0 oy
91 göst.
Diğer kategorisinde (56 puan) tarafından

Oglum 26 aylik emziginin Ucunu kestim yok salça sürdüm yok  ağlama krizine giriyor bütün gün disaridaydik okadar uykusu geldi eve geldik yok  şuan memeyi emmiyor yiyor gibi nasıl biraktirabilirim uyguladığınız yöntem varsa çok sevinirim bebek bakımına yazdım herkes uyumuş :) cevap veren yok

3 Cevaplar

0 oy
(6,322 puan) tarafından

Keske alistirabilseydim hem kizimda hem oglumfa kendimi paraladim bi ccklarin yanaklari matkapla delip vidayla sabitlemedigim kaldi mumkun olsa onu da denerdim . İkisi de emmedi

Keske alistirabilseydim de braktirmasi kusur kaldaydi :) buraktirmak icin careler arasaydim:))

(6,322 puan) tarafından
Kuzenimin oglu bagimliydi 3 yas olmustu emzigi az kesip icine çay cöpü atti tyzem boceklenmis eg olmus yikadilar emzigin icinde ya cay copu yikandikca da gecmedi . Daha istemedi yeni alalim dedi  onlarda boceklenir diye kandirdilar oyle birakti
(56 puan) tarafından
Ya aslında rahat oluyor gece uykusu çok güzel ama artık bırakmasını istiyorum bu gün salça sürdüm 1 saat ağladı yıkadım emzigi almıyor meme meme diye yıktı ortaligi başka meme verdim devam
(6,322 puan) tarafından
O emilen ksmin icine cay copü koymak mantikli. Emzigi suya tutsanda cikmio. Bikac tane emzige koy oyle. Hepsi boyle olmus dersin. Suya tutunca icinde diye temizlenmezde
-Reklam-
0 oy
(4,393 puan) tarafından
Seninki baya düşkünmüş canım ben en başından beri uyku dışında vermemeye çalıştım şu an 16 aylık artık aklı erdiği için gördüğü yerde direk ağzına alıyor memi diye şapur şupur emiyor bende hemen alıp dikkatini başka yöne kaydırmaya çalışıyorum bıraktırmak zor olmasın diye emziksiz uyuttuğumda da uyuyo zaten o yüzden bu aralar tamamen unutturmaya çalıyorum bende yavaştan arkadaşım ucuna kıl sarmıştı iğrenip daha almamıştı başka bi arkadaşım ucunu iple diktim demişti komşum içi kirlenince bak içine böcek girmiş onlar ağzına gelir diyerek bıraktırmış çeşit çeşit yolu var ama konusarak da dene başlarda sadece uyurken ver zamanla onu da bıraktır 
(56 puan) tarafından
Evet canım baya düşkün sürekli ağzında bu gün gündüz hiç vermedim bi kac gün gündüz vermeyip sonrada geceyi kesicem bakalim normalde her dediğimi anlar yapar ama emzik ile konuşma yaparken dinlemiyor basıyor ciğligi
(4,393 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım insallah kolaylıkla bırakır hemen minik ❤️
0 oy
(10 puan) tarafından
Emzigi kes içine iki tane zeytin çekirdeği koy soyle böcek girmiş içine ağzına sokmaya çalış bak nasıl bırakıyor 
(1,691 puan) tarafından
Ayy ben şok lütfen böyle bişey yapmayın ne gerek var ki daha kolay yöntemler varken

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 112 göst.
25 Mart 2024 Diğer kategorisinde Bgm.bky (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 226 göst.
28 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 106 göst.
26 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Buket masal (2,492 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 359 göst.