0 oy
127 göst.
Diğer kategorisinde (2,392 puan) tarafından
Ne kadar sürede iyileşti ?

Burada biri sunnet yapicam demişti instagramda bi doktor reklamı cikti baya çocuğa hiç belli etmeden yapıyor hoşuma gitti yaptırmaya karar verdim bende

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yaaa iyiki oğlum yok yeğen yaptırdı benim küçükken videosunu attı bana dayanamadım :((
(2,392 puan) tarafından
Neden zor mu yapılmış
Bir de kac yaşındaydı
tarafından
1 yaşındaydı ağladı falan dayanamadım ama çabuk iyileşiyor küçüklerde canım
(2,392 puan) tarafından
Yaşadığım şehirde bi doktor var gerçekten çok iyi instagram hesabı Dr.gurselates hiç belli etmeden yapıyor cocuk 0 agliyor
tarafından
O zaman yaptır canım hem yaz oynarken falan daha çabuk iyileşir kendiside acının farkına varmaz sonrası için
(2,392 puan) tarafından
Aynen bende öyle düşüyorum umarım iyi geçer:)
-Reklam-
0 oy
(9,100 puan) tarafından
Komşu yaptırdı oğluna. İki buçuk yaşındaydı çocuk. Doktor bir krem vermişti evden cikmadan sürdüler onu. Sonra kliniğe gittiler. Arada perde varmış..elinde tablet varken yapmış doktor. Çok rahat oldu diyodu 
0 oy
(8,443 puan) tarafından
2 yaşında yapiyolarmi
(2,392 puan) tarafından
Yapiyorlar
0 oy
(2,496 puan) tarafından
Görümcem 2 yaşında yaptırdı oğlunu. O çok ağladı falan ama sünnetle alakalı değil hastaneyi başından beri sevmiyor doktoru iğneyi falan. İyileşme olarak da bı haftayı geçti ama şu an 3 yaşında bazen yara oluyor diyip duruyor cerraha götürmeyi düşünüyordu
(2,392 puan) tarafından
Allah  allah niye yara oluyor acaba
(2,496 puan) tarafından
Bilemiyorum ki sürekli kasiyip duruyor bı de
0 oy
(1,526 puan) tarafından
22 aylıktı yaptirdigimizda. Genel anesteziyle oldu. Ben  krem pansuman falan hic yapmadim cok sukur ikinci ucuncu gunde ziplayip hopluyordu. Kendiliginden iyilesti tam suresini bilemiyorum ama ilk baslarda uc bes gün karton bardak kesip koymustum
(2,392 puan) tarafından
Bende karton bardak koymayı düşünüyorum genel istemiyorum yalnız lokal
(2,685 puan) tarafından
Canim lokal anesteziyle durabilecekmi bende dusuyorum şuan 20 aylik olucak ama ne oraya yatar ne o igneyi olur olsa bende cok dusunuyorum ama dr şey demisti oyle hareketli durmayan bebeklere genel anestezi yapiyoruz
(1,526 puan) tarafından
Genel de rahat etmistik biz valla gitmeden iğneyi yaptilar daha asansöre binerkenden hemen etki etti. Odaya geldiginde de kendindeydi zaten. Dört beş saat daha durduktan sonra cikis yapmislardi.
(2,392 puan) tarafından
Bizimki uykuda önce anestezi kremi ile uyuşturuyor sonra lokal anestezi iğnesi ile 5 dk da kesiyormus uykusunda kesiyor yani

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 319 göst.
31 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Sirindn (2,392 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 177 göst.
17 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde 1234 (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 88 göst.
17 Kasım 2021 Diğer kategorisinde 1234 (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 669 göst.