinci çocuğu yapsam mı diyorum bence gayet iyi arası iyice rahata alışmadan çıksın aradan yaşları yakın olursa ilerde daha iyi olur bence 
(136 puan) tarafından
Evet tabiki  bende yaşları iyi diye düşünüyorum ama bedensel ruhsal hazır değildim Allahım böyle uygun görmüş boynum kıldan ince ne diyeyim
(19,823 puan) tarafından
Rabbim sabrını verir canım
(136 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(20,731 puan) tarafından
O zamana kadar hazır olursun ☺️ bizim yaş aralığı tam 3 yaş. 17 günlük oldu bebisim. Şükür idare ediyoruz. Bazen oğlum hirpalayarak.seviyor. ama oğlum küçükken çok canım sıkılirdi. Şimdi ikisi olunca hiç canım sıkılmıyor nerdeyse. Ölüp ölüp gidiyoeuz şimdilik şükür. Birbirlerine arkadaş olsunlar diye ben de arayı fazla acmâk istemedim 
(136 puan) tarafından
İyi yapmışsın canom benimkilerin de arası tam 3 yaş olacak kızıma hamileliği mi 3 temmuzda öğrendim bunu 10 temmuzda aynı ayda doğacak ablasıyla :D kızım  2 martta 3 olacak bebek o ay gelecek :D
(20,731 puan) tarafından
Tıpkı bizimkiler gibi. Benimkiler de aynı ay doğdular.
0 oy
tarafından
Valla canım erken desek ne olacak geç desek ne olacak bebeiş yola çıkmış geliyor nasibi varmış rabbimin gönderdiğine burda geç veya erken demek ne kadar doğru 
(136 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun canım maksat fikir alışverişi
Ben plan yapsam ne
Allah bunu yazmış bana birkere
0 oy
(4,454 puan) tarafından
Hazır hiçbir zamn hissetmessin canım yeni bir can sorumluluğu kolay değil tabiki ama rabbim kolaylığını veriyor. Benim 1.ile 2. Arasında 2 yaş 7 ay var 2. İli 3. Arasında 2 yaş 5 ay var. Zorlandığım noktalar elbet oluyor ama şükür bir şekilde alıştım . En minik 17 aylık oldu bile :) darısı size.
(136 puan) tarafından
Maşallah canım çok doğru söylüyorsun yeni bir can sorumluluğu çok zor olacak heleki hazır değilken
Allahım öyle yazmış boynum kıldan ince tabiki
(4,454 puan) tarafından
Benim de 3. Öyle hissettirmişti ama dediğim gibi şükür. Kaldıkı çok da küçük değilmil kızın

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 387 göst.
0 oy
7 cevap 383 göst.
12 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Alectemovik (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 677 göst.
26 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 124578 (405 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 241 göst.

Kategoriler

1,438,371 soru

23,649,193 cevap

308,355 kullanıcı

...