0 oy
487 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (146 puan) tarafından
Merhabalar yaz için annemlerin yanına geldim abimlerde ilçede oturuyor 15 dk lik mesafe eşi iki kere gekdi annemlere bi sorunumuz yok yani ben öyle biliyorum bir günde yeğenime öylesine dedim ki yarın size gekebiriz bana ertesi gün mesaj atmış bize gelme durumunuz varmış ama dişim çok agriyor kusura bakma felan dedi bende önemli değil müsait okunca gekiriz dedim şimdi öğrendim ki diğer abim başka şehirde günü birliik gelio gidecekmiş giderken onları da götürecekmis yani gezmeye gidiyir zoruma gitti yinede bir güncük bizi kabul etmedi ama kendisi gezmeye gidiyir  geldiğinde ben de gitmiş olurum büyük ihtimal ben mi abartiyorum acaba 

8 Cevaplar

+2 oy
(4,476 puan) tarafından
Her zaman gelmeli mi sen ordasin diye? Herkesin bir hayati ve duzeni var musait olursa gelir zaten ki gelmis. Bu dusunce tarzina karsiyim acikcasi. Ayrica oylesine bile olsa evin hanimi yengen, gelicez diye yegenine degil yengene demen gerekir. Bence kafana takipta kendini de kadini da darlama.
(146 puan) tarafından
Elif şimdi canım ben sana güzellikle konuşuyorum ama sen illaki ters cevaplar bmveriyorsuj birincisi bende evliyim ve abim istediği zaman gelebilir ki bize gelirken bana sormazlar bile çünkü 15 tatilde gekirker olduğum şehire bende gelmeyin demem yazında ben onların oraya geldim ki dediğim gibi ben gideceksem olsam yegenimle haber yollamam o kadar cahil değilim çocuk aklı işte hala keşke gekseniz felan dedi bende öylesine belki yarım geliriz dedim gitmiş annesine söylemiş gidecek olsam önceden ararım ki ben bunu sorum etmedim benim canımı sıkan öyle lafta bile olsa gideceğimi sanıp hemen sabah bana mesaj atıyor ama iki gün sonra gezmeye gidiyor gezmehe giderken dişin ağrıyor mu diyesi geliyor insanın ayrıca bu durumu yengeme söyleyecek kadar da darlamam buraya yazdım sadece
(146 puan) tarafından
Baharsena bu arada sana da teşekkür ederim canım ben yemesinde icmesinde değilim daha gideceğim kesin degil olsa zaten onu ararım çocuğa söylediğim şeyi direk hemen gekirker sanıp bana mesaj atması hadi onu geçtim iki gün sonra baska şehire gezmeye gitmesi zkruma gitti insan gezmeye giderken dişin agrimiyor mu diyesin geliyor ama yapmam uzatmam bile sadece buraya yazdım
(1,198 puan) tarafından
Ya inanki çok haklısın ne olmuş yani insan abisinin çocuğuna bişey diyemiyecekmi benimde yengem var bana öyle bişey dese demedigimi bırakmadım ne yalan soyluyim yengem amcamın kızı da olur resmen ortadan herşeyi kaldırdılar samimiyeti hoşgörüyü misfirligi iki güzel kelimeyi kaldırdılar sürekli mesafe mesafe yok agirligini kat yok bilmem ne ya tamam haksızlık yap yada haksızlık görüp sus demiyorum ama bu kadarı da fazla ya
(4,476 puan) tarafından
Melek yazdiklarimi iyi okumadigini anliyorum. Ben seni terslemiyor aksine durumu anlatiyorum. Sana hak vermiyorum diye agresif tavir icinde olan sensin, sakin olmani oneririm. Ayrica hala dediklerinde diretiyorsun. Kimse kimseyi evine davet etmek zorunda degil. Abinizin kardesinizin evi olmasi dan dun gitmeyi veya davet edilmeyi gerektirmez. Birey olarakta farkli planlari olabilir. Cani istemiyor olabilir. Suan kusura bakma biraz gorumcelik yapiyosun.
Ben yegenime oylesine dedim diyorsun da yegenin nerden bilsin oylesine dedigini, o da gitti annesine dedi dogal olarak. Yengen de belki size karsi mahcup olmamak icin sabah aradi. Yani herseyi neden kotuye yoruyosun anlamis degilim. Kadinin o gun agrisi vardi ama 2 gun sonra duzeldi gitti. Ne demek disin agrimiyor muydu diyesi geliyor. Bunu dusunmek bile bir insanin hayatina saygisizliktir. Sen bence kotuye yormak istiyorsun ve kendine dert ettigin icinde olmadik dusuncelere kapiliyorsun.
(146 puan) tarafından
Ben yazdıklarınızı gayet iyi okuyup anlıyorum.Asil anlamayan seninsin sadece durumumj anlatsan ve dediğim gibi çok anlayışlı olsan güzel dille canım olabilir felam dersin senim ilk cevabına bak "her zaman gelmeli .i sen orsasin diye " yanj ben zaten böyle bir şey dememisim bile sen direk terskeyerek yorum yapıyorsun ben de gayet sakin güzel bir dille ilk ykrumumda anlatmisim hala da sakinim sen gerçekten iyi niyetli olsann darlama felan da demezsin sen beni ne kadar tanıyorsun da görümcelil yaptığımı soyluyorsun ben bu hareketiyle bile o a karşı bir şey demem belli etmem sadece buraya yazdim inşallah gerçek hayatta da bu kadar anlayışlı hoşgörülü ve melesinizjdr
-Reklam-
0 oy
(18,693 puan) tarafından
Git arama sorma ilgilenme bazıları misafir ağırlamaya yüzü yoksa sende onu yok say
(146 puan) tarafından
Yani canim zaten sürekli konuşmuyoruz birbirimizi gördüğümüzde iyiyiz yazları görüşüyoruz daha çok birde 15 tatilde
0 oy
(212 puan) tarafından
Bazıları maalesef böyle. Sizde onu agirlamayacajsiniz. Yapacak pek bişey yok.
(146 puan) tarafından
Canım zaten 15 tatilde geliyorlar onda da annemlerle birlikte gekirker geksinler yani çok samimi zaten değiliz
(212 puan) tarafından
Bn kim bana nasılsa ona oyleyimdir. Geldiklerinde sende diskm ağrıyor de kabul etme.
0 oy
(155 puan) tarafından
Gelme konusunda bişey diyemem benimde görümcem geldi annesine 3. 4 kez anca çıktım ama sürekli gel bizde kal Felan derim hatta markete gideceğim çay saati için birşeyler hazırlayıp cagiracagim ama girme konusunda üst katında kaynanam ama içimden gelmiyor gitmek cagirirlarsa davet ederlerse cikiyorum dışarı geziyorlar kardeşiyle Felan beni cagirmiyorlar biz nereye gitsek hadi gelin deriz sonra hasta yattım geçmiş olsun bile demedi kırgınım ama yinede gel derim 
(146 puan) tarafından
Yok canım sürekli gelmesini felan istemiyorum ki sadece bir günde ben gitmek istedim ki o gün değildi ben yeğenime öylesine demiştim o da hemen kabul etmedi zaten
(155 puan) tarafından
Haklısın o zaman canım beklersin tabiki
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Tuafmis ama bazıları öyle evi pis mi acaba ondan mı istemiyor acaba 
(146 puan) tarafından
Yok canım maşallah çok temizdir yengem ki o gün olmasa bile müsait olunca haber edersin dedim iki gün geçti yine etmedi
(4,658 puan) tarafından
Soğuk mu sen uzaktayken
(146 puan) tarafından
Yanj uzakken nerydeyse hiç konusmayiz ama yan yana gelince de çok iyiyiz
(4,658 puan) tarafından
Kendisi eve misafir sevmiyordur
0 oy
(11,637 puan) tarafından
Direk abin şehir dışına çıkacak onla birlikte gidicez dese sorun yok da ne diye bahane uyduruyor anlamadm 
(146 puan) tarafından
Canım iki gün önce oldu bu olay bugün de diğer abim eşi değil şehir dışında o gununukrik gelip gidecek gelmişken gezmeye onunla gidecek eltisine diyim
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Yanii ben olsam bende gezmeye gitmek isterdim aynı güne denk geliyorsa çok takma başka zaman çağırırdim ama
(146 puan) tarafından
Yok canım aynı güne denk gelmiyor şansa mayını yani diğer abim bugün günübirlik gekdiginl için hazır gekmisken gezmeye gidiyor hani dişin agriyordu diyesi geliyor insanın
0 oy
(1,071 puan) tarafından
Valla anamdaysam mümkünse kimse gelmesin isterim bizimkilerde ayarlamış gibi hep biterler. Hiç bişey anlamadan dönerim evime
(146 puan) tarafından
Canım ben gelmesini de sorun etmiyorum ki ister gelsin ister gelmesin alsa karışmam

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 465 göst.
14 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Betulcelik (11 puan) tarafından soruldu
+1 oy
23 cevap 1,367 göst.
30 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hayat_12 (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 134 göst.
+3 oy
11 cevap 348 göst.

411,948 soru