0 oy
104 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Ya hergun istisnasız ağrıyor  suda içiyorum bol bol ama yok uzaninca geçiyor sonra tekrardan ağrıyor böyle otururken oğlumu sallarken ağrıyor niye abilir acaba 

9 Cevaplar

0 oy
(2,390 puan) tarafından
Usutmus olabilirsin
tarafından
Ama hergun ağrıyor yaa
-Reklam-
0 oy
(649 puan) tarafından
Taş kum olabilir bende kist var oyuzden agriyormus ama kronik bizimki ailede böbrek rahatsızlığı varsa sendede olabilir geçmiş olsun
tarafından
Teşekkür ediyorum canım yok ya ailede belkide kum falan olabilir sağlık ocağında bakarlar mi acaba
(649 puan) tarafından
Sağlık ocağı anlamazki idrar tahlili yaparlar ama onda çokta belli olmuyor ultrasonda yada tomografide belli olur
0 oy
(1,386 puan) tarafından
Ayaklarından soguk alıyor olabilirsin. Ya da gece felan böbreklerin olduğu bolge usuyordur. Kum da dokuyor olabilirsin. İdrar yolu enfeksiyonu olabilir. Susuz kaomis olabilir vucudun. Bol bol su ic. Ayaklarına sıcak su torbası köy rahatlatıp geçiyorsa soguktandir. Geçiyor gibi olup geri başlıyorsa ya da hiç geçmiyorsa bir tahlil ver.
0 oy
(2,126 puan) tarafından
İdrar yolu enfeksiyonu varken de ağrı olabiliyor
0 oy
(52,041 puan) tarafından
üşutuyosundur
0 oy
(1,241 puan) tarafından
Sağ sola dönerken ağrıyor mu canım 
tarafından
Evet yaa
(1,241 puan) tarafından
Bende öyleydim doğumdan sonra aniden oldu böbreğime kistde varmış enfeksiyon ilacı verdi sonra azaldı
0 oy
(1,021 puan) tarafından
1 2 günlük hadi olsun 1 haftalık değilse 

Kesinlikle taş ağır enfeksiyon kum tarzı Bişey olabilir neyi bekliyorsun doktora gitmek için bence görün böbrek önemli
0 oy
(20,336 puan) tarafından
Böbrek taşı kum falan olabilir Allah korusun. Böbrek sinsi olur Allah korusun ihmal etme. 
0 oy
(154 puan) tarafından
Susuz kalınca ağrır benim hep ustmuste ola bilir

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 36 göst.
25 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (347 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 166 göst.
5 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Ysmnalparsln (259 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 83 göst.
1 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatmanurozdemir429 (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 163 göst.
17 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Msdefne19 (179 puan) tarafından soruldu

412,206 soru

12,409,045 cevap

44,751 kullanıcı

Kategoriler

...