0 oy
241 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Kızlar kullanan varsa nasıl süpürge memnun musunuz bugun tanıtmaya geldiler ikna olup aldım pişman olmam İnşAllah sizce iyi mi yaptım fiyatına değer mi 

10 Cevaplar

0 oy
(7,456 puan) tarafından
Onu alacağına Dyson al çok daha iyi ;)
tarafından
Dyson alacaktım aslında ama derinlemesine temizlik için bu daha iyi geldi bilemedim
tarafından
Seni üzmek istemem çok güzel temizliyir çok derinlemesine gerçekten kaliteli birşey ama hiç pratik değil ya hele bebeklerele kullanmasi çok yorucu bir süpürge onun suyunu boşalt temizle birde ağır yani
-Reklam-
0 oy
(4,292 puan) tarafından
Annem yıllar yıllar önce aldı evet güzel süpürür yıkıyor ama çok teferruattır ağır temiz bakmak lazım parçaları da çok pahali
tarafından
Evet baya pahalı  ve hantal valla aklımda yoktu dyson alacaktım öyle bi övdülerki aldım bende
(4,292 puan) tarafından
Babam da kokusuna vuruldu da aldı 2009 yılında parfumlerk var odaya verdi adam hemen ona bayıldı. Ama halıyı döven Bi motor parçası var 20 kere normal süpürge ile supursen o bir kere de çok mükemmel yapiyordu
0 oy
tarafından

Kalbimin en gerçek sahibi kocamın kuması aşığım kız o süpürgeme o derece hele sen son model almışsın benimki 15 senelik nerdeyse babamdan aldım o kendine yeni almıştı eskiyi aldım on numara beş yıldız <3

tarafından
Ya o derece iyi diyorsun sevindim buna kız bi an pişman oldum gibi baya pahalı :D
tarafından
Evet çok pahalı ama bir gör ya bir süpürüyor İnan hele o dövücü varya beni benden alıyo evi silmeye ihtiyaç duymuyorum o derece İnan
0 oy
tarafından
O daha 5 sene önce 5 bindi şimdi ne fiyatı acaba kadın geldi ablamda tanıtım yaptı iyiydi ama bilemiyorum eltim de kullanıyor 
tarafından
23 bin canım çok pahalı alan herkes memnun bende merak ettim açıkçası
0 oy
(3,505 puan) tarafından
Valla mükemmel bir makina ama çok ağır yani parçası çok uğraşı çok 7-8 yıl önce almıştık biz ablamla taaksitle 3.500 e aldık bekardik daha o zaman evlendik şimdi ablam sürekli kullaniyo halilarini falan hep eşi onunla yikiyo ama ben anneme verdim hiç ugrasacagim bı şey değil ama makina gerçekten süper ötesi şimdiden hayırlı olsun 
0 oy
(3,552 puan) tarafından
Kız en iyisini yaptın ben aldığımda 7 bin tl idi evi her gün süpürüyorum ben alerjik bünyeyim mükemmel bir ürün bir çok fonksiyonu var say say bitmez ben aşırı sıcaklarda buz koyup odayı serinletiyorum :D 
0 oy
(248 puan) tarafından
Bizim de kuran kursunnda vardı ben de hani kullanmışlığım var o kadar güzel süpürüyor ki böyle halıyı resmen kaldırıyor tabii ağır yani gereçleri biraz fazla ama pişman olmazsın canım hayırlı uğurlu olsun ömürlük en azından
0 oy
(135,555 puan) tarafından
ooof hic sevemdim cok parcaciklar var tak cikar hic sevmem oyle parcacikli seyleri aldimda bizimkilerde kaldi
0 oy
(7,630 puan) tarafından
 Valla  2 ablamdada var  çok güzel   çok pahalı  kaca aldın
0 oy
(13,611 puan) tarafından
Dyson alsana yerinde olsam iade ederim hem daha pratik Dyson ihlas senin işini zorlaştırır 
tarafından
Aslında dyson almak istiyordum ama öyle övdüler ki eşim mest oldu o aldı açıkçası bende hayır diyemedim iade mi etsem bilmiyorum dyson serileri var hangisi iyi onu da bilmiyorum pek anlamıyorum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 122 göst.
8 Haziran 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Fatma1112 (449 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 383 göst.
15 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Begonya (7,780 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 240 göst.
25 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Susambebek (153 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 147 göst.
3 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hamisanne. (145 puan) tarafından soruldu

411,412 soru

12,384,575 cevap

43,436 kullanıcı

Kategoriler

...